reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Dorotqa Tym razem chyba na prawdę jest chory, wiem o co chodzi z lekarzami :D Swojego nawet siłą nie mogę zmusić czasem, chyba, że już na prawdę z nim źle... zazwyczaj to szantaż jakiś musi być :p Zaraz śmigam po jakieś coś dla niego do apteki, tylko z drugiej strony boję się, że jak się lepiej poczuje po tych specyfikach, to sprawę zbagatelizuje i chory będzie nadal :/ Mówi, że jak mu się przez dwa dni nie poprawi to pójdzie, a ja myślę, że najpóźniej jutro powinien się ruszyć po antybiotyk...

Januarka Dlatego właśnie nie chcę trochę końca ciąży, bo bardziej niż poród, przerażają mnie te wszystkie dolegliwości co wrócą... Jeszcze ten okrutny okres :D Chyba zawsze się znajdzie powód do narzekania :D Ja się chciałam położyć spać i już tak fajnie mi się robiło, a tu przyszedł gościu naprawić grzejnik... Także dzisiaj mam chyba pospane :/

MAMAAGA gdzie jesteś? Co tam się z Wami dzieje?

Ej co myślicie na obiad o kotletach z jajek? :p

reklama
hej hej

oj widze ze coraz bardziej tylko narzekamy, ale niestety takie uroki końcówki ciązy...
ja tez sobie musze ponarzekac...... tak mnie to spojenie boli ze ledwo potrafie wstac z łóżka....:( jak chodze jest calkiem ok, ale po nocy, albo jak dłuzej poleze to koniec.... ledwo wstaje...
Jak ja bym juz chciala urodzic ....albo poprostu móc nic nie robic i leżec plackiem.... bo mały mi sie tak wierci ze nie usiedze długo w jednej pozycji.....

na dniach planuje spakowac torbe i czekac spokojnie na poród....

mamaaga wlasnie odezwij sie !!!

dżem dobry :) ale się śpiochem zrobiłam. Wstaję ok 9 a jestem nieziemsko rozespana, a normalnie przecież wstawałam o 6...
Wybieram się na zajęcia aktywne 9 m-cy, muszę się obudzić.
Od 3 dni gotuję krem z pomidorów, bo cały czas coś zapominam... jakaś masakra. Wczoraj jak po 3 zejściu i wyjściu na 4 p. stwierdziłam że nie mam śmietany to się rozpłakałam i stwierdziłam, że dziś zupy nie będzie!!!
Od wczoraj chodzę po sklepach z karteczką :)))))

Witam :)
a ja jestem w 34 tygodniu ciąży i czuję się dobrze. Nie mam tylko pomysłu na spędzanie wolnego czasu. Bo ile można czytać, siedzieć przed kompem albo gotować.....a w tv jak zwykle nic nie ma ciekawego :) Dla małej jeszcze nie mogę szykować ciuszków, bo czekamy na mebelki, które mają przyjechać w pt, trzeba je złożyć, muszą się troszkę przewietrzyć i dopiero będę mogła prać, prasować i układać ciuszki, czyli pewnie w połowie przyszłego tygodnia. Do czasu muszę coś ze sobą zrobić. Macie jjakieś ciekawe pomysły?

Cześć Dziołchy:)

Zaczęłam dzień z hasłem "energio przybywaj!" No i dupa:p Chyba za cicho mówiłam;) Generalnie i tak nie mam dziś nic w planie do zrobienia, poza obiadem. Może zrobię porządek z moim słodkim burdelikiem w jednej szufladzie. Sentymenty na bok! Często łapię się na sentymentalnych powrotach, a potem sobie myślę "kiedy ja do tego ostatnio zajrzałam"? No i wtedy się zaczyna wyrzucanie:) Szczeglnie dużo materiałów ze studiów mam. Kserówków u mnie jak mrówków:) Oszczędzam tylko podręczniki.

