reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Emilia o to widze że twój M tak jak mój, jak mu nie powiem to nie zrobi bo wiele wyczerpany pracą:sorry2:nie wątpie że jest zmeczony bo nie siedzi na tyłku ale przecież ja w domu tez coś robie jak jego nie ma i jeszcze z brzuchalem to 2 razy ciężej, ale chyba mało dociera do niego:baffled: rzeczywiście głupie dziękuje by było na miejscu a ten co ci wepchnął to szkoda gadać:no:
Indziorka trzymam kciuki!! i informuj nas co i jak:)
Muuum to be myśle że to bardzo ładny prezent, na pewno praktyczny i się spodoba, ja bym się ucieszyła na biżuterie:tak:
Ala no nieźle to opisali:-D

ja juz pozmywałam naczynia, teraz czekam jak mięsko się rozmrozi, będę robić kotleciki coś ala mielone i do tego sos tylko jeszcze nie wiem czy pomidorowy czy koperkowy:sorry2: i czekam na kuriera bo dzisiaj ma przyjść aparat, który zamówiliśmy kilka dni temu:) nasz stary sie juz doszczętnie rozwalił i nawet z nową baterią się nie chce włączyć, więc stwierdziliśmy że weźmiemy nowy, nie moge się doczekać:-)

Witajcie :-);-):tak::-D

Najlepszego w Barbórki dla wszystkich !!!

Dzisiaj byłąm u endokrynologa i mam złe wieści.
Mam niedoczynność tarczycy, zapisano mi leki. I mam doła ogólnie :zawstydzona/y: bo ta wizyta miała być ostatnią sprawdzającą, poprzednie wyniki były oki. A teraz w 8 miesiącu wszystko się pogmatwało i na dodatek muszę 15 stycznia - 2 tygodnie przed porodem iść na wizytę kolejną.
Ach mówię wam zawsze coś się gmatwa i pieprzy.

Czytałam was i dość dużo napisałyście.
I już dokładnie nie pamiętam co miałam po odpisywać...

Indziorka trzymaj się kochana i daj znaka od czasu do czasu co u Ciebie.

Indziorka- trzymaj sie i miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!!!! 3mam kciukasy!!!

Bilkabgd-I Tobie tez zycze aby sie wszystko ulozylo- nie znam sie na tarczycy, ale mam nadzieje ze to nic w miare groznego i nie szkodzi dzidzi, zwlaszcza leki jakie ci podaja. 3maj sie cieplo!!!!!

EmiliaM i Ada1989- moj tez zazwyczaj nic nie robi po pracy i steka jak ja go o cos poprosze, ale jak wie ze ma cos zrobic to chocby nie wiem co to bierze sie za to. A pokoik mial malowac w niedziele, ale skoro mial kaca, to wzial sie wczoraj :)

Ostatnia edycja:
Indziorka tzrymaj sie, bedzie dobrze!

Bilka przykro mi ze nagle tak wyniki sie zmienily, trzymaj sie cieplo.

Muuuum to be zapomnialam napisac ze bizuteria napewno fajny prezent, ktora babka nie lubi jakis tam swiecidelek ;-) Ja 30stke bede obchodzic w Lutym, troche mnie ten fakt przeraza no ale czasu niestety sie zatrzymac nie da

Ada Moj do mnie wczoraj wyskoczyl ze czemu smietnika nie postawilam pod garaz po tym jak smieciarze go oproznili bo mu podjazd blokuje!!!! nasz podjazd pod dom jest mega stromy i ja ledwo co sie wdrapuje bez ciagniecia za soba pustego smietnika.. jak mi walnal to pytanie to mu powiedzialam zeby sie zastanowil o co on sie pyta.. te chlopy to czasem chyba nie mysla co mowia. A dzisiaj przylazl rano, obudzil mnie zeby mi powiedziec ze glowka i gardelko go boli, chyba bedzie umierac.. dalam mu paracetamol w lape i kazalam spadac do pracy.. czasem normalnie gorzej niz z dzieckiem :dry:

Uciekam bo bzika mojego do przedszkola. do pozniej

Faceci :D
mój to jak czasami coś palnie to mnie taki nerw łapie że od razu płąkać mi sie chce :angry:
ostatnio żartował ze mnie ale tak mnie przez to wkurzył ze sie popłakałam :wściekła/y:

reklama
Czarni no bo od nas sie wymaga zebysmy mialy dobre poczucie humoru itd, a jak my zaczniemy zartowac z naszych M to wielka obraza majestatu.. hehe.. kiedys Anders sie pytal taty czemu on ma takie duze dziurki w nosie, ja zarzartowalam ze to od tego ze tata ciagle sobie tam grzebie i mu sie takie duze zrobily.. o ludzie obrazony byl chyba ze dwa dni.. haha..

Do góry