reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
w takim razie tym bardziej bedzie ci potrzebna jej opieka. Dobrze, ze do niej wracasz.

Ja zrobilam suwaczek, ale bardzo orientacyjny poki co... moze sie zmienic po wizycie.

Asaiczek - bedzie dobrze-zobaczysz..najwazniejsze ze wiadomo co jest nie tak..wtedy mozna dzialac...gin da ci leki i wszystko sie unormuje:)

Hej :-D U nas dzisiaj jest taki upał, że nie da się wytrzymać. Babcia zabrała Hanuśkę do siebie, a ja muszę przygotować się do pracy (najchętniej bym sie spać położyła:zawstydzona/y:)
Jeju Kobietki, czy to jest w ogóle możliwe, żeby już teraz męczył mnie taki głód? :szok: Rany, chodzę cały dzień i normalnie ssie mnie w brzuchu! To nie zachcianka, że mam na coś smak, tylko po prostu jestem głodna. Sama już nie wiem co jeść, bo np na owoce nie mam dużej ochoty, najchętniej jadłabym 3 obiady dziennie :) Tzn mam taką ochotę, ale nie jem ;-) Staram się być rozsądna, jem małe porcje, zdrowe rzeczy, ale co to będzie potem?

Jak jest u Was? Czy doświadczone mamusie mogą coś doradzić?
Mam tak samo, chociaż rano jest najgorzej. Rano jem 3 sucharki i piję zbożówkę, bo innej kawy nie przełknę, a za godzinę tak mnie ssie, że aż mi się słabo robi. Zjem bułkę i za kolejną godzinę to samo :szok:

Witam wszystkich. :-) Wygląda na to, że również będę styczniową mamą.
Witaj Gosiu i gratuluję :-D

Wczoraj po południu byłam z córa na zajęciach i jedna dziewczynka przyniosła sobie w pojemniku chyba czereśnie - matko myślałam, ze ja napade:-D:-D:-D takiego mi smaka zrobila..:-D straszne.. 5-latke bym ścigała hehe
:-D:-D:-D

Ja też mam jutro wizyte.. wg @ to bedzie 5t4d, ale wg owulki chyba maleństwo bedzie miało mniej ...zobacze na USG
A wogole to jutro ide na prywatną wizyte bo potrzebuje pilnie zaswiadczenie i ciąży, a u mojego gin na NFZ mam wizyte dopiero na 26 czerwiec i to bedzie juz po 10tyg...
Trzymam kciuki za udaną wizytę :tak:

Dla dziewczynki mam prawie wszystko a dla chłopaka musiałabym wszystko od zera kupowac :)
U mnie podobnie, chociaż trochę rzeczy mam uniwersalnych

Witam Was moje Kochane, tak się rozpisałyście że ciężko nadrobić to wszystko:szok: grono nam się powiększa i pewnie tak jeszcze będzie oby się nie zmniejszało:sorry2: Ja niedawno wróciłam z pracy widzę,że niektóre z Was na diecie ja założyłam sobie aparat stały na zęby w czwartek w tamtym tygodniu i uwierzcie mi mam taką dietę:laugh2: ale jakoś trzeba się odżywiać co by maluch miał jakieś witaminki;-)

Witam Was moje Kochane, tak się rozpisałyście że ciężko nadrobić to wszystko:szok: grono nam się powiększa i pewnie tak jeszcze będzie oby się nie zmniejszało:sorry2: Ja niedawno wróciłam z pracy widzę,że niektóre z Was na diecie ja założyłam sobie aparat stały na zęby w czwartek w tamtym tygodniu i uwierzcie mi mam taką dietę:laugh2: ale jakoś trzeba się odżywiać co by maluch miał jakieś witaminki;-)

Jak się przyzwyczaisz do aparatu, to będziesz jadła to na co masz ochotę. Nosiłam aparat 3 lata, na początku też byłam ostrożna, a potem zdarzało mi się czasem zapomnieć, że w ogóle go mam ;-)

reklama
Jak się przyzwyczaisz do aparatu, to będziesz jadła to na co masz ochotę. Nosiłam aparat 3 lata, na początku też byłam ostrożna, a potem zdarzało mi się czasem zapomnieć, że w ogóle go mam ;-)
No pewnie i masz rację ortodontka pocieszyła mnie że w ciąży zęby się szybciej prostują:-) no więc z 1,5 roku może się zrobi 9 mc :-)

Do góry