Biłka , pytałaś się wczoraj co na obiad zrobię. A więc, to był gulasz z mięsa wołowego z pieczarkami i groszkiem konserwowym. Ale nie wyszedł. Mięso było niedogotoane, a wołowinę się dłużej gotuje przecież. Poza tym smak pieczarek zabity i nie wiem czym:( Zła byłam jak diabli. Moje drugie podejście do gulaszu i drugie nieudane. Jak mi trzeci raz nie wyjdzie to no more;)

Miłego dnia Wam życzę:)

ja dzis na obiad serwuje lasagne:-)
bilka-to super,ze humorek ci dopisuje,synek na pewno to odczuwa.co do wyprawki to ja tez mam obawy czy na pewno wszystko co niezbedne bede miala na czas,czy o czyms nie zapomne.ale to zawsze mozna dokupic.;)
Natal-gratuluje wizyty w szpitalu,ja tez mam zamiar pozwiedzac,bo jednak lepiej jest poznac miejsce w ktorym dzieciatko na swiat przyjdzie ;)
Dorotqua nie ma co na zapas sie stresowac,dzla dobra dziecka mysl pozytywnie.stosuj sie do zalecen lekarza a na pewno cukrzyca nie zatruje ci zycia.zycze wytrwalosci w diecie ;)
Kaja28 moja Natalkatez kopie mnie po zebrach,a wczesniej jak ulozona byla posladkowo to uderzala w pecherz.
Czarni,a mojemu az tak mocno sie nie spieszy zeby Natalka juz sie urodzila,jest nastawiony,ze jeszcze ma czas ,chyba powoli psychicznie sie nastawia,choc z drugiej strony dosyc ma moich zmiennych nastrojow ;) ja rowniez wolalabym aby przyszla na swiat w terminie.12 stycznia idealna data,a nawet kilka dni pozniej...
Caroline-super,ze remoncikposuwa sie do przodu ;)
baska-to super,ze jestes juz w domku.dbaj o siebie i dzidzie.trzymam za was kciuki ;)
Indziorka to wspolczuje ci-chory facet to gorzej jak dziecko;) szybkiego powrotu do zdrowia zycze ;) i cierpliwosci
januarka-wspolczuje...
magda-to dobrze,ze z dziewczynkami lepiej oby szybko odzyskaly sily.tobie rowniez zycze troszke odpoczynku od stresuj sie troszke...
Domiska moja pamiec rowniez zaczyna mi szwankowac...
marzenixx narazie pozostalo nam narzekanie i czekanie na rozwiazanie ;)

milego dzionka wszystkim zycze:-)

Witam Widzę że nie tylko ja mam problemy ze spaniem i z nocnym chodzeniem do wc Nie wspomnę że mam wielkiego lenia Nic mi się nie chce robić Czekają na mnie jabłka żeby je włożyć do słoików i jakoś nie mam chęci aby się za to wziązć

biłkabdg
właśnie u nas jest zawsze dużo komarów Także chyba się skuszę na tą moskitierę ze względu aby małą ochronić przed owadami
natal84 ale masz fajnie że mogłaś obejrzeć szpital Ja tez bym chciała Bała bym się tylko pózniej że bym się mogła wystraszyć porodówki i dopiero bym się stresowała porodu
ada1989 chodzi mi o taką moskitierę Moskitiera + Zawieszka + Kokarda ***MILPOL*** (2788034429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

-caroline- no to chyba na 100% się skuszę na tą moskitierę Ja też tak mam że ciągle oglądam rzeczy małej Już się nie mogę doczekać kiedy ona będzie z nami No ale niech jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku Byle by do stycznia

baska201 oj to leż i wypoczywaj Należy ci się Dobrze że już z górki Uważaj na siebie

reklama
Kobietki ja już 2 śniadanko zjadłam....hehe :-)
Bo o 9 zasnęłam i pospałam 2h.
Teraz się szykuje i mykam po fotki...i po jakieś małe zakupki.
Odezwę się jak wrócę.
papa.

Do góry