milusia83 – daj już sobie spokój z tymi porządkami bo urodzisz za wcześnie
ada1989 – He He niedołężniejemy…
-caroline- ja dzisiaj męża po te pampersy wyślę do RossmanaJ to wychodzi 42gr za sztukę (taniocha)
Dorotqua – no wyprawka jak dla armii… ja już z doświadczenia wiem, że czasami to się nawet nie zdąży tego wszystkiego założyć. Co do pieluch to ja jestem wierna pampersomJ A ubranka nie koniecznie musisz gotować. Wystarczy te 60 stopni + prasowanie prawa i lewa strona. Ja się wczoraj uporałam z ciuszkami więc pakowanie po weekendzie rozpocznę.
muuuum_to_be – ehhh powiem Ci, że ja też już mam tych wszystkich ludzi dookoła dość, obcy są bardziej do zniesienia. Odkąd wyszłam za mąż przestałam lubić święta, mieszkamy z teściami i u nich jak ktoś do kogoś nie zwali się na głowę to nie są święta. Zazwyczaj szacowne rodzeństwo męża zjeżdża się w wigilię o 15 z pustymi rękami (teściowa – „Nie córko/synu nic nie rób/ nie przywoź , my tu wszystko zrobimy- gryyyyyy), zajęte tylko sobą. A ja już tydzień przed świętami nie wiem jak się nazywam bo żarcia musi być jak dla tysięcznej armii ( no a samej teściowej z tym nie zostawię), w domu mam burdel bo nie mam kiedy posprzątać a wieczorem to zasypiam na stojąco. I oczywiście wszyscy wypięknieni, wypachnieni siadają do kolacji a ja zmęczona, umorusana marzę tylko o łóżku. I pozostałe dwa dni są nie lepsze. I zamiast być wypoczęta i zadowolona to jestem mega wkurwiona i czekami kiedy tylko wszyscy pojadą i będzie święty spokój.
asiorreek – znam ten ból, najchętniej mieszkać na księżycu, rozmawiać przez telefon i widzieć się na zdjęciach. Jeszcze Cię czekają komentarze na temat wychowania dziecka (bo jak już mają 50+ to są nieomylne i wszystko wiedzą najlepiej). Przynajmniej mamę mam dalej od siebie to jedno doradzanie mniej
natal84 – to fajnie masz z tą torbąJ
elisse – Marcelinie się zachciało świat przywitać 18 dni przed terminem więc teraz już cała drżę, co noc mi się śni że już rodzę – paranoja jakaś. Chyba najchętniej położyłabym się do szpitala i wyszła z niego dopiero z dzieckiem. Muszę jakoś wylajtować bo się wykończę nerwowo. I jeszcze te święta, już bym chciała żeby było po.
gosia081145 – ja biorę dwie do karmienia i jedną na stracenie do poroduJ
aninek – wśród moich znajomych panuje pełna zgodność – jak coś ma Cię uczulić to na pewno J&J…
Jezu nadrobić to wszystko to jakiś kosmos jest, nie mam już siły.
Co u mnie:
Spojenie krzyczy że już ma dość (cała reszta też). Nie mam dziś na nic siły. Pranie robię a potem muszę pokój do malowania przygotować…