reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

MAMAAGA4 ja jak mam ochotę na krokiety to tylko wtedy problem bo za grube mi wygodzą i ostatnio tyle sie nasmażyłam a zostało tylko 8 dobrych reszta wylądowała w koszu :/. Ja miałam ochotę na krótko zaszaleć ale pewnie wyglądałabym jak idź po wino przynieś dwa więc zrezygnowałam
Alicja32 dobrze że nie przegrali bo i tak już wstyd z tym stadionem tragedia :baffled::baffled:

reklama
wieczorek już, dopiero 20:00 a ja taka śpiąca...
a mąż znajomych zaprosił na 21;30........... zonk:dry:

Szylwias
mój prowadzący też ma kiepski sprzęt, więc przeszliśmy się prywatnie…

Biłkabdg oj widok malucha na usg coś pięknego, takie podglądanie hi hi

Indziorka
Twoja Julcia śliczna na zdjęciu!
A mój synek to taki przystojny w męża, on tak twierdzi oczywiście – skromność ponad wszystko;):-)

Elisse
z pierwszego usg lekarz wyznaczył 7.01, z połówkowego 27.12 a z ostatniego (29tc) na 21.12. Co do tego pierwszego terminu pokazywałam usg położnej, i ona z parametrów powiedziała, że 30.12 wychodzi. Więc najpewniej lekarz się pomylił …;/

Trzymam kciuki za wizytę jutrzejszą!

Marta87
cieszę się, że wyniki ok!

Ależ mały daje mi się we znaki, w ogóle chyba nie śpi, albo zły, że zjadłam chipsy ;)

Miłej nocki życzę !

Ja tylko na sekunde wpadlam sie przywitac jutro nadrobie co pisalyscie za caly dzien, z krk dopiero poznym popoludniem wrocilam, eh dostalam glukometr diete i na pocieszenie ze 80% ciezarnych predzej czy pozniej musi stosowac insulinoterapie eh narazie jeszcze mnie to nie dotyczy tylko dieta i pomiary, a potem sie okaze co dalej bo kontrola za niecaly miesiac, jutro napisze wiecej dzisiaj jestem wykonczona, ale za to maly chyba niema dosc od samego rana tak dokazuje bez chwili spokoju :) Milych snow :)

witam wieczornie

dzieki dziewczyny za troske, naprawde juz jest o wiele lepiej, brzuchol pobolewa jak zawsze:sorry2:
mamaaga nie bede schizowac bo mysle ze wszystko ok, za tydzien mam wizyte:tak:ja po poronieniu w poprzedniej ciazy schizowalam na maksa , w tej obiecalam sobie ze bedzie inaczej:tak:ale dzieki za troske ;)

jak tam spedzacie wieczorki ?? ja znowu zakupy na necie robie, tym razem patelnie nowe zakupilam... eh ile tego jeszcze:dry:

Afja-Anetka udanego wieczorku tylko nie zaśnij hehe :p
Czarni mam nadzieje że minie mi tak prędko jak Tobie dni uciekają bo ja się nie mogę doczekać kiedy będzie grudzień :)
januarka fajnie że mały taki aktywny za to u mnie stoicki spokój...jak taki spokojny będzie po porodzie to ja na wszystko będę miała czas:dry::-p

Brzuch mnie swędzi że szok uciekam się smarować tymi cudami co to mają zapobiec rozstępom.
Życzę wszystkim dobrej nocki :)

szylwias dobrze, że nie woli ferrari ;-)

Alicja32 też się jutro wybieram do biedronki :)

mamaaga4 synek już się nie może doczekać aż list dojdzie :-) Jak Polska zremisowała moja Lilianka zaczęła kopać w brzuszku. Pewnie z radości.

marta87 to dobrze, że wyniki w normie.

Afja-Anetka
może znajomi rozruszają. 21 grudnia to aż 3 tygodnie różnicy. Może rzeczywiście lekarz się pomylił.

januarka niezłe pocieszenie z tą insuliną. Obyś jak najdłużej nie musiała jej brać.

Marzenixx zastanawiam się jakie są patelnie ceramiczne. Jakie upatrzyłaś?

elisse a wiesz ze tez sie zastanawialam jakie to są te ceramiczne?? ostatnio kupilam zestaw nozy ceramicznych ponoc bardzo dobrych, potem sie dowiedzialam ze trzeba uwazac na nie bo sie łamia szybko :dry:nie uzywalam jeszcze bo wszystko chomikuje na nowy domek.... w takim razie jakie sa patelnie ceramiczne?? nie wiem..
ja zakupilam specjalne na indukcje bo teraz bedziemy miec wiec musialam i garnki i patelnie kupic- o takie kupilam: ZESTAW PATELNIA TEFAL INGENIO 22/28 CM L93297 (2692819063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

szylwias też bym chciała juz grudzień ...:sorry2:

reklama
Marzenixx dzidzi na pewno nic się nie stało, a i ja pewnie bym tak zareagowała :)najważniejsze że się rusza:)
Marta super że wyniki w porządku:-)
milusia gratki dla synka! duży chłopak już, mój dopiero rok czasu bez pieluchy w dzień:p racja ten czas tak zasuwa, mnie niedługo 27tydzień stuknie i zostane ledwie 3 miesiące:sorry2:
szylwias zazdroszcze wizyty u fryzjera, ja sie zbieram, zbieram i zebrać nie moge:sorry2:

oglądałam meczyk i nawet, nawet grali ci nasi chłopcy, dało się popatrzeć:)

M był na rozmowach, tej pierwszej to chyba nie weźmie pod uwage bo to tylko praca na grudzień i nie możliwości przedłużenia, a z tej drugiej ma czekać do soboty na list, jak nie dostanie to w niedziele ma zadzwonić. Niby troche gorzej płacą i odejmują za przerwy ale praca stała, na czas nieokreślony, więc do soboty prosze o kciuki:-):-) jutro jeszcze idzie do fabryki rybek, w końcu się odezwali, no przynajmniej tyle:sorry2:

A ja nie spotkałam się z kumpelą bo strasznie lało i nie było sensu wychodzić w taki deszcz:dry:może jutro się z nią spotkam, zobaczymy

Do góry