reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Ada z tego, co pamiętam, to chyba ważą przed cc. Nie jestem pewna, ale chyba do dawki znieczulenia potrzebują:happy2: U nas jest też nowy polski sklep i mąż wciąż nie ma czasu tam pojechać. W sumie mamy już 3 i dobrze, bo jak konkurencja jest, to przynajmniej dbają o klientów. Karpia już zamówiłam na Święta. To najważniejsze:-)

reklama
Magda no my tez karpia będziemy zamawiać, ale nie wiem czy w tym nowym sklepie będą. Ja też się ciesze że kolejny się otworzył bo przynajmniej konkurować będą i cenowo może będzie lepiej:) a ja juz nie pamiętam czy mnie ważyli przed cc:sorry2:pamiętam że się naczekałam strasznie długo bo przede mną musieli emergency cesarke robic jakiejś dziewczynie, wysłali nas na pustą sale z łóżkami, szczerze to prawie zasnełam przed samym pójściem na zabieg:-p

Ada u nas też był niezły motyw. Planowo mieli ciąć 6 maja. Pojechałam tam z rana tak jak kazali. Na czczo oczywiście, kazali nam siąść w takiej super sali jednoosobowej i czekać. Po 4 godzinach zapytali, czy możemy wrócić jutro, bo mają dużo emergency:szok: Myślałam, że padnę.....najpierw z głodu, a potem ze złości. Dobrze, że następnego dnia już od rana na mnie czekali:-)

Idę już spać, bo Marcel nie daje spokoju. Czas pozycje zmienić. DOBRANOC:happy2:

Rybki ja kompa nie miałam, moje dwa kompy po szkoleniach jeżdżą, więc będę żebrać męża o trzeciego hihih, chociaż już nie powinno być takich sytuacji mojej nieobecności...całuję, do juterka, teraz nie będę pisać bo M patrzy na mnie jak na wariata.....chociaż spać oczywiście mi się nie chce...

Witam jak zwykle pobudka po4 no cuz, tak juz wiem w jakich godzinach maluch bedzie wstawal:/ Ale cydna zima za oknem jak ja kocham taka biala pogode:) Glodna jestem jak wilk,ale musze przetrzymac jeszcze godz bo ide mocz i krew zrobic bo w sr wizyta :)
Dziekuje za porady na temat poscieli i super,ze o tym materacu napisalyscie wprawdzie poszewki z nigeo ja nie mialam zamiaru prac teraz przynajmniej,ale nie wiedzialam,ze z gryka moze sie zniszczyc,wiec nawet sie za to nie zabieram.
Patinka wspolczuje faceta :( Eh to jest nieodpowiedzialny dup... :( Zdrowka ci zeycze na faceta nie patrz teraz najwazniejsze,aby maluszek byl zdrowy i to on juz niedlugo bedzie twpoim calym swiatem, moja znajoma wrocila z Irlandi w ciazy przez jednego kretyna rowniez, jest samotna matka, swoje przeszla,ale jest najszczesliwsza na swiecie od momentu gdy zobaczyla swojego synka :) Ty tez bedziesz :)

Ja sie Witam !! I spadam! Wstalam chyba lewa noga zła jestem jak nie wiem ! Jadę na 9 zrobić KTG oby bez skurczy było!!
milego!!!

Hej dziewczyny, chciałam zameldować, że wciąż się trzymamy w dwupaku:)
Ogólnie to jest różnie -raz ciężko się ruszyć, a raz mogę trochę po domu pochodzić i cokolwiek zrobić. Na szczęście, bo leżąc w łóżku dostaję szału, nie nadaję się do tego kompletnie;p Dzisiaj mam wizytę u położnej o 14, z ponieważ dziś mam lepszy dzień, a położna przyjmuje 100 metrów od domu to przejdę się, a mąż mnie odbierze po. Nie śpię już od 5 i chyba przyszedł czas na drugie śniadanie;]

