reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

JA to 12 :szok: matka w piżamie i w szlafroku przed komputerem dziecko w piżamie szlafroku oglada bajki lenistwo ponad wszystko...
czas się ogarnąć masakra i kawę wypić jeszcze obiad bosssze przydała by sie czasami gosposia....

reklama
Dziendobry bardzo mamuski !
Alez sie rozpisalyscie... ja od wczoraj wieczora doslownie nie mam sil, do tego tak mi maly daje sie we znaki i w ogole brzuch mi twardnieje ze tez musze troche pomarudzic. Wczoraj nie zrobilam kompletnie nic, nawet odbiadu dla mojego- przyszedl z pracy i sam musial sobie zrobic, a ja lezalam wyciagnieta bo tak maly naciskal, a do tego jeszcze ta masakryczna ZGAGA... fuuuu.. nienawidze tego, a to juz drugi dzien z rzedu.. zaden ranigast ani migdaly ani inne za przeproszeniem goo***no nie pomaga :( Do tego mialam problem z zasnieciem, bo moj zaczal chrapac jak glupi... echhh niewiem czy to juz taka rola ojca ze chrapie czy cos?! hehe... musialam mu dac pare kuksancow aby sie obudzil i przekrecil na druga strone.
Dzis jednak mam mocne postanowienia na posprzatanie domu i poprasowanie reszty malutkiego ciuszkow, a na obiadek zaserwuje barszcz czerwony z ziemniakami i jajkiem sadzonym- MNIAM :)

Caroline- to masz szczescie ze twoj taki chetny do ksiazek i na szkole rodzenia :) moj mimo ze tez jest podekscytowany i w ogole to ksiazki ktora mu kupilam o ojcostwie tylko przejrzal, a o szkole rodzenia nawet sie nie zapytal- wierzy ze urodzinym i bez tego... ja bym chciala na ta szkole, ale chyba juz za pozno ;/

OOOooo i wlasnie kurier przywiozl mi skorke z owieczki- troszke smierdzi, no ale to w koncu prawdziwa skora i torbe do wozka- calkiem fajna i oplacalo sie :)

Ok, ja sie biore za siebie i dom, bo znowu bedzie z tego lipa ;/
milego dzionka mamuski :)

hej dziewczyny!!!
Czarni sama nie jestes, ja niedawno wstalam :zawstydzona/y:
baska- zdrowia i wytrwalosci !!!!!
caroline- ta infekcja to juz przesada 3 raz!!!!:angry: lekarz mowil ze to normalne, no dobra ale nic milego , juz mam nadzieje ze wezme ten lek i przejdie!!

Ja dzos na obiad sciaglam od Bilki zupa pomidorowa , ale z makaronem :-D

Milego dnia kobitki!!! tez ide ogarniac :rofl2:

no ubrałyśmy sie posprzątałam salon i teraz chwila odpoczynku przy kawce potem dalej do roboty...
no ja idę na łatwizne upieke mieso w piekarniku i może frytki do tego :rofl2:

Hej dziewczyny,mogę do was dołączyć? Trochę późno do was zaglądnęłam ,do tego czasu udzielałam się w wątku ,,mamusie po raz drugi,,Postaram się nadrobić i poczytać wasze wcześniejsze posty,chociaż ich część bo 755 str to imponujący wynik:tak:

Caroline To wszystko jasne. Na wizycie w 31 tyg. Olafek już był główką w dół :tak: A rzeczy dla Bobaska oglądam co jakiś czas, chodzę podziwiać ciuszki poukładane w szufladach itp. :-)

Baśka Bidulko, mam nadzieję, że czujesz się już lepiej i odzyskasz siły w domowym zaciszu. Trzymaj się i pisz co u Ciebie!

Indziorka A co to są kotlety z jajek? :sorry:

Alicja Mój synuś kopniaczki daje bardziej w środek i bok brzucha, a w żebra to się tak wciska i rozpiera. W pęcherz też dostaję chyba rączką czasem.

Muuumm_to_be Mi na zgagę pomaga tylko Gaviscon. Można go stosować w ciąży bezpiecznie, mi szybko przynosi ulgę.

Aga-pik Witaj!

Od 4:30 do 6 miałam przerwę w spaniu. Po pierwsze musiałam coś zjeść, a po drugie tak mi się syneczek wciskał w żebra, że nie było mowy o leżeniu. Potem zasnęłam jeszcze na 2 godz, ale nie powiem, żebym była wypoczęta.

Życzę Wam miłego dnia i super samopoczucia!
:-)

Kaja gotuje się jajka rozgniata albo ściera na tarce, dodaje się przyprawy i surowe jajko- jak na kotlety mielone :p różne przepisy są na internecie:p bede cudowała, ale mam obrzydzenie do miesa trochę, znaczy żebym je surowe miała dotknąć i robić :D a jajka sadzone to nic takiego specjalnego więc obiło mi się o oczy coś takiego :D

Po tej kawie zrobiłam sie jeszcze gorzej leniwa... grr:confused2:
odchodzę od tego komputera idę sprzątać dalej i szykować obiadek bo mnie noc zastanie a nic zrobione nie będzie...
do później :-D

reklama
Do góry