reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Aga-pik i aaronka Witam nowe stycznióweczki ja też jestem tutaj od 1,5 msc ale dziewczyny sa niesamowite i na pewno zostaniecie tak milo przyjete jak Ja ;)

reklama
Hej dziewczyny wieczornie,

caroline i maonka
prosiły o fotki z sesji brzuszkowej, abym dorzuciła to załączam poniżej z trzy kolejne :-)
Przepraszam jeśli zanudzam, ale dziewczęta chcą widzieć to zamieściłam.
Wybaczcie :zawstydzona/y:

Bez tytułu.png

nasze serduszko.png

serce.jpg

bilka- slicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
a propo Aninka to dawno nie bylo widac!! mam nadzieje ze wszystko u niej w porzadku!!
Magda byla ale milczy, dziewczyny odezwijcie sie!!!!!!

Ostatnia edycja:
natal o Dziekuje bardzo mile z twojej strony ;) A ja Cie juz kojarze(bo jeszcze mam problem z zapamietaniem wszystkich stycznioweczek) bo obie jestesmy urodzone 8 listopad ;D

bilka cudne te zdjecie! Ja jestem fanka ogladania zdjec ciazowych sama mialam dzisiaj "sesje" z narzeczonym ale niestety domowa;( Ale jak dzidzi sie urodzi zrobimy juz profesjonalna;)

czarni milych snow;)

Ja mialam isc spac ale cos mi sie nie chce wiec obejrze sobie w necie "Jak urodzic i nie zwariowac" ;D Cos dla Mnie ;D Moj to mowi ze ja juz mam fiola jak nie forum o ciazy to w internecie czytam wszystko albo porodowke ogladam a jak nie to ciagle mu gadam o ciąży a i jeszcze filmy chce mu puszczac o ciazy;D Ale jest kochany bo to wszystko wytrzymuje i jeszcze mi slodkim dogadza (choc po urodzeniu powiedzial ze dlugo mi nic slodkiego nie kupi ;p)te chlopy ;)

gosia- to i tak masz dobrze!!! bo moj to caly czas sie drze jak widzi ze ja jem slodkie!!! jak mi sie chce czekoladke to musze po kryjomu kupowac :zawstydzona/y:. Ale juz i tak sie ograniczylam bo wsowalam jak nie wiem ! ;-)

Hej Stycznióweczki :-D. Ja już po kolacji cały czas ziewam niedługo idę spać;-). Na razie podczytuję Was żeby nie było dużo do nadrobienia z rańca :-D.
Biłka przepięknie wyszłaś na zdjęciach zazdroszczę sesyjki;-). Mój M to taki leń że jeszcze nawet nie przetrawił informacji że chciałabym taką sesyjkę:baffled:. Ma chłopak trochę opóźniony zapłon, ehh oby zdążył do porodu.
Kurde bym coś już z chęcią poprzestawiała w pokoju aby ustawić już koszyk dla małego poprzestawiać szafki aby było wygodniej, no i bym chciała przenieść nasze łóżko do drugiego naszego salonu a TV i komputery z salonu do obecnej sypialni. Nasza sypialnia ma za ścianą klatkę schodową i strasznie wszystko słychać. Dlatego doszłam do wniosku że małemu będzie lepiej w salonie na razie(w przyszłości jest plan podzielenia salonu na pół i połowa to pokój dla synka i połowa nasza sypialnia no ale to za jakiś rok), Poza tym z salonu mamy wejście do kuchni i jest cieplej troszkę. No zobaczymy znając mojego M będzie czekał na ostatnią chwilę. Jak słyszę to jego "zaraz", albo "później" to uwierzcie mam mord w oczach:crazy:. Ehh dobra starczy tego marudzenia, bo jak myślę o tym wszystkim to tylko ciśnienie mi się podnosi.

Witam nowo przybyłe stycznióweczki.

Miłego wieczorka i spokojnej nocki :-D.

No teraz to już w łóżku korzystam z telefonu ;-)
Mi sie już ode chciało spać mąż wykorzystany to i więcej energii :-D poszła bym sprzątać :-) ale nie ruszam sie dziś znowu narobilam sie jak głupia więc czas odpocząć... Jutro też dzień zleci szybko oczywiście jak będzie pogoda i człowiek ma mniej czasu na myślenie o głupotach i tym wyczekiwaniu na malenstwo
Co mi tak naprawdę zostało to jest nic w porównaniu do tego co już minęło ale to ten najgorszy okres... Niby tak mało a tak dużo...
Dobrze że jest nasze BB ;-) tu chociaż czas leci i można pomarudzic jak mąż ma dość...
Właśnie gdzie są nasze kobiety coś mało są aktywne mam nadzieję że u was wszystko w pożądku

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Caroline od czasu do czasu oglądam, troche wspominam i wyobrażam sobie jak maluszek będzie te ciuszki nosił:-)
Baska o kurze współczuje jelitówki:(( dobrze że juz po, teraz wypoczywaj dużo!
Indziorka wspólczuje chorego M, wiem jak to boli, niestety faceci......
Megi36 jak ja bym sie chetnie z tobą zamieniła i chciała choć troche wolnego czasu, spożytkowałabym go na pewno leżąc w łóżeczku z jakąś fajną książką albo nawet głupią krzyżówką:tak:
Muuum to be ja też gaviscon polecam na zgage:tak:
aga pik, aaronka witajcie:-)
bilka super fotki:-)
gosia081145 o ja też sobie ten film musze ściągnąc bo tak zamiaruje od dłuższego czasu obejrzeć i nie moge sie zebrac w sobie:)
czarni no ja też z łóżeczka się witam:-) mnie tak szybko dni leca teraz że szok....

Dzisiaj poszłam z M bo chciał sobie przedłużyć umowe na tel i nowy wybrać, i tak kupiłam tym sposobem kapsułki do prania, jutro zaczynam wielkie pranie, akurat to co sie suszy wyschnie....zobaczymy ile tego wyjdzie:))

Teściowa ma paczke wysłać pod koniec przyszłego tygodnia, kurde, tyle musze czekać a ja taka niecierpliwa jestem.... no ale co chwila ktoś coś dorzucał i wcześniej nie może wysłać bo oni od nich z domu będą odbierać paczke akurat od rana, a przyszłym tyg teść robi na popołudnia, inaczej nie miałby kto drzwi otworzyć:p ja juz sie boje gdzie ja to wszystko upchne, fakt że jedne 30 kg to wózek, fotelik, ciuszki, tylko drugie 30 kg to pewnie 1000 pierdółek i słodyczy(akurat to mnie cieszy:-))

Mieliśmy dziś schowek sprzątać i lipa, nic z tego nie wyszło, może jutro.... nie mam jakoś teraz chęci na sprzątanie, ech....

Do góry