reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Asaiczek - pewnie to żadne pocieszenie,ale dzięki wynikom wiesz nad czym trzeba popracować! A to najważniejsze!

...
Ja nadal nic nie wiem. Okresu brak. Bóle brzucha,które męczyły mnie od ok. tygodnia zniknęły. Piersi bolą inaczej . Czekam dalej...
Zrobiłam wczoraj test, ale jestem zła bo zrobiłam go wieczorem i to dosłownie wymusiłam z siebie te kropelki żeby zrobić test. Wyszedł negatywnie.

W drugiej ciąży pierwsze 2 testy też wychodziły negatywnie , dopiero ok. 40dc wyszły dwie kreski.
Jak wytrzymam,to poczekam jeszcze albo kupię test ponownie i zrobię go rano- tak,jak trzeba...

reklama
będziemy pracować bo pewnie jest nad czym :baffled: znów jak zobaczy moje wyniki to się babka przeżegna . tylko czemu ja głupia ją zmieniłam nie wiem :angry:

traschka.. no to rozumiem :) podejrzewam w takim razie że termin bedziemy miały podobny :)

asaiczek... no tarczyce masz nie najlepsza... koniecznie skonsultuj z endokrynologiem..niestety chora tarczyca jest częstą przyczyną poronień...powodzenia Ci życzę...

tak wiem, brałam leki na tarczycę ale później inna gin kazała mi przestać i dlatego mam teraz do siebie pretensję dlaczego zmieniłam gin :( :baffled: i w pośpiechu do niej wracam !!

ja w poprzedniej ciazy tez mialam problemy z tarczyca, ale po porodzie wszystko powrocilo do normy. Pewnie bede musiala za jakis czas powtorzyc badania i odwiedzic endokrynologa. Oczywiscie prywatnie, kolejki na pol roku do przodu:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry