reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Afja-Anetka jak będziesz próbować to mogę polecić aby to była czysta jajecznica z samych jajek na masełku, ale najpierw na mesełku podsmażyłam kalafior aby się podgrzał nieco i wtedy wlałam jajka na patelnie. Naprawdę ciekawa kompozycja smakowa.

Asiorrek moja torba duża nie jest ale mam patent na pakowanie kolega który bardzo często podróżuje sprzedał nam patent: zwijanie ubrań w ciasny rulon. Jak jechaliśmy z mężem do Turcji 2 lata temu to spróbowaliśmy pakowaliśmy się na 2 tygodnie razem do jednej dużej torby i daliśmy radę ale z wagą to już na styk poszło :-D, a zwykle pakowaliśmy się w 2 duże torby. Na PW wysłałam Ci linka którego wcześniej na forum wklejałam o tej torbie którą ja kupiłam nie była przesadnie droga bo wszystko razem z przesyłką wyszło ok 50 zeta, ale myślę że sobie spokojnie dam radę w nią wpakować swoje i małego rzeczy :-D.

Laski z cukrzycą ciążową to jak z tą nutellą można czy nie można?
bo ja mimo że jestem na diecie i mam insulinę wyniki cukru nadal za duże mimo że na samej diecie były podobne a nawet niższe, wpadam w depresję przez to :-:)-:)-(.

reklama
Hej
Asiorreek
tak to już jest czasami z BB, dlatego kopiuję jakiś dłuższy tekst, co by nie pisać dwa razy i nie denerwować :-D
Aninek w polsce już by pewnie za taki poród w takich warunkach zdarli kupę kasy. Zresztą u nas nawet za poród rodzinny też pobierają kasę, w zależności od szpitala

Sernik dla mnie może nie istnieć, ale na święta będę robić właśnie ciasto z nutellą. W tym roku święta spędzamy połowę u teściów połowę u mamy, więc oprócz ciasta i ciasteczek nic nie robię :-)
Kolejna nocka do bani, tłukę się z boku na bok i tylko patrzę na zegarek.
Dzięki za rady z proszkiem, sprawdzę czy persil jest u nas, ten dla dzieci

Doroqua fajna ta torba..:)

Wiesz co do cukrzycy moja kuzynka miała cukrzyce ciążowa i wiem ze nutella sie zajadała no moze nie do przesady ale jak miala ochotę na słodkie to czasem jadła łyżeczką..:) a ze tak zapytam jakiego wielkiego szkraba nosisz pod serduchem bo ona po tej cukrzycy urodziła przez CC 5.5kg byczka..

Witam Ale dzisiaj zrobiła się zimnica na dworze muszę podskoczyć do Rossmana ..a tak mi się nie chce Są tam w dobrej cenie Pampersy + chusteczki gratis i podpaski Always które kupię sobie zamiast tych samolotów Jak myślicie te always na noc mogą być dadzą radę
Spadam będę pózniej Miłego dnia życzę

Ja się witam szybko i żegnam na razie ;)

Aninek termin mam na 22 styczeń, ale raczej nie dają mi szans dalej niż 8 ;) zobaczymy jak to w praktyce moja panna zadecyduje:p wszystko było ok dopóki się spojenie nie ruszyło :) bo teraz chwilami mam wrażenie, że już by chciała wyjść i jej każę siedzieć do stycznia przynajmniej :p

Asiorrek no właśnie nie znam wagi mojego małego mężczyzny w brzuszku bo dopiero 11 grudnia idę na wizytę (muszę w listę wpisać).

Coraz częściej czuję ból w kości łonowej, szczególnie w nocy przez top że nie mogę słodzić herbaty wypijam mniej w ciągu dnia bo herbaty nawet owocowe bez cukru są do d.... Ale przynajmniej rzadziej sikam.

Czesc dziewczyny :) ja juz po sniadaniu i porannej kawce z mlekiem, wstalam o 10 i juz chce mi sie spac :p leje u nas od wczoraj wieczora ;/ leje i leje ;/ chyba sie poloze bo nawet nie mam mocy w internecie buszowac :p

Hejka

Aninek ja własnie mam ten płyn Comfort dla dzieci i kapsułki Persil non bio, nie chciało nam sie proszku tachać do domu:sorry: i ładnie pranko pachnie, uwielbiam ten zapach bo jeszcze z pierwszą ciążą mi się kojarzy:-) o właśnie i jeszcze te duuuże podpaski sobie kupić musze, majtek poporodowych nie biore, specjalnie teraz kupiłam takie najzwyklejsze żeby nie było szkoda jak się poplamią.
Dorotqua spokojnie, wdech wydech, ja też miałam niedawno takie nerwy więc wiem co czujesz, pomyśl o dzidzi że się tez stresuje, u mnie to działało i jakoś się uspokajałam, a faceci, cóż moge powedzieć, oni są z innej planety....:confused2:

my już po śniadanku, M śpi a ja zaraz się lece pobawić z synkiem. Wczoraj sprzątałam w jego zabawkach, w końcu z pudła na zabawki się nie wysypuje:-D klocki posegregowane, autka też mają swoje miejsce:))

oki mykam, później zajrze, miłego dnia!:)

hej dziewczęta :)
w koncu sie dziś wyspałam :) do 11 się leniłam ale tego mi było trzeba :D
tylko humor zepsuł mi fakt ze zablokowali mi telefon :-D zapomniałam zapłacic rachunku już oczywiscie zrobiłam przelew ale co sie okazało mojemu mężowi tez zablokowali chodz numer ma tydzien :/ a to tylko dlatego ze jesteśmy na jednej fakturze gdzie jego pierwszy rachunek bedzie dopiero w styczniu strasznie mnie to wkurzyło... czekam na linka aktywacyjnego by sie zalogowac na koncie internetowym ale ta cholera nie przychodzi normalnie nerw mnie zaraz złapie i to nie zły.... grrr

reklama
Witajcie!!
ja jeszcze w szlafroku! wstakam przed 7 , nie moglam zasnac do 9 , a jakzasnelam to wstalam dopiero o 12! :-D
Kurde jak sie pomysli ze takie slodkie czasy sie skoncza niedlugo...
Nie chce mi sie ubierac jak nie wiem co..
Milego dziewczyny!

Do góry