reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Gizmowa ta środowa lekarka to naprawdę porażka :/. Dobrze, że czwartku nie odwołałaś i dobrze się Tobą zajęła :). W poniedziałek na pewno już wszystko będzie prawidłowo, a to, że masz takie przeboje to Cię uczyniło taką silną jaką jesteś ;).

Martinek- dobra jesteś z tymi wynikami :D. I dzięki, że to przeczytałaś, będę wiedziała żeby się nie stresować gdyby u mnie coś takiego wyszło :D.

Kaja
mi jest zimno- a to jest chyba spowodowane moją podwyższoną temperaturą (teraz mam tak 37,3). W jak w ciąży nie byłam to mi wiecznie ciepło było.

Martex- na pewno się wszystko ułoży :). Gratuluję :))).

Dotka
zdrówka życzę- kuruj się domowymi specyfikami, a najlepiej to się wyleż przez weekend :).

Traschka
gratuluję serdecznie :))).

A ja mam wielki apetyt, zaczynam się pilnować, bo w takim tempie z moimi 64 kg to szybko 90kg będzie ;). A tego bym nie chciała ;).

dona61 trzymam kciuki żeby @ sie nie pojawiła ! :)

martex2009 gratulacje ! ja też na początku miałam mieszane uczucia zwlaszcze, że rodzę w styczniu a w maju piszę maturę. Przede mną 4 klasa technikum ... chcę chodzić do szkoły jak najdłużej żeby nie narobić sobie zaległości i od lutego z powrotem do szkoły ... zazdroszę tym które mogą sobie iść na zwolnienie i niczym się nie martwić ... mi to niestety nie będzie dane. Ale wiem że sobie poradzę, bo to wszystko trzeba udźwignąć właśnie dla maluszka, dla jego dobra :) Wam też się uda głowa do góry

traschka gratuluję ! ;)

Mojemu okruszkowi chyba nie przypasowały moje płatki śniadaniowe ... Jeśli jem na śniadanie chlebek wszystko okej a jak płatki to od razu do kibelka gnam :(
Chyba mam jakieś niedobory wapnia ... bo tak mnie do mleka ciągnie, że szok ! z kartonik zimnego mleka dziennie jestem w stanie wypić :szok:

Dostałam ostatnio od bratówki pełno gazet ciążowych ... nie zdąze ich do porodu przeczytać .. :laugh2:

O 21 już chodzę spać bo zasypiam na stojąco ... czasem mnie ściska bo na dworze jeszcze jaśniutko a ja nyny :p

Ostatnia edycja:
Normalnie dostanę zawału!!! 2 dni temu dowiedziałam się o moim maleństwie a dziś :no:... dziewczyny miała z Was któraś jakieś brązowy śluz po oddaniu moczu??? bo ja tak obserwuje, że jest go trochę właśnie od 2 dni może troszkę więcej i normalnie prawe zawał!!! Napisałam do gina ale odpisał mi tylko,że jak pojawi się krew to mam się udać do szpitala... ale się zezłościłam tą odpowiedzią ... proszę o pomoc :-:)-:)-:)-(

asaiczek brazowawy sluz moze sie pojawic w wyniku rozrastajacej sie macicy. ja tez plamie, bylam dzisiaj u gina i to nie musi oznaczac niczego zlego, ale gdyby pojawila sie krew wtedy na pewno do szpitala.

Na szczęście przeszło, tzn lekko na wkładce widać coś tam brązowego a nawet jakieś maluteńkie czarne pęcherzyki :-:)-:)-( nasiliło mi się to po kąpieli i już naszły mnie czarne myśli :( :no: Odczuwałam dziś takie śmieszne "gilanie" w brzuchu i czasami takie odczucie jak bolący brzuch przy stresie i myślałam,że to coś poważnego albo wiadomo co ................. aż nie chce mi się tego pisać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, nie było mnie pare dni i tyle do nadrabiania. U mnie spokój, objawów ciąży brak, raz po raz tylko brzuch pobolewa, a tak to czuje się bardzo dobrze. A do wizyty jeszcze niecały tydzień więc spokojnie czekam :-)

Dzieki dziewczyny poleze przez weekend mi moze przeziebienie sobie pojdzie.

Traschka daj znac jak wynik bety bedziesz miec &&&
Asiaczku ja brazowe nitki w sluzie mialam przez ok. 3 dni ale nie byly to duze ilosci, zaczelo sie w dniu spodziewanej @, ale tak moze byc

;-)trochę ulżyło, bo przeszło :) to są takie plamienia malutkie,malutkie - dopiero dziś po kąpieli mi się nasiliły i spanikowałam ale już przeszło :) :tak:

reklama
Asaiczku super! Byle się nie nakrecac za bardzo, choć wiem że łatwo się mówi.

dotka wyniki dopiero w poniedziałek a ja wyjezdzam akurat na cały poniedziałek, wracam we wtorek rano i dopiero wtedy odbiorę wyniki. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu...

Do góry