reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

asaiczek18 trzymaj sie dzielnie kochana bedzie dobrze ,trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i twoja fasoleczke

reklama
asaiczek- nawet nie próbuję sobie wyobrazić co czujesz:( ale może jeszcze jest nadzieja...
traschka- nie przypominaj o diecie:) ja też mam jeszcze zbędne kilogramy po poprzednich ciążach:/

A i powiem Wam, że styczeń to bardzo fajny miesiąc na rodzenie dzieci;) Mój drugi synio Eryk jest ze stycznia, co prawda termin z nim miałam na 23 grudnia, ale postanowił, że poczeka na "po sylwestrze".
Na początku dzieci ładnie śpią w gondolach w mroźne dni, jak zaczynają się buntować i robić bardziej "kumate" to robi się ciepło i jak znalazł przeprowadzka do spacerówki:)
Kiedy rozszerza się dietę jest już sporo nowych warzyw i owoców sezonowych, więc nie trzeba bazować tylko na słoiczkach:)

Jedz tak czy siak do szpitala bez dokumentow....to jest teraz najmniej wazne!!! pomodlilam sie kochana za ciebie..przytulam cie wirtualnie i wysylam duuzooo pozytywnej energii!!

Witajcie kobietki

Czy mogę dołączyc??
Mam na imie Magda, w tym roku stuknie mi 35 lat (oj stary rupiec juz ze mnie hyhyhy)

Wizyte mam w srode i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok :)
Wg ostatniej @ jestem w 5t1dc ale owulacja była ok 18dc :)

I jeszcze jesli jest jakaś mama tutaj która zna sie na prawie pracy to byłabym wdzieczna jakby sie odezwała do mnie na priv :)

Pozdrawiam i zaciskam kciukaski za wszystkich

reklama
Asiaczek lec do szpitala moze jeszcze nie wszystko stracone!!!! dokumenty w tej chwili sa najmniejwazne zawsze mozna dowiezc

Do góry