Pytanie:
Jaki krem ochronny macie dla dzieciaczków na twarz? Jak będziemy wychodzić ze szpitala to mogą być niezłe mrozy i trzeba się koniecznie w coś porządnego zaopatrzyć, tylko nie mam pomysłu w co:)

Miłego dnia!

witam z rana.
ale ten tydzien szybko zlecial juz piateczek,jutro moj ma wolne to pojedziemy po komode dla natalki ;) i juz bedzie caly komplet dla dzidziusia. dzis juz powinna dojsc paczka z posciela :)
milego dnia :-)

emiliaM jak humorek? wczoraj było nie za bardzo więc może dzisiaj już lepiej? :-)
afja-anetka - ja piorę wszystko.. nawet swoje koszule ciążowe i ręczniki do szpitala piorę w proszku dla dzieci.. bo jednak jakoś tak wolę w tych delikatnych proszkach ;-) a tym bardziej że ja mam ŁZS i boję się żeby moja mała jakiegoś choróbska skóry nie dostała więc będę dmuchać na zimne ;-)a co do wagi to mój też nie wierzy że aż tyle przytyłam.. a jednak :-D
januarka narobiłaś tylko ochoty tymi babeczkami :-) ja mam w zamiarze w ten weekend za pierniczki bożonarodzeniowe się zabrać ale zobaczymy co z tego wyjdzie :-)
biłka oo to i tak masz już dużo rzeczy :-) mi też jeszcze brakuje ale planuję do świąt spakować chociaż to co mam jakby mnie w wigilię chwyciło :-D
patiinka naprawdę teraz masz ciężki okres w życiu.. ale głowa do góry bo teraz jak będziesz już mamusią to zmienią ci się priorytety i pewnymi rzeczami po prostu nie będziesz się przejmować.. czasami mężczyźni zmieniają się jak już maleństwo zobaczą także może wszystko się poukłada..3mam kciuki za maleństwo żeby za szybko nie pchało się na świat.. i żeby u ciebie prywatnie też wszystko się poukładało.. uściski dla was!!
indziorka witaj ponownie :-)
ada1989 chyba zmiany płci raczej nie przewidujemy :-) chociaż ciekawa jestem czy któraś urodzi dzieciaczka innej płci niż przepowiedział lekarz :-D
marzenixx oszczędzaj się i powodzenia z przeprowadzką!! :-)
alice88 ja również zastanawiam się jeszcze nad kremem.. byłam w aptece ale wszystkie od 6 miesiąca są :-( z tego co wiem od razu ze szpitala trzeba zasłonić buźkę pieluszką tetrową żeby mrozu bezpośrednio nie poczuło na buźce;-)

A ja wczoraj strasznie miło spędziłam mikołajki :-) dostałam od męża mega niespodziankę.. kupił mi pięknego bałwanka bałwanek.jpg tak strasznie się ucieszyłam jak dziecko małe normalnie..
co do nowego wątku to ja się dostosuję.. osobiście nie przeszkadzałaby mi fotka mojej kluski ale jak ktoś nie ma życzenia to trzeba to uszanować :tak: u mnie dzisiaj w dalszym ciągu biało.. piękna pogoda za oknem ;-) w planach na ten weekend są oczywiście świąteczne pierniczki ale co z tego wyjdzie to zobaczymy :tak:
życzę wszystkim miłego dnia i uśmiechu na twarzy bez względu na wszystko :-)

reklama
Hej Wam :p

Ja znowu zaleciana - zbieram się na wizytę do endo- mam nadzieję, że ostatnią w ciąży, bo hormony mi ok wyszły ;) Biłka Mam nadzieję, że u Ciebie to tylko tak chwilowo i zaraz te wahania pójdą sobie daleko ;) I to pamiętam tyle:/ Będę nadrabiać na spokojnie na weekendzie ;) bo macie taką produkcję, że normalnie aż strach :D

Miłego dnia i trzymajcie się zdrowo :)

Do góry