Witam ja odebralam wyniki podobne jak zwykle wiec chyba dobre, jutro gin. napewno wytlumaczy wszystko
Strasznie kreci mi sie w glowie od kilku dni nie wiem czy to cukier czy moze jakas anemia poczatkowa? ale wg. badan jak widze to raczej nie anemia hmmm :/ Ja tez wiecznie glodna moja dieta 1800kcal niema szans przejscia jem duzo wiecej pilnuje tylko godzin aby nie jesc co godzine tylko co dwie zeby glukometr dobre pomiary robil, wczoraj mialam pierwszy skok cukru i nawet wiem dlaczego pozwolilam sobie na taka baaaardzo mala slodka buleczke z kawalkami czekolady, wprawdzie skok nie byl duzy, ale lelkko ponad norme tak juz wiem zadnych slodkosci do konca ciazy poza gorzka czekolada i petit beure po ktorych cukier mam w normie :/ A mowia ze w ciazy mozna jesc wszystko ja to sie dopiero potem najem :/
aninek, Indziorka Narobilyscie mi smaka na ta lazanie ja robie czesto ale taka wegetarianska ze szpinakiem, chetnie sprobuje tradycyjnej wloskiej bo jakos nigdy nie robilam zaraz zagladam na przepisnik
EmiliaM,Szylvias ja zima mam jakies takie poczucie ciepla i bezpieczenstwa nie wiem moze dlatego,ze ja nie lubie tloku nadmiaru ludzi i wysokiej temperatury przez ktora nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac, a zima jest tak cicho i przyjemnie do tego magia swiat, oczywiscie mowie o bialej zimie bo jak jest ciapa to tez nie znosze :/
Indziorka super,ze wyniki w normie aby tak do konca
mamaaga4 wozeczek bardzo ladny
Super,ze przeplywy w normie
wspolczoje powtornego picia glukozy ja bym nie dala wiecej rady :/ Ja tez do Krk mam kawalek wprawdzie narazie nie musze jezdzic jeszcze co tydzien ale czego sie nie robi dla naszych malych skarbow
Dasz rade chocby bylo -20
Magda z uk oszczedzaj sie i wypoczywaj mam n adzieje,ze jak i dziewczynki tak i ty szybciutko wrocicie do zdrowka, wlansie cos ostatnio zadko do nas zagladasz, ale w takiej sytuacji wszystkie rozumiemy wiec wypoczywaj jak najwiecej i wracaj do nas pelna usmiechu i zdrowia
biłkabdg gratulacje dla kolezanki
ada1989 swietnie ze przyznali ci macierzynski
Ja ostatnio dowiedzialam sie,ze mnie nie obejmuje poniewaz nie przedluzono mi umowy pomimo ciazy agencja nie miala takiego obowiazku (gdybym byla pod firma musieliby to zrobic) no i jestem na l4 tzn bede dluzej niz pol roku (mialam prace stojaca w smrodzie plastiku, kazdy tydzien mialam 3 razy bole migrenowe z tego powodu i musialam brac leki na dodatek w trybie 4 brygadowym i systemie 3 zmianowym co nie sluzylo ciazy - musialam isc odrazu na l4) z racji ze l4 jest dluzsze niz pol roku macierzynskiego nie dostane to jest sprawiedliwosc w naszym kraju i wiecie co nawet mnie to nie martwi poprostu smieszy
))) pozostaje mi grosikowy zasilek na bezrobociu po porodzie, gdyby niedajBoze maz pracy nie mial to jestesmy pewni wyjezdzamy z Pl tym razem juz na stale
domiska1 jak sie wali to wszystko naraz :/ nie rozumiem tylko dlaczego wlasciciel wymowil wam umowe przeciez to nie wy zalaliscie mieszkanie tylko sasiadka z gory??? To chyba niezgodne z prawem tak was potraktowac :/
Zmykam maly szaleje w brzuszku
Milego dnia zycze