reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam Ja już dzisiaj rano byłam w laboratorium na badaniach Oj a tak mi się nie chciało bo taka zimnica na dworze Ale już zrobiłam i będę miała je z głowy Oby tylko wyszły dobrze

Afja-Anetka
trzymam kciuki Wszystko będzie dobrze Hmmm no to pierwszą styczniówkę już prawie mamy POWODZENIA

Nie mam dzisiaj jakoś weny do pisania Coś mnie chyba bierze bo dziwnie się czuje Muszę wskoczyć pod kocyk i się wygrzać Trzymajcie się cieplutko inie chorujcie Miłego dnia

reklama
Gosia Ja też to opatentowałam :D Bo mój też, szczególnie wieczorem w trakcie filmu zaśnie i później mnie młoda na sik obudzi to wyłączam sprzęty :p W ogóle muszę w końcu kupić taką lampkę jakąś małą, żeby w nocy była zaświecona... Ja się ze wszystkim mentalnie przygotowuję na początek stycznia i jakby mi tak wcześniej się zdarzyło, to bym chyba załamana była :/

Czarni I tak wiele z nas wyprzedzisz ;)

hej kochane :)

wczoraj już nie zajrzałam, bo była u mnie przyjaciółka podrzuciła mi przewijak i torbę ubranek po swojej niuni :) śmiałyśmy się, że udało jej się wybrać coś nieróżowego :-):-)

powiem Wam szczerze, że przeczytałam wiadomość od Anety i aż mnie ciarki przeszły, że to już bo wiek ciąży miałyśmy identyczny co codziennie widziałam na suwaczkach :)

panikuje na maksa! bo jeszcze wszystkiego dla dziecka nie mam. Torba nie spakowana, ja nie przeprowadzona a tu takie numery heh.

Anetka
oby wszystko poszło sprawnie! Trzymamy kciuki za Ciebie grupowo i czekamy na wieści!

ide sobie jakąś melise strzele bo chyba zawału dostane. Jakoś się tego nie spodziewałam tak szybko ;) heh.

Uff, pogodziłam się z żelazkiem i deską do prasowania:) cieszę się, że to cholerne prasowanie mam z głowy. Musiałam sobie przerwy robić, bo mi stawy w kolanach odmawiały posłuszeństwa. Teraz jeszcze będę musiała się z naczyniami pogodzić. Na obiad nic nie mam. Chyba coś z makaronem zrobię, bo już na ziemniaki patrzeć nie mogę. Ja bym chętnie zjadła spaghetti, ale moje Słonce nie może wcinać sosów pomidorowych.

Dobra, idę trochę wypocząć po tym staniu przy desce:)

Witam sie :tak:
Mamy poniedzialeczek, juz nie wiele zostalo bo 2 tyg do swiat. A tu prosze jedna z nas juz rozpakowauje swoj prezencik:) Anetka oby jak najwiecej zdroweczka dla WAS!!!!

A ja sie dzis obudzilam w nie najlepszym humorze. Jakos tak mi nie wygodnie. Synek sie spina i rozpycha, najbardziej oczywiscie podoba mu sie po lewej stronie u mamusi pod serduszkiem i tam przesiaduje prawie cale wieczory i ranki. Az czasem to naprawde nie przyjemne uczucie, ale coz, wytrzymam wszystko, nie ma sciemy:)

Wczoraj bylismy na urodzinkach mojej sis i szwagra, zrobili imprezke w pubie, wiec wszyscy obiedlismy sie angielskimi burgerkami i na deser wielkimi deserami lodowymi. Ja ledwo moglam sie ruszac :p Ale coz, Janeczek nie protestowal ze mamusia tyle wsuwa hehe. Pozniej poszlismy z dzieciaczkami na kulki i plac zabaw, wiec byla masakra, pelno dzieci, krzyki, bieganie itd. Powiem Wam ze ja sie juz na takie cos nastawilam, ze mnie to tez czeka, ale w tym stanie to ledwo to wytrzymalam :) A potem siostra miala dobry gest i odwiozla nas do domku. Przy okazji przywiozla mi koszyczek, sterylizator i zabawke taka zebre na ktora sie wchodzi i skacze- sie usmialam, bo po co mi teraz taka zabawka, no ale coz, w garazu jeszcze miejsca jest, wiec gdzies sie upchnie :p A i ucieszyla mnie tez wiadomosc, ze razem z lozeczkiem dostaniemy komplet przescieradelek, mama uszyla nam 2 komplety poscielki, materacyk tez jest w bd stanie i w ogole o jakies 300£ mniej wydatkow mamy, wiec jestem w niebowzieta, bo powiem wam ze juz chcialam pozyczke brac :p Teraz tylko minimum zostalo mi do kupienia, jakies tam ciuszki, wanienka, kombinezonki i pampersy i kremik do pupci i to bedzie na tyle. Synek moze sie rodzic :D

