traschka
Mama Marysi
aha, no to super! Jesli masz problemy z tarczycą to dla ciebie idealne rozwiązanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo, chociaż rano jest najgorzej. Rano jem 3 sucharki i piję zbożówkę, bo innej kawy nie przełknę, a za godzinę tak mnie ssie, że aż mi się słabo robi. Zjem bułkę i za kolejną godzinę to samoJeju Kobietki, czy to jest w ogóle możliwe, żeby już teraz męczył mnie taki głód? Rany, chodzę cały dzień i normalnie ssie mnie w brzuchu! To nie zachcianka, że mam na coś smak, tylko po prostu jestem głodna. Sama już nie wiem co jeść, bo np na owoce nie mam dużej ochoty, najchętniej jadłabym 3 obiady dziennie Tzn mam taką ochotę, ale nie jem ;-) Staram się być rozsądna, jem małe porcje, zdrowe rzeczy, ale co to będzie potem?
Jak jest u Was? Czy doświadczone mamusie mogą coś doradzić?
Witaj Gosiu i gratulujęWitam wszystkich. :-) Wygląda na to, że również będę styczniową mamą.
Wczoraj po południu byłam z córa na zajęciach i jedna dziewczynka przyniosła sobie w pojemniku chyba czereśnie - matko myślałam, ze ja napade takiego mi smaka zrobila.. straszne.. 5-latke bym ścigała hehe
Trzymam kciuki za udaną wizytęJa też mam jutro wizyte.. wg @ to bedzie 5t4d, ale wg owulki chyba maleństwo bedzie miało mniej ...zobacze na USG
A wogole to jutro ide na prywatną wizyte bo potrzebuje pilnie zaswiadczenie i ciąży, a u mojego gin na NFZ mam wizyte dopiero na 26 czerwiec i to bedzie juz po 10tyg...
U mnie podobnie, chociaż trochę rzeczy mam uniwersalnychDla dziewczynki mam prawie wszystko a dla chłopaka musiałabym wszystko od zera kupowac
Witam Was moje Kochane, tak się rozpisałyście że ciężko nadrobić to wszystko grono nam się powiększa i pewnie tak jeszcze będzie oby się nie zmniejszało Ja niedawno wróciłam z pracy widzę,że niektóre z Was na diecie ja założyłam sobie aparat stały na zęby w czwartek w tamtym tygodniu i uwierzcie mi mam taką dietę ale jakoś trzeba się odżywiać co by maluch miał jakieś witaminki;-)
No pewnie i masz rację ortodontka pocieszyła mnie że w ciąży zęby się szybciej prostują:-) no więc z 1,5 roku może się zrobi 9 mc :-)Jak się przyzwyczaisz do aparatu, to będziesz jadła to na co masz ochotę. Nosiłam aparat 3 lata, na początku też byłam ostrożna, a potem zdarzało mi się czasem zapomnieć, że w ogóle go mam ;-)