reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Dzieki dziewczyny może faktycznie w przyszłym tygodniu sie wybiorę tylko strach mnie ogarnia że jak nie bedzie nic widać to od razu napłynie myśl że to pozamaciczna:szok:. To chyba normalne że tak się martwimy wszystkie w pierwszych tygodniach.No ja wsumie od kąd się dowiedziałam nie myślę o niczym innym. A kiedy zaczełyście mieć mdłości? Ja to w ogóle nie mam apetytu, odrzuca mnie od jedzenia.

Witam Was Kochane Czwartkowo,
Kaha wyrazy współczucia
:-( wiem, że ból jaki teraz macie w sobie jest nie do opisania ale z czasem na pewno Wam się uda czego z całego serca Wam życzę.
Powiem Wam, że codziennie myślę o swojej kruszynce jak się czuje i czy wszystko ok. pewnie nie tylko ja tak mam, póki co chodzę do pracy w pracy nikt nie wie jeszcze, że będę mamusią po raz drugi chyba nie mogła bym siedzieć w domu bo bym zwariowała:sorry:

Kurcze, ja mam już 1,3 kg do przodu :confused2: W takim tempie to nie wiem co będzie. Słodyczy nie jem, bo nie mam na nie kompletnie smaku, ale jestem głodna co chwilę dosłownie!!! Zjadłam miseczkę zupy, kromkę chleba razowego z masłem i musiałam jeszcze poprawić bananem, bo ssało cały czas. A i tak czuję, że to nie wystarczy na długo. Jestem przerażona :szok: Przytycie 10 kg jest już dla mnie straszne (poprzednie 15 kg przybrałam po 2 latach brania sterydów i ciężko jest to zrzucić). Jak pomyślę o 20 kg! to palpitacji serca dostaję.

Ja na kolacyjkę kochane dwa kubeczki gorącego kakao wypiłam :) :) :) na wagę boję się wejść , ale czuję , że ciuchy ciasne się zrobiły . Ja czekam z wizytą i usg do 8 tygodnia ale też w niepokoju i niecierpliwie . no niestety ciąża to taki dziwny czas - radosny a jednak pełen obaw i niepokoju. Zasuwam już do łózeczka . Dobranoc

Ojej dziewczyny, nie da się Was nadrobić! W poprzedniej ciąży całe dnie na forum siedziałam, teraz czasu brak.

Ja kilogramowo jestem na zero.

Co do ubrań ciążowych, ja miałam tylko spodnie, z powodu niskiego brzuszka, w nic się nie dopinałam od 15 tygodnia. Resztę kupowałam normalną.Koszulki po prostu dłuższe. :)

reklama
Hej kochane nijak nie jestem w stanie nadrobić gdyż padam na mordkę.....jutro ostatni dzień szkoleń i do domu, od poniedziałku znowu prowadzę szkolenia, ale to taki gorący okres, później będzie lepiej.....

Ogólnie przyznam szczerze, że mdlości już nie dokuczają tak znacznie i da się już normalnie funkcjonować, z tym, że pojawiły się duszności, kolatania serducha, czarnoty przed oczami.......

Moja waga nadal 60, ale wzdęcia mam nieziemskie czasem - od hormonów, brzuszek lekko uwypuklony...W poprzedniej ciązy do 16 tc świecilam żebrami i talerzami biodrowymi, a teraz już czuję, że guziczek w spodniach troszkę zaciasny się robi no i cyce jak donice:D

Współczuję Kaha, że utraciłaś swojego bąbelka.........nie znam słów, które w jakiś sposób potrafiłyby ukoić Twoje serducho....zaufaj Bogu........czekaj na kolejny dar, a przede wszystkim zmień lekarza, on powinien już dawno poznać przyczynę tego wszystkiego,,,,,,,,,,wierzę, że znowu fasolka zamieszka w Twoim brzuszki......

Kobietki Wam życzę dużo siły i energii.............buziakuję.......już niebawem będę miała więcej czasu, wieczorem padam na mordkę....

aaaaaaaaaa no i witam wszystkie nowe przyszłe mamusie 2013:)

Do góry