Kolejna nocka przespana
to lubie
Dzis bieganina pelna para,ale dobrze bo nie mam czasu na myslenie o *******ach i przeszlosci i psychicznie chyba juz wrocilam do siebie w miare
U nas dzisiaj lalo cala noc i zapowiada sie tak na caly dzien,a tu tyle zalatwiania :/ Za chwile jade na budowe bo druga firma dzisiaj wchodzi, a potem do lekarza na to EKG niby mam na 10 ale juz widze jak po tym EKG spowrotem mnie dziadki wpuszcza do lekarza bez kolejki czuje,ze bedzie nerwowo bo przez tel w recepcji mowila,ze spory ruch dzisiaj oby mnie tylko nikt nie zarazil zadnym chorubskiem :/Mam nadzieje,ze zdaze na spotkanie z polozna bo bardzo chce uslyszec znow bicie serduszka szkraba
Magda z uk powiem Ci, że naet sie nie przemeczam poprostu jakos tak energii nabralam ostatnio do pracy, co mnie cieszy
Dzisiaj znow kolejna nocka przespana 1 wyskok do toalety,ale zasnelam oby tak do konca
))
biłkabdg Gratuluje wygranej
My puscilismy totka, ale niestety nie dane nam
Afja-Anetka w listopadzie po koledzie????
U nas ksieza zaczynaja po swietach zawsze pierwszy raz spotykam sie aby przed ksiadz koledowal :/
Afja & Ada u nas tez naszlo wszystkich na karpatke w ten weekend, choc mi nie wolno to patrzac jak wszyscy sie objadaja nie moglam wytrzymac hehe pokusilam sie o kawaleczek a co jedna slodkosc na miesiac!
i wiecie co cukier mialam w normie, a nawet nizszy niz po bulce"pseudo grahamce" tak ja nazwe pewnie byla karmelizowana. No ale dosc lepiej nie ryzykuje ze slodyczami juz niedlugo wiec wytrzymam, gorzej bedzie w swieta ;p
Malinka mnie lekarz sam czesto pyta czy mnie nerki czasem nie bola, raz na jakis czas nawet klepnie po plecach czy przy klepnieciu nic nie boli wiec chyba to niejest normalne w ciazy ani bezpieczne ja bym sie udala jak najszybciej do lekarza zwlaszcza jesli nadal boli i wypoczywala jak najwiecej, napewno bedzie wszystko wporzadku,ale moze lepiej nie lekcewazyc tak ostrego bolu, a jak badania moczu? Moze gdybys zrobila teraz jak boli to one cos powiedza wiecej. Szybkiego powrotu do zdrowka
Kaja28 ja tez jakos anty komp jestem ostatnio,zagladam tylko na bb i allegro
Milego leniuchowania
Milusia83 ja tez przyznaje nie biegam co niedziele,a ostatnio bylam z miesiac temu, ale jeszcze nie zdazylo mi sie nie pojsc do Kosciola tylko dlatego,ze przeszkadzalby mi w nim ksiadz, przeciez sa rozne godziny Mszy i wcale nie musi sie trafic na kazanie tego nie lubianego
No ale cuz niektorzy maja nadzieje,ze sie tym usprawiedliwia, ja tam wole przyznac otwarcie lenia mialam i nie poszlam niz jakies zwalanie na ksiezy fakt dzisiaj sie slyszy w tv i wszedzie o roznych ksiezach,ale ja sie modle do Boga nie do ksiedza,a jesli prawi jakies tam kazanie nie na temat to poprostu slucham swoich mysli nie jego.
Milego Dnia dziewczeta