reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Kaha bardzo współczuje. Kropka ma racje zrobisz badania i bedziesz wiedziała czy też nie brakuje w twoim organizmie niezbednych witamin do utrzymania ciąży tak czasem sie zdarza. U mojej siostry ciotecznej tak 2 razy było w wyniku czego serduszka przestawały bić. W końcu poszła do lekarza dostała leki i zastrzyki i dopiero zaczeła sie starać no i teraz maja zdrowe bliźniaki. Zobaczysz Tobie też się uda i urodzisz zdrowe i piękne dziecko:) Głowa do góry bedzie dobrze:-)

reklama
dzien dobry! Dzis w ramach samobojczego strzalu zjadlam wielki talerz nalesnikow z nutella:( Ja nigdy nie jem nalesnikow czy innych macznych rzeczy na slodko, nie przepadam. ALe rano obudzilam sie z przeswiadczeniem, ze jak ich nie zjem to umre... teraz moj brzuch wisi prawie do ziemi.

kaha ogromnie mi przykro, nie ma slow ktore moglyby w tej chwili oddac to co powinny. Mam nadzieje, ze znajdujesz duze wsparcie wokol siebie i jak najszybciej odzyskach spokoj.

Traschka haha no to narobilas mi smaka na te nalesniki, za mna od paru dni tez chodzi szarlotka :D

Ja obiecałam sobie, że nie będę jeść słodyczy i wczoraj wieczorem nie dałam rady - to było silniejsze ode mnie. Może to zachcianki... Ogólnie muszę przemyśleć jak będę sobie radzić z tą chęcią jedzenia co 2 godziny, zupełnie jakby mój żołądek był studnią bez dna! Dobrze, że waga stoi w miejscu, choć na pewno tak nie będzie cały czas :-(

Hmm może suszone owoce, czy warzywa w kawałeczkach. Widziałam w jakimś programie o odchudzaniu zeby właśnie tak podjadać warzywa jak inne przekąski (bo jednak mają mało kalorii).

U mnie niestety brak apetytu tylko w brzuchu burczy wiec jem a tak to bym mogła cały dzień nic nie jeść. Znienawidziłam wszystko co smażone mdli mnie jak musze cos usmażyć:baffled:
ticker.php

lanjaa spróbuję z tymi świeżymi owocami, bo za suszonymi nie przepadam, a nie chciałabym przytyć paredziesiąt z powodu objadania się... Przyjaciółka się zaparła i jak miała napady głodu to jadła kaszę gryczaną z kefirem i w całej ciąży przytyła 7kg, zaczynała z wagą 54kg, do porodu szła z 61kg, a dzień po porodzie 52, dziecko urodziło się z wagą 2900, teraz ma ponad 2 latka i jeszcze nigdy nie chorowała. A u mnie waga wyjściowa parenascie kg większa niż u przyjaciółki więc zobaczymy jak to będzie...
wikcia2007 też bym tak chciała...

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 22 kg. Jadłam wszystko na co miałam ochotę. Startowałam z wagą 54 kg. A teraz startuję z 60 ale nie zamierzam tak przytyć, o nie. Na szczęście jak narazie mam awersję do słodyczy wszystkich oprócz lodów.

reklama
Napisałam posta i go nie ma ehs

Ja w pierwszej ciaży też przytyłam 20kg, z czego pierwsze 5kg miałam do 28tyg a reszta przez nastepne 12 tyg hhyhyhy

Ja ogolnie jestem na diecie bezcukrowej , lekarz pozwolił, powiedział, ze to zdrowe dla dziecka i tyle.
Tez nie zamierzam sie zapuscic jak poprzednio, zwłaszcza ze zaczynam z wagą 84kg wiec dużo za dużo....

Do góry