reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witajcie!!
Ale sliczne te wasze dzieciaki!!!! :tak:
Ja teraz jak pojde na wizyte to powiem zeby tez zrobil, bo stwierdzilismy ze chcemy miec pewnosc na 100pr. ze to boy!! :tak: a z ksiazeczki wypada ze usg robia dopiero w 30ktoryms tyg. wiec nie chce tak dlugo czekac!
U mnie pogoda taka do d...y, ze tylko lezec w luzku i nic nie robic, juz zaraz 13 a ja jeszcze w szlafroku :-D
Maly tak mi fika o zoladku ze naprawde , chyba jego ulubione miejsce, a przy tym ja mam bol ze hoho!
Milego dnia dziewczynki!!

reklama
Indziorka sliczna ta Twoja ksiezniczka :-) Co do wozka to kupujemy przez internet, wiec nie mam mozliwosci wyprobowac. Ale tak wczoraj gadalam z moim F i chyba faktycznie zdecydujemy sie na te skretne kolka, nawet jesli maja byc z tylu, bo raz ze z gondolka nie bede przeciez az tak dlugo jezdzic, a dwa ze wrazie czego to ten wozek ma przekladana raczke, wiec mozna go obrocic. Chociaz wiem, ze niemowlaka to sie powinno wozic przodem do siebie.

Kupilam te bilety do teatru!!! :-) Eh zaplacilam 160£, ale mam juz to z glowy! No bo albo kupowac teraz, albo potem czekac na last minute i liczyc ze ktos zwroci, a tak to jeszcze moglam jakos miejsca wybrac. Byly tansze tez, ale z tylu, a ja troche slepa jestem :-D

hejka

Anetka, Indziorka sliczne te wasze maluchy, tak wyraźnie buźki widać:-)
biłka no to czeamy na relacje wieczorkiem:))
szylwias super że masz juz wózeczek i fajne prezenty dostałaś:tak: ja sama mam problem jak mam coś kupić mojemu M, 24.10 ma imieniny i nie wiem kompletnie co dla niego wybrać:no::no::no:

zaraz ide odprowadzić Konradka do przedszkola, na szczęście przestało padać i słonko sie wychyla zza chmur, fajnie bo potem jestem umówiona i może chociaż spacer do parku ze znajomą zaliczę:)))

buziaki i miłego dnia, do wieczorka:)

ja sie wczoraj uraczylam ananasem swiezym!! zjadlam 3 plastry! a po 10 min wiecie .. bylo po ananasie! jakos takie tropikalne owoce mi nie pasuja, albo dostane uczulenie, albo konczy sie wymiotem, z cytrusami tez tak mam ale nie zawsze!
aninek- ja wozek tez z takimi kolami wybralam, i dokladnie- w tej gondoli dlugo nie pojezdzi , ja jak sobie te wozki ogladalam to tez mi to nie bazrdzo wygladalo ze takie kolka plus gondola wydawalo sie nie wypalale bylam w sklepie widzialam i prowadzi sie ok. Wogole nie mialam pojecia ze wybor wozka to taka ciezka sprawa, im wiekszy wybor to tak jest :tak:
Co myslicie o firmie maxi cosi? ja chce nosidelko kupic , kosztuje 130-150eu! warto wydac czy sa inne firmy tansze i lepsze? jakie jest wasze zdanie na ten temat?

czesc dziewczyny

Ja dzis wkońcu pospałam troszke az do 9:30 bo mąż zajął sie synkiem, a potrzebny mi był wypoczynek bo ostatnio jestem mega zmęczona..... ten nasz domek mnie wykonczy, mam tyle pakowania i planowania ze az głowa boli...

Do tego wczoraj przewróciłam się centralnie na brzuch .... musiałam mego syncia złapac bo by runał na podłoge z łóżka i jeszcze kark skręcił nie wiem, ale w odruchu rzuciłam sie na łózko za nim i go złapałam dopiero po chwili uświadomiłam sobie że rzuciałm sie jak długa na brzuch.... na szczescie maluszek ruszał sie potem tak jak zawsze wiec oprocz lekkiegp bólu brzucha chyba wszytsko ejst ok, ale wystraszylam sie mowie wam....

buziaki wam wysylam kochane, ja dzis dalej odpoczywam i podczytuje co tam u was :*

Chyba w 3 trymestr weszłam :-)

Marzenix dobrze ze tylko na bolu brzucha sie skonczylo, ale strachu sie pewnie najadlas. A w 3 trym jestes juz od tygodnia bo to od 28 tc a Ty masz juz 28 skonczony i zaczynasz juz byc w 29tc :)

Ja jutro wkraczam 3 trymestr i zarazem zaczynam 7 miesiac :) to juz brzmi dumnie :D

No jestem z siebie dumna :-) poprzatalam to za co brałam sie 2 dni... Dla siebie obiadek już zrobiłam naleśniki bo tak za mną chodzi a dla męża robią sie żeberka teraz już mogę sobie usiąść i poogladac telewizję a pod wieczor idę na moja nowa wioche :-D bo okazało sie że koleżanka ze starych dobrych szkolnych czasów tu mieszka ;-)

Och jak to dobrze wiedzieć że wszystko jest już zrobione ;-)

hej:)

anetka - śliczny synek:)

indziorka - księżniczka jak się patrzy ;)

byłam dzisiaj na glukozie....NIGDY WIĘCEJ!!! mam nadzieję,że badania wyszły dobrze i nie będę musiała tego jeszcze raz pić...jedyny plus tego badania to to,że mnie, że tak powiem przeczyściło :p:szok::cool: bo miałam niezły problem z zaparciami... teraz umieram na ból kości łonowej bo jednak trochę musiałam pochodzić...już myślałam,że to przeszło,a jednak nie...czyli to leżenie bardzoo dużo pomaga...potem przyszła moja mama i ugotowała mi pyszny rosołek:) właśnie go popijam, a na drugie danie przygotowała łososia z fasolką :) jak wróci mąż to wrzucimy do parowaru i będzie pysznie ;)
przyszła też do mnie pierwsza paczka pierdółek dla Ali - czyli nożyczki, buteleczka, frida i obcinacz :)
dzień póki co w miarę udany...mam nadzieję,że mężowi uda się odebrać wyniki dzisiaj i będzie wiadomo co i jak...ale jestem dobrej myśli;)

reklama
Do góry