Magda_z_uk pisanie książki - dobry pomysł :-) meblościankę na pewno będę oklejać. Już niedługo zobaczysz swojego maluszka i trzymam kciuki za potwierdzenie chłopczyka. Szybko dziewczynki wracają do zdrowia, na pewno odetchnęłaś z ulgą.
januarka dobrze, że wyniki bez zmian :-) ubranka na szydełku są cudowne. Nie ma co, będę musiała się nauczyć robić :-) trampeczki są super
najlepiej właśnie uczyć się od kogoś. Wyrzuć ten smutek za drzwi. Trzeba być dobrej myśli.
caroline dzieci z małą różnicą wieku bardzo dobrze się dogadują. Za to rodzice mają więcej obowiązków. Zrobiłaś mi ochotę na pierożki
Dorotqua mąż musi dorosnąć. Teraz moim zdaniem zachowuje się jak dziecko i wszystkie obowiązki zrzuca na innych. Nie daj się. Ciężko wytrzymać z takim leniuchem w domu. To on powinien się Wami opiekować. Jaką wagę ma maluszek, przekonamy się w rzeczywistości po porodzie ;-) Mi się wydaje, że te opisy pod suwaczkami nie zawsze się zgadzają. W końcu zaczniesz kompletować wyprawkę
aninek widocznie małej horror się nie spodobał ;-) Taka lekka się fryzura wydaje :-) na pewno dużo wygodniej; ślicznie
. Też nie mam ostatnio weny na pisanie.
biłkabdg do wizyty we wtorek aż tak dużo nie zostało.
natal84 też wstaję często w nocy. Jak na razie nie mam na szczęście większych problemów z zaśnięciem.
Czarni gratuluję ukończonego remontu
teraz odpoczynek. Na skurcze łydek dobry jest magnez.
dotka85 śliczna czapeczka
masz talent. Skąd bierzesz wzory do robienia? Śliczne są te czapeczki, buciki, ubranka :-)
Kaja28 też mam ostatnio dni na spanie. Nic takiego nie robię a jestem zmęczona. Też uważam, że liczenie ruchów jak w zegarku jest bez sensu. Najważniejsze, by zwracać uwagę na dużo słabsze ruchy przykładowo.
skorupka84 budowlańcy zawsze mają czas niestety. Czasami mam wrażenie, że ich zegr nie dotyczy. Remont ładnie do przodu idzie
szylwias zajęcia i pisanie pracy na pewno dużo czasu wypełni. W końcu jesteśmy już wszystkie bliżej końca. Dobrze, że wyniki w porządku.
Idziorka zdrówka. Zgadzam się. Kultura dla kobiet w ciąży jest zerowa. Twój S dużo w życiu przeszedł.
Afja-Anetka ja się przerzuciłam na wsuwane buty. Z wiązaniem też bym miała ciężko. Ja wychodzę z założenia, że potem będę mieć mniej czasu na urządzanie pokoju i chociaż wstępnej chcę przygotować. Chociaż ściany macie pomalowane
W pokoju dasz dodatki i ten kolor nie będzie aż tak na pierwszym planie.
EmiliaM miłą niespodziankę miałaś związaną z powrotem męża
5,5 kg a plusie to nie jest dużo.
agaagaaga14 sama jestem ciekawa jak jest z tym hartowaniem. Nigdy o tym nie słyszałam.
caroline mi od dwóch tygodni murzynek chodzi po głowie.
ada1989 może język jest dla małego dużą barierą? Inne polskie dzieci też się tak zachowują? Mały już się zaczyna oswajać z językiem
Mąż miał dziś trochę sportu
Zdrówka dla męża. Biedaczek bardzo się męczył.
Hanus zdrówka życzę. Pozostaje mleko z miodem, cebula i czosnek.
Marzenixx może wcale nie patrzą się jak na słonia, tylko masz takie wrażenie? Też planuję część rzeczy w grudniu kupić i liczę na przeceny.
Nadika też mam gęsty śluz i tak samo jak natal84; bez wkładek nie da rady.
Alice88 śliczne łóżeczko.
Alicja32 kuzynka dzielna jest. Dużo leków bierze. Najważniejsze, by się bardziej nie pogorszyło.
Wczoraj byliśmy z P na usg i na 100 % będziemy mieć dziewczynkę :-) widzieliśmy jak ziewa i się gimnastykuje. Super widok. Opiszę wizytę w odpowiednim wątku jak wprowadzę zdjęcia do komputera. Dwa dni mnie nie było i nie daję rady z nadrabianiem Was.