reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

hej

ja tez od 7 nie spie, ale to za sprawą mego synka tak to bym jeszcze pospała ;-)
dzis juz lepiej sie czuje, brzuch sie jeszcze czasami spina, ale póki co nie tak mocno jak wczoraj, a wnocy tez był spokój:tak:

buziaki dla was i spokojnego weekendu życze ;)

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja juz z kawka wyleguje sie na kanapie:)

Podczytalam u was ​Magda z uk, Ada1989 i Aninek ze o macierzynskim piszecie. Ja juz myslalam ze mam wszystko rozwiazane i w ogole, ale cos mnie tknelo i zajrzalam na konto a tu nic nie ma... a zaczelam swoj macierzysnki 16/11. A dwa tyg temu dostalam ostatnia wyplate tzn SSP. A teraz co? Zapomnieli o mnie..? Kurde bede musiala sie przejechac w pon do pracy i zapytac co jest grane. Bo poza tym mialam dostac list z pracy z informacjami dokladnymi kiedy moj MA sie konczy, o urlopie itd. A tu nic.... Masakra... Powinnam sie martwic?

Ostatnia edycja:
Witajcie weekendowo ;-)

Ja posprzątałam mieszkanko, zaliczyłam prysznic, teraz mykam ułożyć włoski- jakiś make up i mykamy z moim M na zakupy dla synusia.
Po resztę rzeczy: kosmetyki, przewijak i jakieś brakujące pierdółki.
Miłego południa dla was styczniówki.

Bye :tak:

Matko męczyłam sie prawie do 5:30 zanim usnęłam...
oczywiście najpiekniejszy czas na sen ale oczywiscie Mamo wstawaj już jest dzień...
chociaż jeszcze chwilkę mogłam poleżeć....
Teraz próbuje zacząć żyć śnieg sypie wiec na dwór nie pójdę
MIłego dnia wam życzę :)

Hej,

witam was weekendowo:) Wczoraj przygotowałam cały elaborat, ale jak kliknęłam na "wyślij odpowiedź", to pojawił się komunikat, że nie mam praw do umieszczenia tego komentarza. Więc Foch, łaski bzy:)

Ja znowu od rana sama, mężulek na "elce" do 14, potem trochę przerwy i jeszcze jeden kursant. Już naprawdę mam dosyć tego samotnego siedzenia. Moja sprawność fizyczna też sobie wiele pozostawia do życzenia, a jak M. wróci do domu to pretensje, że nie pozmywałam, czy czegoś tam nie poukładałam. Przykre to czasem. Niby z uśmiechem, ale znam ten jego przekąs. No nic jeszcze tylko trochę. Dobra nie marudzę:)

Kaja28 - zdrówka życzę!:) Wygrzej się Kochana jak należy!:)

Miłej soboty póki co:)

dzień dobry :)

my już po śniadanku i po degustacji ciasta ;) wyszło super!! ale czytając Was naszła mnie chęć na pierniki.. Boże jak ja uwielbiam pierniki :) ostatnio mam tak, ze wszystko mogło by być z karmelu albo z czekolady..
teraz na dodatek mój teść wszedł do domu i rzucił mi kinder bueno i mówi, że to dla wnusia ;) no, aż grzech nie zjeść!

aninek przypomniałaś mi jak moja przyjaciółka opowiadała mi jak jej wody odeszły w kuchni :) obudziła się w nocy bo ją bolało zeszła na dół napić się wody a tu jej chlusnęło na podłoge, po czym wdrapała sie spowrotem na góre i mówi do męża "ejj wiesz co to chyba już" :-D:-D ja się jakoś tym nie przejmuje bo czesto jest tak ze wody odchodzą dopiero w szpitalu albo są przebijane także no stress co ma być to będzie.. kup podkład pod prześcieradło a resztą sie nie przejmuj :)))

kochane czy Wam też tak puchną stopy? ja to mam dwie wielkie banie i zadne kremy chłodzące mi nie pomagają..

och przepyszna kawa :)
nobla powinien dostać ten co wymyślił :tak:;-)
Oliwka okupuje jakąś bajkę o Barbie wiec mogę sie kawką po delektować
Zakupiłam wczoraj sobie jeszcze farbę bedzie trzeba sobie włoski przed świetami walnąć co by potem dziecka nie wystraszyć :-D:-D:-p

Witam się weekendowo!

Ja się przymierzam do ... nauki albo do książki... jeszcze nie zdecydowała :-)
Mąż w szkole więc ja samotnie spędzam ten dzień.

Pozdrawiam wszystkie mamusie styczniowe!

reklama
Witam

Ale żeście naskrobały przez wieczór

Dzisiaj coś mnie wzięło na sprawdzenie termometru do wanienki Wlałam do zlewu dość gorącej wody A on mi pokazuje tylko 18 stopni Chyba jest z nim coś nie tak Dobrze że teraz się zorientowałam a nie dopiero przy pierwszej kąpieli córci Muszę kupić drugi

Ja dzisiaj cały dzień leniu****ę Miałam piec ciasto ale jakoś mi się nie chce Może pózniej mi się zachce

ada1989 ja kupiłam dla mojej niuni czapeczkę i szaliczek żeby było jej ciepło pod szyjką

-caroline- też bym się wkurzyła Zwłaszcza że tyle już czekałaś na tą pościel

Kaja28 właśnie wszystkie te szaliczki są za duże A pomysł aby Ci mama wydziergała jest super Szkoda że moja nie umie szyć na drutach :-(

Marzenixx fajnie że już lepiej się czujesz Tylko dbaj dalej o siebie

Patinka miło tak jak teściu Was rozpieszcza Ja mieszkam z teściami i teściu nigdy się nawet nie spytał jak się czuje :zawstydzona/y: Nie wspomnę żeby mi coś dał tak jak Wam i powiedział że to dla wnusi On ma swoje oczka w głowie To jest trójka dzieci jego córki Zawsze jak przyjeżdżają (a przyjeżdżają przynajmniej raz w tyg.) to on je obsypuje prezentami Hmmm cóż zobaczymy jak się Julcia urodzi

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanego weekendu

Do góry