reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Hej

a33
co z Twoim suwaczkiem? Nie widać go.
Baska uważaj na siebie, współczuję końcówki ciąży.
Biłkabgd z chęcią zobaczymy więcej fotek.
-caroline- taką wersję też lubię, zostało mi parę pyz, dokupię drugie opakowanie i będzie wersja mięsna+pieczarki

a33 ja bylam w niedziele na Przed Świtem 2 i powiem tak , po pierwsze to ledwo wysiedziałam z takim brzuchem, naprawde myslałam że się tam zaraz na podłodze rozłoze:confused2: po drugie ja jestem wielka fanką Zmierzchu, poprzednia część była boska a ta ostatnia do połowy całkiem nudna :baffled:( tylko ze ja czytalam książki wiec wiedzialam ze nic szczególnego dziać się nie bedzie ) od połowy może byc, a końcówka cudowna!! Właśnie sobie muze zapuściłam z filmu lalallaa:-D

Właśnie czytam już ostatnią część, książki mi się podoba, film już trochę mniej, bo nie podoba mi się po prostu ten Pattinson. No, ale można obejrzeć.

Badania zaliczone, HBS, WR ujemne więc luzik.
Pospałam dziś do 9, bo mąż zawiózł małą do przedszkola. Aj jak fajnie móc się wyspać. Jutro już niestety nie ma tak różowo, bo ma na rano, więc obowiązkowa pobudka.

Kaja28- dziekuje, powiem mojemu zeby mi po drodze kupil jak bedzie wracal ;) i bedziemy probowac...

A ja juz posprzatalam, nawet wszystkie lustra i szybki w domu wychuchalam :szok:do tego podlogi pomyte i czysciutko ze hej :-)
i bylam w sklepie omatkoboska jak pogoda:szok:- myslam ze mnie porwie wiatr mimo mojego balastu:-Ddo tego pada i w ogole jest okropnie az psa szkoda na dwor wypuszczac :baffled: ale coz... zupka juz sie gotuje a my wypoczywamy :-D

Witam

Cos mnie ostatnio wena opuscia.

Kaja nastraszylas mnie z tym Gavisconem bo wczoraj wlasnie kupilam ten rozowy, az polecialam do kuchni sprawdzic ulotke.. pisze ze mozna w ciazy brac.. ufff..

Hej dziewczyny.

Można się przyłaczyć do grona. Planowany wielkie dzień mamy na przełomie stycznia i lutego i nie wiem do końca za którą stroną sie opowiedzieć:)

Ostatnia edycja:
Muummmm Mam nadzieję, że Ci pomoże. Ja czasem biorę jeszcze łyka na noc, bo wieczorem jem dosyć późno.

Emilia Nie miałam zamiaru Cię straszyć ;-) Ale jak mi się skończyła poprzednia butelka syropu, to akurat zapytałam farmaceute o ten różowy i on mi powiedział, że tylko zielony. Różowy raczej Ci nie zaszkodzi, ale pewnie dopuszczalna jest mniejsza dawka. W końcu to ten sam lek, tyle że mocniejszy.

Hej kobitki,

Ale mi dzisiaj dzionek minął pędem.
Mąż wrócił troszkę wcześniej z pracy.I nie miałam czasu od rana zajrzeć do was.To obiadek, to byłam odebrać fotki z sesji brzuszkowej, potem spacer z psiakiem i tak zleciało.
Ale już nadrabiam was :-):-)

aga-pik
i aaronka witamy wśród styczniówek ;-)
Muuumm_to_be współczuje zgagi :-(
Czarni, ale dzisiaj fajosko, że troszkę piżamkowo z rana siedziałyście :-)
EmiliaM ale widać Cię na bb więc nie jest źle z tą weną.
maonka super, że badania zaliczone.
natal84 na bb to magdę_z_uk to jeszcze tu widuję, ale aninek ostatnio coś mało się udziela od powrotu z PL. Ciekawe co u niej?
I też tęskno mi za MAMAAGA4, ciekawe co u niej i maleństwa w brzusiu, kiedy wychodzą ze szpitala?

iDĘ pod prysznic i będę później.

Ostatnia edycja:
biłkabdg czekamy na relcję z odbioru zdjęć :-) pochwalisz się jeszcze jakimiś zdjęciami na forum? te co pokazałaś to były naprawdę śliczne!
aaronka i aga-pik witamy i zachęcamy do wspólnych dyskusji :-) razem raźniej :-)
muuum to be zazdroszczę zapału i chęci do pracy! zawsze człowiek jak troszkę popracuje to jakoś samopoczucie lepsze.. ale najgorzej się zabrać :-) ja najbardziej nie lubię marnować dnia na lenistwo.. ale ostatnio tylko leniuchowanie mi wychodzi :-D

Ja dzisiaj kompletnie nie zrobiłam NIC.. masakra jakaś! ale za to był pan od szafy i wymierzył wszystko :-) także zamówiliśmy i czekamy jakieś 3 tygodnie :-) mam nadzieję że przed świętami się wyrobią :-)
jeeejuuu jak mnie kręgosłup boli.. nie wiem czy to ta pogoda czy co :szok:
miłego wieczorka

reklama
hej dziewczynki;)
Mnie kilka dni nie było a nadrobic Was sie nie da;)
U mnie jakos szybko ten czas leci nie mialam zbytnio dostepu do komputera troche was podczytywalam ale nie pisalam bo dopiero dzis wrocilam do domku. Wiec podczytuje Was. Tapety do pokoiku wybrane w weekend powinien byc juz odswiezony pokoik i bedzie juz czekal na nasza Niunke;) Mam nadzieje ze u Was wszystko ok. U mnie noce coraz cięższe a brzuszek coraz wiekszy.
Ide sie juz polozyc i jutro was mam nadzieje doczytam.
Miłej nocy!;)

Do góry