reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Hej kobietki właśnie zniknął mi cały post.
I pisze od nowa.

Jutro ANDRZEJKI :-) Któraś wybiera się na jakieś balety czy domówkę z M? Ja niestety nigdzie się nie ruszam ze względu na moją chorobę.
Poza tym chciałam wam powiedzieć, że ból gardła ustał, ale za to z nosa teraz lecą gile, a i kaszel z tzw. odrywającą się flegmą.
Mam nadzieję, ze to końcówka etapu tej infekcji.

Od wczoraj troszku stron naprodukowałyście.

Milusia
dzięki za informację na temat OROFARU, właśnie odłożyłam do szafki z lekami. I na tym moje zażywanie go się kończy.

ada1989 super, że porządki u synka zaliczone. O jedno z głowy miej. Fajosko, że masz takie brzdąca z którym spędzasz miło czasik na zabawie.

Skorupka84
u nas też leje od wczoraj. Cały czas i też nie ruszam się z domku nigdzie. Tym bardziej ta moja choroba nie pozwala.

Dorotqua współczuje bóli kości łonowej.
A może przerzuć się na zieloną herbatkę. Jest zdrowa, dobra i pełnowartościowa.

agagaagaaga14 dzięki za info na temat promocji w Rossmanie.
Też dzisiaj miałam iść, ale ze względu na przeziębienie, zawitam jutro i zaraz spojrzę na ceny pieluszek.

asiorrek
to kuzynka ładnego byczka pod serduchem nosiła. Waga: 5,5 kg robi wrażenie....wow.
Ale maluch przynajmniej okaz zdrowia ;-)

maonka niestety teraz czym bliżej rozwiązania to więcej bezsennych nocy. Widzę, że co druga ma problemy ze spaniem.

aninek pozazdrościć u was takiej pięknej słonecznej pogody.
Ważne, że malutka kopie i daje mamusi znać o sobie. Smacznych snów dziewczyny ;-)

natal84, Czarni ja też jeszcze w szlafroku.
A na zegarze godzina 13:16. Niezłe jesteśmy agentki.

Hej,

nie ma jak to awaria neta, grrr... Odcięta od świata:( No ale dziś naprawili i można szaleć;) 2 dni mnie nie było, a czytania tyle jakby mnie tydzień nie było:)

Nie wiem jak u Was, ale w Bydzi pogoda straszna! Dziś tylko do lekarza i wieczorem do reala na szybkie zakupy. Inaczej z domu nie wychodzę...
Torba oczywiście nie spakowana, ale powoli kompletuje sobie rzeczy i myślę, że jeszcze w tym tygodniu będzie spakowana..

Biłka, chyba jakiś wirus lata nad bydzią, bo mnie też gardło boli. Zaraz zrobie sobie wodę z miodem i cytryną, potem płukanie gardła wodą z solą i jakoś chyba to zwalczę. Miesiąc temu pomogło:) Zdrówka Ci życzę:)

Wieczirem napiszę relacje z wizyty na odpowiednim wątku:)

biłkabdg no wielki jest.. wciąż.... lekarze właśnie mówili że to przez cukrzyce ciążową taki wielki sie urodził..teraz mały wojtek ma jakieś 5 miesiecy i wazy 9 kg a jego o pół roku starsza kuzynka 9.5 :) wszyscy w rodzinie sie smieja.. no ale julcia jest malutka i drobniutka a ten taki byczek.. juz go muszą odchudzać..

Asiorreek moje znajome też twierdzą ze po cc czuły sie okropnie itp, a ja szybko doszłam do siebie i nic mi specjalnie nie było, nie leżałam plackiem przez kilka tygodni tylko starałam sie rozchodzić, zresztą juz w szpitalu tak mi położne poradziły żeby jak najszybciej tylko moge sie zacząć w miare normalnie ruszac to dojde szybciej do siebie i podziałało:)) a maluszek rzeczywiście duży przy porodzie, ale jak na 5 miesięcy to ok waga, mój synek na 3 miesiące ważył ponad 7 kilo, szybko przybierał i taka kluska z niego była, pamiętam że lekarze tez afere robili żeby mu zamaist mleka dawać wode i że za gruby jest, ale co miałam zrobić jak on tej wody nie chciał tylko był głodny:sorry: i teraz chudy szczypiorek jest, fakt że wysoki bo ma 110cm i waży 18 kg ale naprawde wygląda chudo:))

biłka ja nie wybieram się nigdzie, bo nie mam gdzie, M w pracy będzie więc dzień jak codzień:)
natal dlatego korzystaj teraz póki możesz, ile ja bym dała żeby cały dzień w piżamce przesiedzieć przed tv...:laugh2:

Czarni, bilka- fajnie ze nei jestem sama w tym lenistwie ;-), ale juz sie ubralam , czyli krok do przodu .. a zaraz ide cos na obiad kupic dzis chyba zupa kalafiorowa ( cos mnie wzielo ostatnio mna zupy ! ) przed wczoraj ogorkowa :-D
Bilka- dobrze ze infekcja przechodzi!! jak jest flegma to dobrze schodzi wszystko,a co do gilow to wiesz.. przejda same.. ;-) oby jak najszybciej! Ja przy luzku musze miec codziennie chusteczki, przez cala ciaze mam gile w nosie, ale tylko rano! :eek: przynajmniej teraz sa bez krwi! , za to dziasla dalej jak u wampira ! :baffled:

Biłka ale mi o smak chodzi zielona bez cukru też dupiasta będzie, bez cukru wszystkie są fuj :-p.

Asiorrek kurcze spory byczek z tego malucha, ciekawe czy mój synek też taki spory będzie.
Ala1911 W Grudziądzu też fuj pogoda postanowiłam się odciąć od szarówy i zasłoniłam okna i zapaliłam światło.

Natal fajnie masz ja co prawda w spodniach ale góra od pidżamy :-D, ja ostatnio budzę się o 7:30 i nie mogę zasnąć i zwykle leżę i czekam aż mojego budzik zadzwoni żeby się podnieść z łóżka:-p. Nawet moje koty doszły do wniosku że pogoda do kitu dziś i poszły spać.

reklama
a no rzeczywiscie jutro andrzejki-calkiem zapomnialam,zreszta ostatnio zadne imprezzki mnie nie interesuja,moj brat andrzej i chrzestny ale to tylko zloze telefonicznie zyczonka :-)
i przypomnialo mi sie,ze na jutro mam umowiona wizyte do fryzjera ;) i to na 9! ide poki mam czas i ochote sie ruszac z domu,bo potem to nie wiadomo kiedy okazja sie nadarzy,a chce kolorek zmienic i podciac troszke.

tylko zeby nie padalo jak dzisiaj bo fryz mi sie popsuje:-D

Do góry