Hej
Caroline od czasu do czasu oglądam, troche wspominam i wyobrażam sobie jak maluszek będzie te ciuszki nosił:-)
Baska o kurze współczuje jelitówki
( dobrze że juz po, teraz wypoczywaj dużo!
Indziorka wspólczuje chorego M, wiem jak to boli, niestety faceci......
Megi36 jak ja bym sie chetnie z tobą zamieniła i chciała choć troche wolnego czasu, spożytkowałabym go na pewno leżąc w łóżeczku z jakąś fajną książką albo nawet głupią krzyżówką
Muuum to be ja też gaviscon polecam na zgage
aga pik, aaronka witajcie:-)
bilka super fotki:-)
gosia081145 o ja też sobie ten film musze ściągnąc bo tak zamiaruje od dłuższego czasu obejrzeć i nie moge sie zebrac w sobie
czarni no ja też z łóżeczka się witam:-) mnie tak szybko dni leca teraz że szok....
Dzisiaj poszłam z M bo chciał sobie przedłużyć umowe na tel i nowy wybrać, i tak kupiłam tym sposobem kapsułki do prania, jutro zaczynam wielkie pranie, akurat to co sie suszy wyschnie....zobaczymy ile tego wyjdzie
)
Teściowa ma paczke wysłać pod koniec przyszłego tygodnia, kurde, tyle musze czekać a ja taka niecierpliwa jestem.... no ale co chwila ktoś coś dorzucał i wcześniej nie może wysłać bo oni od nich z domu będą odbierać paczke akurat od rana, a przyszłym tyg teść robi na popołudnia, inaczej nie miałby kto drzwi otworzyć
ja juz sie boje gdzie ja to wszystko upchne, fakt że jedne 30 kg to wózek, fotelik, ciuszki, tylko drugie 30 kg to pewnie 1000 pierdółek i słodyczy(akurat to mnie cieszy:-))
Mieliśmy dziś schowek sprzątać i lipa, nic z tego nie wyszło, może jutro.... nie mam jakoś teraz chęci na sprzątanie, ech....