reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Afja-Anetka trzymamy kciuki i czekamy na wieści!!!
Kurcze słabo mi się zrobiło, że już styczniówki zaczynają:szok: Jakieś to takie nierealne....

reklama
Witam

I jakie wiesci tutaj z samego rana.. Afja-Anetka powodzenia, bedzie dobrze! :tak:

Milusia ja te mam problemy z biodrami, dzisiaj jest masakra, do tego tak jak piszesz wszystkie stawy mnie bola.. masakra, w pierwszej ciazy sie tak nie czulam. JA niewiem jak ja bede rodzic z tymi bolami w miednicy i biodrach..

CO do farby to wyschla i mi sie podoba, narazie jest tylko polozona wrzosowa, dzisiaj maz po pracy zrobi roz takze zobacze jak to bedzie wygladac..
Ja niewiem co sie ostatnio z moim ANdersem dzieje, taki jakis placzek sie zrobil ze szok. W nocy nie spi, 3 razy do niego trzeba bylo wstac az wkoncu za 4 razem przyszedl do nas do lozka.. Jak on tak bedzie spal po narodzinach Ani to ja niewiem jak ja wyrobie.. Chyba zaczynam troche panikowac.

Milego dzionka

U mnie dzisijsza noc masakra;/ Co godz czy dwie wstawalam do toalety do tego mala zasnela kolo 1 a obudzila sie o wpoldo piatej i harce na calego ;D Wogóle sie nie wyspalam. Dzis juz po sniadanku jestem zaraz sie ubiore i przejde na male zakupki. Do tego w planach mam prasowanko ciuszkow tylko zastanawiam sie czy jest sens prasowania pieluch tetrowych ;0

Indziorka Mam ten sam problem co Ty z tym wstawaniem lezy jest ok a wstaje to jak babulinia sie czuje ;/ Pociesza mnie fakt ze do stycznia niedaleko ;)
Magda Ja tak chwalilam moja Mala ze grzeczna w nocy to dzis wzieła przyklad z Marcelka i od wpoldo piatej tancowala chyba z dwie godz i poszla spac ;D Te dzieciaczki juz z Nami robia co chca;-)
Ada to faktycznie okazja a ciezko dostac tak male rajstopki zazwyczaj od 62 sie zaczynaj choc tez ciezko ;)
Milusia Popieram Cie ten czas leci nieublagalnie szybko ;) To teraz spacerki w trojke a juz zaniedługo w czwóreczke ;) A twój mąż to bardzo pomocny ;) A co do tych globulek kwasu mlekowego to w aptece bez recepty sie kupuje czy lekarz musi recepte wypisac ?
aninek Ja tez mialam wczoraj prasowac ale taki ze mnie len ze nic mi sie nie chcialo i lezalam ;D Takze dzis musze sie za to zabrac ;)
januarka No to juz jestes przygotowana na przyjscie maluszka na swiat ;) A bycie sama nie jest fajne ale jeszcze zatesknimy za tv komputerem czy ksiazka ;D
Ala no pewnie teraz tyle ludzi chodzi na zakupy przed swietami ze na sama mysl mi slabo ;p Ja tez bym zjadla cos slodkiego ale wszystkie zapasy wyjadlam;p
Afja ale wiadomosc trzymaj sie kochana i informuj nas na biezaco bedzie dobrze;) Trzymam mocno kciuki za wasza dwójeczke ;)*

No ale jestem w szoku myslalam ze pozniej bedziemy sie rozpakowywac a tu taka wiadomosc ale fajnie ;D

Emilia no pewnie taki kolorek musi ładnie wyjsc;D A co do malego to moze wie ze zaniedlugo bedzie siostrzyczka i chce byc z Wami blisko ;) Milego dnia;)

Hej laski :)
weekendowo mało aktywna bo nawet nie było kiedy
na szczescie znajomi nie przyjechali do nas wiec wybralismy sie do tesciów w koncu i znalazłam swoją karuzelę :) wiec jestem szczesliwa odwiedziłam przystań po świerzą rybkę.
Niedziela do 16 na dworze odśnierzanie i takie tam potem obiadek i wypad do centrum handlowego Oliwka poleciała na piłkę a my szybkie zakupy. Zakupiliśmy bombki ozdoby i takie tam pierdoły i wczoraj o 9 ubieraliśmy choinkę :D
Noc straszna bóle nie z tej ziemi podnieść sie nie mogłam.... A małe rano sietak wierciło aż mnie skóra bolała coś strasznego
Wybaczcie ze nie odniosę sie do kazdej z was

Afja kochana trzymam kciuki by szybko poszło jak przeczytałam twój wpis aż mi ciarki przeleciały masakryczne płakać mi sie chce bo to juz te ciąże donoszone.... czekamy na wiesci

Afja Gratulacje i trzymam kciuki, że pójdzie dosyć szybko i gładko i 10 pkt dla dzieciątka :) Czekamy na wieści :) Powodzenia &&&&&&&

Gosia Z tymi nocami to masakra, czasem moja mnie wymęczy niemiłosiernie, a czasem spokój i cały dzień tańcuje ;) Ja niby wstaję ze swoim o 6, ale jak wyjdzie do pracy to zazwyczaj włączam sobie jakiś film który lubię i idę spać dalej :p a najlepsze, że dzisiaj przed chwilą śniła mi się cesarka i wiesz budzę się, a tu hasło, że Anecie odeszły wody :szok:

Emilia To dobrze, że kolorek Ci się podoba :) Trzymam kciuki, żeby połączenie się udało ;) A co do synka- może się rzeczywiście boi odtrącenia?

A wiec zaczęło się ;) To Czarni teraz Twoja kolej ;)

indziorka a mi tez sie snilo ze urodzilam mala Niunke ktora slabo oddycha i moze przez to spac nie moglam ;/ Ah nie lubie miec snow ;/ No Ci juz leci 35 tydz wiec to tuz tuz ;D Ja jestem przerazona ;D A co do filmow to ja tak samo a pozniej po 2/3 godz wstaje na siusiu to wylaczam komputer ;p

reklama
afja trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo !!! będzie dobrze i daj znać jak tylko będziesz miała możliwość :-)
czarni oj moja dzisiaj rano też taka aktywna że masakra jakaś... :-)

Dziewczyny jestem przerażona jak Anetka napisała że już własnie rozwiązuje woreczek stycznióweczek :-D a ja nawet pieluch jeszcze w domu nie mam ani zwykłych ani tetry.. kurcze.. jakaś promocja w rossmann jest teraz to chyba kupie bo fala gorąca mnie ogarnęła jak przeczytałam tą wiadomość.. chyba jeszcze przed świętami po wózek skoczę bo już jest na sklepie więc może troszkę się uspokoję jak będę już go miała w domu.. masakra jakaś.. panikuję chyba gorzej niż afja-anetka :-D:-D:-D
miłego dnia ;-)

Do góry