reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

no i po mnie :szok: z brązowych upławów pojawiła się krew ... masakra, moja gin mnie olała nie odbiera telefonów :( co robić?

reklama
Może podjedź do szpitala gdzieś gdzie mają oddział ginekologiczno-położniczy. Najlepiej najszybciej jak się da!

dzieki Kaja28, juz zaczelam sie rozgladac za szpitalem. Jak leci ci sporo tej krwi jedz do szpitala asaiczek18
W ktorym tyg jestes?

Asaiczek nie zwlekaj, gnaj do szpitala ! Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku ! daj potem znać co i jak &&&

witam nowe mamusie i gratuluje dwóch kreseczek
ja dziś pół dnia spędziłam z dzieciaczkami na powietrzu, fajnie ciepło i słonecznie było :)
czarni fajnie że widziałaś już swoją fasoleczkę
martex2009 ja niewiem kiedy trzeba wybrać sobie szpital, ja mam zamiar rodzić w tym gdzie jest kręcony ten program o porodach (niepamiętam nazwy programu), ale zobaczymy jak to będzie jak spotkam się z położną, narazie nie byłam jeszcze na żadnej wizycie w przyszłym tygodniu dopiero się wybieram
asaiczek18 tak jak dziewczyny radzą wybierz się najlepiej do szpitala i trzymam kciukaski żeby wszystko było ok

baaaardzo trzymam kciuki za ciebie Asaiczek!!!! Koniecznie daj znac co i jak...

zdjecia tez bede wrzucala tutaj bo nie sledze innych watkow - piekna fasoleczka Czarni:)
Witam tez nowe zafasolkowane kobitki:)

Ja dzisiaj lepiej sie czulam, nie mdlilo mnie - jakie to wspaniale uczucie!! od ważenia 2tyg temu u ginka schudlam 1,5kg...ale nie dziwie sie ...malo jem i zdrowo ...mam nadwage wiec ginka powiedziala ze jak bede chudla to mam sie cieszyc...oczywiscie ja sie nie odchudzam, ale nie moge patrzec na slodycze i majonez, najlepiej mi smakuja owoce, zupy i pierogi:) a wy jak waga? bo widze ze wiekszosc nie ma mdlosci..wiec pewnie jecie normalnie...nie to co ja:)

Cześć Babki! Dołączam się do Was, tez będzie styczeń.
Tylko nie umiem zrobić tych paseczkow z dziećmi i ciazami. Może podpowiecie, bo chyba ta ciąża już mi mózg wyparla...

nie mam możliwości podjechania do szpitala bo pechowo dziś wyjechałam :( bez dokumentacji itp... Gin w końcu odebrała- w poniedziałek mam wizytę :( krew leci co chwilę wraz z nią same czarne pęcherze jeden był taki wielki że aż mi się niedobrze zrobiło jak go zobaczyłam ... tak jakbym dostała okres i strasznie mnie boli brzuch :( !!! to ok 3 tydzień i chyba już po wszystkim :( ryczę jak mors :(

reklama
dobry wieczór:)

oj niebawem jak stworzymy watki zakupowe, pokoikowe i wyprawkowe to kazda bedzie co chwile zagladala do watkow pobocznych :-D

lalilu, ada witajcie!

asaiczek czekamy na wiadomości od ciebie!

Czarni alez zazdroszcze tego pieknego zdjecia... a ja wciaz w niepewnosci czy w ogole powinnam tu cokolwiek pisac:zawstydzona/y:

niebieska program o porodach w southampton kojarze, fajnie ci! Bedziesz znala caly personel hehe:)

martex masz sliczna coreczke! I bedzie fajna roznica wieku. Roznica wieku u mnie napawa mnie sporym przerazeniem...

martinek a ja do wczoraj bylam na diecie i tak mi troche zal, ze juz nie mmoge sie odchudzac :zawstydzona/y: Walczylam z nadwaga jeszcze po poprzedniej ciazy hehe:)

dotka to dopiero pcozatek styczniowek, niebawem kazda zacznie odwiedzac inne watki, zadomowia sie. Ja ogolnie popieram porzadek, ale mysle ze niedlugo zrobi sie sam :)

Do góry