reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Hunianka: Sama na początku nie wiedziałam jak wkleić suwaczek, ale w końcu doszłam. Podaję Ci link przykładowej strony z suwaczkami. Zrobienie tego zajmie Ci dosłownie minutkę. Na koniec pojawi się strona z zapisanym suwaczkiem w różnych formatach. Na końcu tej listy będzie URL.
Wczodzisz na swój profil ----> panel kontrolny/ ustawienia ----> sygnatury ---> klikasz ikonkę "insert image" ----> kopiujesz adres URL ze strony z suwaczkami ----> wklejasz i już! Mam nadzieję, że pomogłam :)

reklama
asiaczek byłaś może w szpitalu? mocno trzymam za was kciuki, będzie dobrze!!!

ja się właśnie objadłam kolacją, ledwo co mogę się ruszyć :p

nie wiem czy to normalne, ale czasami delikatnie pobolewa mnie w dole brzucha, w pierwszej ciąży chyba tak nie miałam(albo nie zwróciłam uwagi bo dowiedziałam się dopiero ok 8 tyg że zaciążyłam), najbardziej boje się że coś w pracy może się stać bo jednak cały czas stoje i czasem musze podnosić pudełka.... a powiedzieć im jeszcze nie chce, czekam do mniej więcej 12 tygodnia...

Hej dziewczyny, wizytka się odbyła, opis w odpowiednim wąteczku...

Gigra witaj...

Aneta 85 oj współczuję AZS, kurcze wiem co to znaczy, sama nie choruję, ale wiem...

Czarni Ty szczupaczku:) A ile masz wzrostu?

Gizmowa jak wróciłam ze szkoleń to troszkę na kibelku posiedziałam, większość to wzdęcia, ale brzunio teraz mam faktycznie taki większy...TRzymam kciuki za poniedziałkową wizytę...

MatkaEwa mam koleżanke, która przytyła coś koło 30 i pięknie pozrzucała także nie wiem jak to u Ciebie, ale 25 to nie jest aż tak źle:)

Kacha23 na pewno wyglądasz pięknie tylko te nasze ciążowe doły są dobijające:)

Martinek no to nieźle Cię te wyniki nastresowały...echh

Kaja 28 witaj, ja zamarzam wiecznie...Kochana ja na początku też bym spała teraz jest o niebo lepiej....

Dona 61 pewnie niebawem i do Ciebie zawita upragniona fasoleczka....a być może w tym cyklu nie wszystko stracone....kciukaski...Ja mam mało śluzu, chociaż na początku było dużo...

Martex gratulacje!

Niebieska ja brzuszki w zeszłej ciąży robiłam do 6 go miesiąca....

Martex gratulacje, będzie dobrze....dar od Boga dostaliście, wiele osób wszystko by dało za fasoleczkę...

Dotka zdróweńka...wygrzewaj się...Kochana ja w pierwszej ciąży dosyć długo cieszyłam się super samopoczuciem potem jak ścięło to echh. Z kolei moja koleżanka całą ciąże bez mdłości moja szwagierka to samo...

Trascha gratulacje no i kciukaski za betkę trzymam...skąd taka różnica wieku ciąży? Kochana masz absolutną rację - każda ciąża jest inna....Wcześniej było tyle fascynaji i niewiadomych...Spokojnie kochana wszystko będzie dobrze...

Cluue ja jeszcze jestem na etapie wszystkowstrętu...

Asiaczek 18 brązowy śluz się zdarza...kiedy miałaś planową miesiączkę?Acha już doczytałam...Kochana lekarka powinna Ciprzepisać luteinę...

Mysiak witaj...

Marzenixx w 7tc powinnaś już usłyszeć serdulko...trzymam kciukaski....

Ada- ja też mam taki ból, czasami przypomina delikatne bóle menstruacyjne, miałam tak przy obu ciążach, to raczej normalne.

Cześć dziewczyny
Jest was tak dużo że ja się pogubiłam kto jest nowy itd.
Asaiczek twoj wątek póki co najbardziej porusza ja też jestem tego zdania że powinnaś jak najszybciej do lekarza (szpitala?).
Dziewczyny ja czuję się bardzo dobrze. Chce mi się spać i jeść spać i jeść spać i jeśc ... :) Wizytę mam w poniedziałek za tydzień mam nadzieję że już będzie bilo serducho :) Myśle że przy takim tłumie :) wątki poboczne są trafione.

Jeju tyle napisałyscie że nie ogarniam ale tak w skrucie
Witam wszystkie nowe mamusie gratuluję i życzę spokojnych miesięcy w naszym towarzystwie ;-)
Aniulkas boju tak mi przykro wiem co czujesz przechodziłam to samo.,.,., tule cię mocno będzie dobrze
Dotkas dzidzia na 11.2mm czyli już ponad centymetr :-D
Milusia mój wzrost to 156 :-)
To chyba wszystko i mam nadzieję od nikogo nie ominęłam
U mnie piękny gorący dzień aż chce sie żyć :-)

Witam po krótkiej przerwie..
Byłam u rodziców, bo moja chrześnica kończyła roczek i pojechałam pomoc siostrze:tak:więc jakoś zbytnio czasu nie było, żeby zajrzeć..

Aniulkas bardzo mi przykro, ze musisz przechodzić przez takie coś..

Czarni to widze, ze Ty kilka cm niższa ode mnie, bo ja mam 159 dokładnie:-D

reklama
U mnie też pięknie, nogi aż same rwą się na spacer :) Trzeba się rozruszać, bo na te skurcze w podbrzuszu leżenie plackiem nie pomaga :-)

Do góry