Witam He ledwie wstałam Oooo wy już choinki macie ubrane No niezle
Ja zakupiłam jedną paczkę pampersów1 (43szt)i jedną paczkę 2(108szt) No i mam pampersy nr3 Jak myślicie tych 1i2 to mi starczy Kurcze w tych różnych numerach pampersów kg się nakładają Ja już zgłupiałam co do tej numeracji
cluee powodzonka życzę Trzymaj się
januarka dobrze że byłaś u lekarza Teraz wiesz na czym stoisz Widzę że ty już w 36 tyg.c Oj to wszystko może się zdarzyć w tym roku
Powodzonka dla M i oczywiśćie dla ciebie aby wyniki bakterii wyszły dobre OOOO już doczytałąm że zdał Gratuluje
muuuum_to_be świetnie że pokoik w końcu będzie pomalowany Teraz wystarczy go umeblować i już można spokojnie czekać na dzieciątko Ja na początku ciąży kupiłam sobie oliwkę Johnson& Johnson i mnie uczuliła Także dla dziecka na pewno nie kupię nic z tej firmy
Indziorka nie przejmuj się mamą Ty sama wiesz co jest dla ciebie teraz najważniejsze Zobaczysz jak się maluszek urodzi to jej to gadanie przejdzie
biłkabdg ja też kupiłam kosmetyki z Nivea :krem na każdą pogodę,delikatny żel do mycia ciała i włosów,i balsam do ciałka
asiorreek he he pewnie jak teściowa wpadnie na kawę to niech pomoże A co Ja nie lubię prasować i z takiej pomocy była bym bardzo zadowolona
Hmmm a o co chodzi z tymi zelami do higieny intymnej Ja cały czas używam Lactacydu i mam nadzieję że po porodzie też się sprawdzi
To ja mam pytanka:
co do pupci- czy bephanten będzie dobry Od razu na moje sutki Hmmm czy polecacie coś innego
a co do pępuszka -co sądzicie o octanisept
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH BARBAREK !!!!!