Wizyte na ktg opisalam w odpowiednim watku
Troszke udalo mi sie was nadrobic,ale zbyt duzo tego wiec chyba nie skoncze, my chyba przez weekend lozeczko rozlozymy wszystko wskazuje na to,ze lada dzien moze Davidek chciec wyjsc wiec trzeba sie juz tak na 100%przygotowac, szok dopiero teraz to do mnie dociera
Zabieram sie tez za pieczenie ciasteczek na swieta chcialabym cos skosztowac zanim urodze, a wczoraj kupilysmy z mama susz na kompot wigilijny ktory uwielbiam wiec tez bedziemy robic bo ja moge nie zdazyc sie napic a wiec mama obiecala specjalnie dla mnie zrobic troche teraz
czarni moze popros ta swoja lekarke o usg jak pojdziesz po wyniki powiedz ze zalezy ci przed terminem nie powinna ci odmowic
i poprawy humoru zycze
bilkabdg eh ma nadzieje ze to tylko chwilowe i cos na zoladku siadlo, a nie jakiis wirus zdrowka zycze kochana i uwazaj na siebie.
muuuum to be wspolczuje przezyc z siostra, skads to znam moja sie wcina do wszystkiego a moi rodzice jej od malego ustepuja, ja sie przeciwstawiam i jestem ta gorsza bo soba nie dam pomiatac i dyrygowac, skonczylam jej juz ustepowac nerwowe mam z tego powodu codziennie ale nie zamierzam sie poddawac i tanczyc jak mi smarkula zaspiewa, takze i tobie zycze cierpliwosci do siostrzyczki i sily aby sie przeciwstawic
asiorek tobie rowniez wspolczuje tesciowej, cale szczescie moja mieszka za granica. Ale za to z moja wlasna babka mam jak z siostra(te same charaktery maja), nie znosze jak mi ktos z lapami do moich rzeczy wlazi i jeszcze probuje je przestawiac.
ada1989 super,ze trafiliscie z Kondziem na dobrego lekarza i ze nie wstydzilm sie zajrzec do ksiazki i Was nie zbyl, napewno przebada synka jak nalezy i te testy zaleci jesli katar nie przejdzie, a dla synka moze na gwiazdke jakis zestaw zabawkowy lekarski? Azeby przyzwyczajal sie do wizyt u lekarzy i sie ich nie bal, oczywiscie oby chodzic nie musial.,ale jak juz to nie bedzie taki przestraszony
Ja np dzieki takim zabawom nie boje sie dentysty i zawsze chetnie chodze nawet jesli cos do wyrwania ma byc to mnie nie przeraza
Ja zmykam, kurcze senna jakas dzisiaj jestem spoalam od22 do 6 rano i jeszcze zasnelam ok8 na godzinke przed wizyta na ktg i nadal bym spala gdybym nie musiala jechac, nawet budzika nie slyszalam i bym zaspala gdyby nie moj kochany psiunio ktory ma budzic w dupce,i wie kiedy kto gdzie wychodzi
Caly czas zastanawiam sie czy mam wszystko co potrzebne dla malucha i do szpitala :/// Ciagle mysle ze czegos mi brakuje :/