Indziorka
Fanka BB :)
Dorotqa Tym razem chyba na prawdę jest chory, wiem o co chodzi z lekarzami Swojego nawet siłą nie mogę zmusić czasem, chyba, że już na prawdę z nim źle... zazwyczaj to szantaż jakiś musi być Zaraz śmigam po jakieś coś dla niego do apteki, tylko z drugiej strony boję się, że jak się lepiej poczuje po tych specyfikach, to sprawę zbagatelizuje i chory będzie nadal :/ Mówi, że jak mu się przez dwa dni nie poprawi to pójdzie, a ja myślę, że najpóźniej jutro powinien się ruszyć po antybiotyk...
Januarka Dlatego właśnie nie chcę trochę końca ciąży, bo bardziej niż poród, przerażają mnie te wszystkie dolegliwości co wrócą... Jeszcze ten okrutny okres Chyba zawsze się znajdzie powód do narzekania Ja się chciałam położyć spać i już tak fajnie mi się robiło, a tu przyszedł gościu naprawić grzejnik... Także dzisiaj mam chyba pospane :/
MAMAAGA gdzie jesteś? Co tam się z Wami dzieje?
Ej co myślicie na obiad o kotletach z jajek?
Januarka Dlatego właśnie nie chcę trochę końca ciąży, bo bardziej niż poród, przerażają mnie te wszystkie dolegliwości co wrócą... Jeszcze ten okrutny okres Chyba zawsze się znajdzie powód do narzekania Ja się chciałam położyć spać i już tak fajnie mi się robiło, a tu przyszedł gościu naprawić grzejnik... Także dzisiaj mam chyba pospane :/
MAMAAGA gdzie jesteś? Co tam się z Wami dzieje?
Ej co myślicie na obiad o kotletach z jajek?