Afja- Anetka
- Trzymaj sie Kochana, az mnie zakulo jak zobaczylam ze Ci wody odeszly!!! Zycie Ci jak najmniej bolu i powodzenia!!!! Wszystko bedzie dobrze, 3 mamy kciukaski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pattinka- ja tez bede uzywac ten zwykly z Aventa laktator- z polecenia siostry, zreszta zakupilam sie juz w butelki z tej firmy to laktator tez :)

Aninek- budownictwo nie takie zle, ale na zabezpieczeniach i izolacji budynkow to sie w ogole nie znaja, fakt :)Zreszta kiedys klimat tutaj tez byl inny, a teraz zimniej, wiecej zmian temperatur i Hehe Polacy przyjezdzaja i poprawiaja po nich :)

EmiliaM- My tez traktowalismy ta paskudna plesn bliczem, ale nadal wychodzila, wiec Ty chyba miasz szczescie ;) Mam nadzieje ze efekt koncowy malowania bedzie bajeczny i taki jak chcialas :)

Magda z UK- Dobrze miec takiego znajomego, co Ci powie co jest zle itd. i skad to swinstwo sie bierze. Zawsze macie slowo fachowca w sprawie. Ja tez juz nie mam sil na tego naszego Landa, bo ilez mozna zyc z lodowka w ktorej temp. jest taka jak w pokoju? Ale walcze i mecze go meilami. Poza tym rowniez prosilismy go o malowanie domu (nawet powiedzielismy ze moze my pomalujemy a on nam wszystkie rachunki odliczy od czynszu) Bo dom nie wyglada az tak zle ale widac sciany podrapane, szczegolnie korytarz i salon, i sa plamy- poprzednik zamalowywal plesn w katach itd. No to zero odpowiedzi, zapytal sie tylko ktore pokoje potrzebuja malowania i ze on jak przyjedzie to sprawdzi. Poza tym probowal nam wkrecic ze chata byla malowana 2 lata temu. My juz tu rok mieszkamy, a mojego M brat mieszkal przed nami ponad 1,5 roku, wiec jak to mozliwe, skoro za kadencji szwagra nic nie bylo malowane? Szkoda slow i nerwow. Zreszta my mamy umowe tutaj do czerwca i zapewne bedziemy zmieniac lokum, chociaz lubie ten dom itd. A pokoik dla Maluszka i tak juz odmalowalismy na wlasny koszt. Oczywiscie rachunki trzymamy w razie W.

Kaja28- my tez uzywamy, ale podobnego sprayu na ta plesn. Do tego malujemy potym zabiegu znowu farba. Na kilka tyg wystarcza hehe :)
A Ty uwazaj na siebie i Twojego synka Mocarnego! Co by nie chcial wyskoczyc! :)

Ada1989
- to zrobilas zakupki :) ja tez bym najchetniej na jakies sie wybrala i zaszalala- nawet jezeli chodzi tylko o skarpetunie, ale jakos na razie sie wstrzymuje :) A my wynajmujemy przez agencje, ale w umowie mamy zastrzezone ze Landzio naprawia wszystko, nie agencja. Ale jak sie wkurze i do swiat sie nikt nie zglosi naprawic to na serio pojde i do agencji.

Indziorka- Ja tez w szkou jestem ze juz tylko 2 tyg zostaly a ja nie przygotowana- tzn zadnych prezentow ani nic nie mamy. Planuje na ten weekend zrobic jakies zakupki dla dzieci itd. A ty nie spiesz sie nigdzie, bo wiesz, musisz uwazac, a kazdy Ci wybaczy jak czegos nie zrobisz!

Milego dnia dziewczyny !!!

hej dziewaczyny..

sorki że nic nie pisze ale kurcze od 2 dni szukam czegoś na prezent dla szwagierki;/ i jak ściana w mor.. zero pomysłów..
ta dziewczyna jest za wybredna. w sumie wszystko ma bo kasy mają sporo.. perfum nie moge bo uczulona na zapachy(ponoć o ile można byc na cos takiego uczulonym) z ubrań z gustem średnio bo wybredna jak nie wiem.. książek nie czyta;/ zainteresowań szczególnych nie ma - no może poza sportowymi osiągnięciami swojego męża..RAUNKU!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry