reklama
A
asaiczek18
Gość
niestety chyba już po wszystkim
traschka
Mama Marysi
asaiczek tule bardzo mocno :* ale moze to nie koniec, ja bym jechala do szpitala bez zadnych dokumentow.
Lalila
Mama Radka i Eryka
asaiczek- nawet nie próbuję sobie wyobrazić co czujesz ale może jeszcze jest nadzieja...
traschka- nie przypominaj o diecie ja też mam jeszcze zbędne kilogramy po poprzednich ciążach:/
A i powiem Wam, że styczeń to bardzo fajny miesiąc na rodzenie dzieci Mój drugi synio Eryk jest ze stycznia, co prawda termin z nim miałam na 23 grudnia, ale postanowił, że poczeka na "po sylwestrze".
Na początku dzieci ładnie śpią w gondolach w mroźne dni, jak zaczynają się buntować i robić bardziej "kumate" to robi się ciepło i jak znalazł przeprowadzka do spacerówki
Kiedy rozszerza się dietę jest już sporo nowych warzyw i owoców sezonowych, więc nie trzeba bazować tylko na słoiczkach
traschka- nie przypominaj o diecie ja też mam jeszcze zbędne kilogramy po poprzednich ciążach:/
A i powiem Wam, że styczeń to bardzo fajny miesiąc na rodzenie dzieci Mój drugi synio Eryk jest ze stycznia, co prawda termin z nim miałam na 23 grudnia, ale postanowił, że poczeka na "po sylwestrze".
Na początku dzieci ładnie śpią w gondolach w mroźne dni, jak zaczynają się buntować i robić bardziej "kumate" to robi się ciepło i jak znalazł przeprowadzka do spacerówki
Kiedy rozszerza się dietę jest już sporo nowych warzyw i owoców sezonowych, więc nie trzeba bazować tylko na słoiczkach
Kaja28
Fanka BB :)
asiaczek: Trzymam kciuki i nie odpuszczam. Koniecznie daj znać co z Tobą i Fasolką.
ada1989, Huniaka: Witajcie
ada1989, Huniaka: Witajcie
mysiak
Fanka BB :)
Witajcie kobietki
Czy mogę dołączyc??
Mam na imie Magda, w tym roku stuknie mi 35 lat (oj stary rupiec juz ze mnie hyhyhy)
Wizyte mam w srode i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
Wg ostatniej @ jestem w 5t1dc ale owulacja była ok 18dc
I jeszcze jesli jest jakaś mama tutaj która zna sie na prawie pracy to byłabym wdzieczna jakby sie odezwała do mnie na priv
Pozdrawiam i zaciskam kciukaski za wszystkich
Czy mogę dołączyc??
Mam na imie Magda, w tym roku stuknie mi 35 lat (oj stary rupiec juz ze mnie hyhyhy)
Wizyte mam w srode i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
Wg ostatniej @ jestem w 5t1dc ale owulacja była ok 18dc
I jeszcze jesli jest jakaś mama tutaj która zna sie na prawie pracy to byłabym wdzieczna jakby sie odezwała do mnie na priv
Pozdrawiam i zaciskam kciukaski za wszystkich
reklama