reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Skorupka witaj z powrotem ;-)
Ja wygrałam walkę z moim leniem i posprzątalam całe mieszkanko korytaż i pokój psa... Czyli jakieś 200m2 pranko właśnie sie skończyło więc zaraz je powiesze i czas na obiadek teraz chwila relaksu przy kawce i dalej do roboty mąż wróci to jeszcze muszę mu pomoc przy drzewie i wieczorkiem trochę poprasuje
Jutro mamy rocznicę ślubu coś trzeba pomyśleć nad jakąś kolacja jej jak te lata lecą ;-)
Widzę że dużo nas Skopionów :-D co dzień któraś ma urodziny ;-) super

Kaja28 i Czarni to się wziełyście za sprzątanko i obowiązki domowe.
Ja, aż grzech się przyznać, ale cały dzień leń. Tylko na komputerze, to pogaduliłam na gg, to coś przekąsiłam. Byłam z psiakiem na spacerze i po chlebek w sklepie. A tak w domku.
Obiadek mam z niedzieli jeszcze, tylko mojemu mężowi ziemniaczki obiorę i wstawię jak wróci z pracy.

Indziorka podziwiam, że wytrwale jeszcze na zajęcia na uczelnię uczęszczasz, bo ja chyba bym nie dała już rady.

elisse dzięki za gratki :happy:
Jestem w szoku, że drzemki jeszcze masz w czasie dnia.
Ja w lipcu to potrafiłam spać w dzień i to non stop. A teraz nie potrafię usnąć.

Ogólnie mam stresa, bo w sobotę idziemy z moim M na tą sesję brzuszkową.
Obawiam się jak wyjdą te fotki, czy nie będę na nich jak słoń :-D ale pamiątka będzie.
Nio i w przyszły poniedziałek wizyta u ginki...zobaczę synusia :happy:.

Ostatnia edycja:
Witam,ale jestem dzisiaj zmeczona :( Caly dzien na nogach, ale wizyta u lekarza i pooloznej udana Ekg wporzadku, tetno malucha takze, jedynie co to dosc dlugo mam napiety brzuch moze po kapieli mi troche przejdzie bo zaczynam sie martwic :/ Jestem tak padnieta,ze nie napisze nic wiecej, dostalam maila,ze wozek zostal poslany i pewnie jutro juz dojdzie, no to bedziemy ogladac i probowac ;) Slodkich snow :)

hej dziewczyny:) U mnie dzisiaj tak pół na pół, od rana biuro później trochę lenistwa i drzemka 2 godzinna. A teraz wstałam, wyprowadziłam i nakarmiłam psa i aż mam wyrzuty sumienia, że nic konkretnego nie zrobiłam, jednak trochę ze mnie pracoholik:) Ale już mieszkanie ogarnięte, naczynia pozmywane i pranie się pierze. Od razu mi lepiej;) Mężulek wraca dopiero o 22:30 z pracy, więc jeszcze poprasuję ciuszki dla małej i obejrzę jakiś film + kąpiel. Miłego wieczoru!

A i znowu wieczor skończyłam pomagać mężowi teraz chwila odpoczynku i biorę sie trochę za prasowanie bo ostatnio lenia dostałam a jeszcze trochę mi zostalo i do prasowania i do prania. Wieczornie obejrze m jak miłość i do wyrka ;-)

biłkabdg nie robię sobie drzemek w ciągu dnia. Jak byłam u rodziców, nie mogłam u nich spać i po prostu nadrabiałam zaległości. Zdjęcia na pewno wyjdą pięknie.

januarka to na dniach powinnaś dostać wózek :)

Alice88 od czasu do czasu fajnie mieć takiego lenia :)

Czarni ja to nigdy nie mogę się wziąć za prasowanie.

U rodziców trochę sobie odpoczęłam leżąc przy kominku :-) w czwartek czeka mnie badanie glukozy. Mam nadzieję, że przetrwam. Miłego wieczoru.

O ja jaka tu dziś cisza :szok: gorzej jak w weekend :-D
Ja już w wyrku trochę poprasowalam ale nie dużo bo plecy już odmawiały przede mną pajace i śpiochy z tym to najwięcej zabawy... No to chyba dobranoc bo nie wiem czy ktoś sie pojawi chyba że nasze nocne dziewczyny ;-)

reklama
Witam młode damy z żona tez na styczeń termin porodu mamy. Jak na razie wszystko dobrze i oby tak do rozwiązania. Malutki Pawełek rośnie jak na drożdżach w brzuszku mamy. Wszystkim styczniowym mamom dobrego porodu życzę.

Do góry