reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

kaha bardzo mi przykro, tule :*

kropka ja pamietam, ze tez mialam fobie na pukcie mojego brzucha i dla mnie to nie bylby komplement:) Teraz jest tak, ze wydaje mi sie to smieszne i przesadzone, ale potem tak hormony uderzaja ze nie wiadomo jak sie zareaguje. Naprawde:) Ja potrafilam ryczec na reklamach ze wzruszenia :)

reklama
ja tam sie cieszyłam z mojego brzuchola, ale pod koniec już naprawde miałam tak wielki że drażniły mnie reakcje typu : a może to jednak bliżniaki co?:wściekła/y::wściekła/y: myślałam ze pozabijam.....

Cze mamuski, kurde 2 dni mnie nie bylo a tu juz tyle stron napisane...tyle do tylu, ale no coz za duzo ostatnio mam na glowie. A i w ciazy obowiazki jakos strasznie mnie szybko mecza, juz po pracy czuje sie gotowa do lozka.

Kropka87 Nie przejmuj sie bratowa za bardzo, hormony szaleja, przejdzie jej. Ale jak ci z tym zle porozmawiaj z nia.
Kaha23 Jak to kochana, co sie stalo, dlaczego. Tak mi przykro, daj znac jak sie trzymasz?!
:-(

cześć dziewczęta :)
u mnie to jakaś masakra przeleciałam powierzchownie wszystkie strony ale i tak nie wiele zapamietałam
od momentu jak Gigra napisała o swoich rodzicach a ja o swoich okazało sie ze moja matka przyjedzie normalnie jakieś fatum nie mam czasu na nic oczywiscie jak trwoga to do Boga zawsze byłam ta be a teraz pomóż
wybaczcie że nie bede pisac nikami bo na prawdę cieżko mi jest spamietac
dziewczyną którym sie nie stety nie udało
[*] tule was mocno strasznie smutno mi sie zrobiło
dziewczyny które były na wizycie gratuluje udaniej wizyty i tych małych serduszek :)
witam wszystkie nowe mamusie
ja znowu nie bede miała czas na zagladanie jutro wyjerzdzam na 4 dni wiec czasu bedzie mało ale sie postaram zagladac :)
pozdrawiam :)

Kaha tule, pyszczek do gory mimo wszystko zobaczysz Bog wynagrodzi Ci kiedys te cierpienia :(

ja tez mam niewielki biust duze A albo male B wiec ja sie uciesze jak mi (.)(.) urosna :) poki co u mnie z zasadzie dalej bez objawowo az tak jak mowilam wczesniej zaczyna mnie to chwilami niepokoic, wizyta 1 czerwca wiec ejszcze tydzien i 2 dni

Według mnie straszne jest to, że nosimy w brzuszkach nasze okruszki i nawet nie wiemy czy wszystko jest w porządku ... Przykro mi Kaha, że Cię to spotkało. Pierwszą wizytę u lekarza miałam 8 maja ... następną mam w poniedziałek i to się w glowie nie mieści jak bardzo nerwowy jest ten okres oczekiwania na kolene usg na kolejne ujrzenie bijącego serduszka. Jak pomyślę że jeszcze tyle miesięcy niepokoju to aż mnie trzęsie.

Ciągle powtarzam sobie, że wszystko jest w porządku, modlę się co wieczór ... ale niepokój jednak w głębi gdzieś tam nadal jest. :-(

Witam wszystkie dziewczyny.Jestem nowa.Dopisuję się do grona styczniówek 2013
biggrin.gif
Zrobiłam test w poniedziałek i była druga kreska co prawda jaśniejsza ale jednak była.Jutro idę do przychodni gdzie powtórzę test i oby wszystko było ok.Mam pewne obawy gdyż przeszłam ciąże pozamaciczną i poronienie.Dziś to 4 tyg i 4 dni.Pozdrawiam wszystkie serdecznie

Kaha chwila, 7 tydzień i nie bije, to mamy rozumieć, że wcześniej już słyszałaś, a teraz nie bije tak? Ja bym poszła do jakiegoś gina jeszcze. Opisz jeśli możesz dokładniej sytuacje, bo różne rzeczy się zdarzają, u niektórych w 7 tygodniu nie słychać jeszcze tętna...

reklama
Witam Was Kochane,
Kaha współczuję naprawdę dla każdej z nas to szok co napisałaś
:szok: a dla Ciebie pewnie jeszcze większy idź do innego lekarza. Mimo wszystko trzymaj się Kochana.
Dziewczyny dziękuję za info dot. lotu już mi lepiej
:-)
Kolejne usg 6.06 mam nadzieję że serduszko będzie biło jak dzwon:tak:
Witam nowe stycznióweczki

Do góry