reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Gizmowa ta środowa lekarka to naprawdę porażka :/. Dobrze, że czwartku nie odwołałaś i dobrze się Tobą zajęła :). W poniedziałek na pewno już wszystko będzie prawidłowo, a to, że masz takie przeboje to Cię uczyniło taką silną jaką jesteś ;).

Martinek- dobra jesteś z tymi wynikami :D. I dzięki, że to przeczytałaś, będę wiedziała żeby się nie stresować gdyby u mnie coś takiego wyszło :D.

Kaja
mi jest zimno- a to jest chyba spowodowane moją podwyższoną temperaturą (teraz mam tak 37,3). W jak w ciąży nie byłam to mi wiecznie ciepło było.

Martex- na pewno się wszystko ułoży :). Gratuluję :))).

Dotka
zdrówka życzę- kuruj się domowymi specyfikami, a najlepiej to się wyleż przez weekend :).

Traschka
gratuluję serdecznie :))).

A ja mam wielki apetyt, zaczynam się pilnować, bo w takim tempie z moimi 64 kg to szybko 90kg będzie ;). A tego bym nie chciała ;).

dona61 trzymam kciuki żeby @ sie nie pojawiła ! :)

martex2009 gratulacje ! ja też na początku miałam mieszane uczucia zwlaszcze, że rodzę w styczniu a w maju piszę maturę. Przede mną 4 klasa technikum ... chcę chodzić do szkoły jak najdłużej żeby nie narobić sobie zaległości i od lutego z powrotem do szkoły ... zazdroszę tym które mogą sobie iść na zwolnienie i niczym się nie martwić ... mi to niestety nie będzie dane. Ale wiem że sobie poradzę, bo to wszystko trzeba udźwignąć właśnie dla maluszka, dla jego dobra :) Wam też się uda głowa do góry

traschka gratuluję ! ;)

Mojemu okruszkowi chyba nie przypasowały moje płatki śniadaniowe ... Jeśli jem na śniadanie chlebek wszystko okej a jak płatki to od razu do kibelka gnam :(
Chyba mam jakieś niedobory wapnia ... bo tak mnie do mleka ciągnie, że szok ! z kartonik zimnego mleka dziennie jestem w stanie wypić :szok:

Dostałam ostatnio od bratówki pełno gazet ciążowych ... nie zdąze ich do porodu przeczytać .. :laugh2:

O 21 już chodzę spać bo zasypiam na stojąco ... czasem mnie ściska bo na dworze jeszcze jaśniutko a ja nyny :p

Ostatnia edycja:
Normalnie dostanę zawału!!! 2 dni temu dowiedziałam się o moim maleństwie a dziś :no:... dziewczyny miała z Was któraś jakieś brązowy śluz po oddaniu moczu??? bo ja tak obserwuje, że jest go trochę właśnie od 2 dni może troszkę więcej i normalnie prawe zawał!!! Napisałam do gina ale odpisał mi tylko,że jak pojawi się krew to mam się udać do szpitala... ale się zezłościłam tą odpowiedzią ... proszę o pomoc :-:)-:)-:)-(

asaiczek brazowawy sluz moze sie pojawic w wyniku rozrastajacej sie macicy. ja tez plamie, bylam dzisiaj u gina i to nie musi oznaczac niczego zlego, ale gdyby pojawila sie krew wtedy na pewno do szpitala.

Na szczęście przeszło, tzn lekko na wkładce widać coś tam brązowego a nawet jakieś maluteńkie czarne pęcherzyki :-:)-:)-( nasiliło mi się to po kąpieli i już naszły mnie czarne myśli :( :no: Odczuwałam dziś takie śmieszne "gilanie" w brzuchu i czasami takie odczucie jak bolący brzuch przy stresie i myślałam,że to coś poważnego albo wiadomo co ................. aż nie chce mi się tego pisać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, nie było mnie pare dni i tyle do nadrabiania. U mnie spokój, objawów ciąży brak, raz po raz tylko brzuch pobolewa, a tak to czuje się bardzo dobrze. A do wizyty jeszcze niecały tydzień więc spokojnie czekam :-)

Dzieki dziewczyny poleze przez weekend mi moze przeziebienie sobie pojdzie.

Traschka daj znac jak wynik bety bedziesz miec &&&
Asiaczku ja brazowe nitki w sluzie mialam przez ok. 3 dni ale nie byly to duze ilosci, zaczelo sie w dniu spodziewanej @, ale tak moze byc

;-)trochę ulżyło, bo przeszło :) to są takie plamienia malutkie,malutkie - dopiero dziś po kąpieli mi się nasiliły i spanikowałam ale już przeszło :) :tak:

reklama
Asaiczku super! Byle się nie nakrecac za bardzo, choć wiem że łatwo się mówi.

dotka wyniki dopiero w poniedziałek a ja wyjezdzam akurat na cały poniedziałek, wracam we wtorek rano i dopiero wtedy odbiorę wyniki. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu...

Do góry