o rany julek!!! spałam do 10 !! już nie pamiętam kiedy tak pospałam jak dzisiaj.. ale noc była kiepska więc już pewnie zmęczenie materiału mnie dopadło :-) taka pogoda do niczego że nawet z łózka wstać się nie chciało.. katastrofa jakaś.. już jak dla mnie mógłby spaść śnieg i zrobić się tak pięknie zimowo.. :-)
elisse zazdroszczę i odpoczynku i tym bardziej leniuchowania przy kominku.. to moje marzenie długodystansowe posiadać kominek i kiedyś mam nadzieję że je spełnię.. bo nie ma nic piękniejszego niż patrzenie na ogień z kominka w towarzystwie ukochanego z lampką wina i obserwowanie dwóch małych szkrabów ganiających się wokół stołu
Czarni ja jeszcze nic nie prasowałam ale własnie tak się zastanawiam jak te wszystkie malusieńkie rzeczy poprasować
jak się wkurzę na to normalne żelazko to mam takie mini mini turystyczne to może lepiej będzie szło
no i oczywiście duuuuuuuuuuuuuużoooo miłości !!!!! :-)
druzgotek witamy na pokładzie i dużo zdrówka :-)
magda z uk 3mam kciuki żeby z tą anemią było ok i żeby zmykała tam skąd przyszła! a co do takich dni jak opisałaś to myślałam że tylko ja miewam takie 'gorsze' dni a tu widzę że to kolejna dolegliwość ciążowa
afja-anetka czekamy na fotki z niecierpliwością no i zdrówka życzymy!!!
ada1989 zdrówka jak najwięcej!!! i mam nadzieję że dzisiaj już humorek lepszy ;-)
alicja32 czekamy na informację :-)
januarka mój stwierdził z tym spaniem że strasznie ciężko w nocy oddycham i w żadnej pozycji nie śpię dłużej jak 20 min.. masakra jakaś a ja myslałam że jak zasypiam to też budzę się na tym samym boku a tu jednak niespodzianka
dotka85 ale tobie to dobrze że twój ci poprasuje
dobrze że w miarę lubię prasować bo w innym wypadku byłoby kiepsko :-)
marzenixx oby szybko zdrowie wróciło i niestety tak to jest że szybko przechodzi z rodzica na dzieci..
gosia811.. to widzę że nie jestem jedyna z problemem wiązania butów
emiliaM oszczędzaj się i uważaj na siebie!
miłego dzionka!