reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
hanus jak przeszlo to mysle ze nie ma sie co martwic, tym bardziej ze mała sie ładnie rusza, w razie co jakby sie powtorzsylo to wtedy bym pojechala do szpitala....
dotka ja i w poprzedniej ciazy i w tej wieczorem przed badaniem glukozy obzarlam sie jak zawsze slodyczy:sorry2: z zapomnienia oczywiscie i glukoza wyszla super, mysle ze jak ma cos wyjsc to wyjdzie i ze slodyczami czy bez :tak:

hello :-)
dzisiaj postanowilam nastawić budzik na 8 rano.. trochę szkoda mi dnia jak wstaję o 11 :-D i o dziwo wstałam.. wlaśnie piekę szarlotkę w piekarniczku bo zachcianeczka mnie kolejna złapała :-D

dotka85 ja mialam wczoraj glukozę a we wtorek nafutrowałam się słodyczy.. dzisiaj idę po wynik więc mam nadzieję że się nie przerażę :-D ale zapomniałam po prostu że następnego dnia mam tą glukozę.. :-(

nadrobię was później bo zaraz się biorę za murzynka - ostatnio mąż mi powiedział że ma straszną ochotę no i żonka zrobi w nagrodę za dobre sprawowanie :-D:-D:-D miłego dnia laseczki !

Ja ogólnie na kilka dni przed glukoza ograniczalam slodycze...ale pilam herbate z sokiem malinowym, albo z miodem....wyniki mam dzisiaj;/ no i jeszcze choroba mnie dopadla, tak sie cieszylam ze mnie omija...okropny katar , bol gardla, wieczorem 38 stopni...oby minelo do soboty bo mamy szkole rodzenia...

cześć
czytam was na bieżąco ale miałam lenia na odpisywanie.

Aninek bardzo korzystna zmiana fryzurki. Ja trochę ponad ramiona teraz zapuściłam i jakoś nie mogę się przyzwyczaić ze są długie choć przed ślubem po pasa miałam to teraz i tak krótkie
Magda nie ma brzydkich kobiet. Są tylko niezadbane i zakompleksione. Goka nigdy się nie naoglądałaś;-). Każda babeczka niezależnie od kształtów śliczna od niego wychodzi:biggrin2:

Dotka zdolniacha jesteś a że będzie córa talenty wykorzystasz, ja owszem nie mam 2 lewych łapek ale akurat druty i szydełkowanie to mi nie szły nigdy choć może tak jak ty podpatrzę na youtube bo marzą mi się serwetki czy zasłonki szydełkowe. Piżamki śliczne wrzuciłaś ale ja w długim rękawie to bym się ugotowała bo zawsze śpię bez.

Czarni super ze już po remoncie

Ada mam nadzieję,ze mężowi zdrówko się poprawi a synek to jeszcze nie jeden raz cię pewnie zaskoczy. Dzieci tak czasem mają najpierw długo długo nic a ja się jęzor rozplącze to nie ma końca

Emilia super ze trochę lepiej się czujesz

Niebieska łobuzie jeden żadnych ciężarów. Ja jak już nosze pranie to robię kilka kursów po parę sztuk

Marzenix może i jest bieganina przy remoncie ale jaka radość będzie jak skończysz i zamieszkasz, a ciążowe rzeczy jak ładne to drogie, ja stwierdziłam, ze chodzę w tym co mam bo szybko zleci a wole sobie coś fajnego po ciąży kupić, choć sensowna nawet sukienkę na ciążę w lumpie ostatnio za 3 złote sobie kupiłam:biggrin2:

Madzimadzia pyszny pewnie ten twój sok. A ty żadnych ograniczeń cukrów w diecie nie musisz robić?

Caroline no tym murzynkiem to mnie dobiłaś, jęzor nie powiem gdzie mi ucieknie zaraz. Człowiek czyli ja to głupi jest jak nie wiem, zbytnio słodyczami to się w ciąży nie objadałam ale jak teraz nie wolno to nawet ciastka z kremem których nie lubię bym zjadła i tylko w sklepie zaglądam w półkę ze słodyczami choć wcześniej nogi nie wstawiałam

Dotka tez 75 piłam w plastikowym kubku to rozrabiają. ja polecam cytryne bo mi tyle cukru bez to by przez gardło nie przeszło.
To takie geste jest bo w tej ilości wody to się tak idealnie nie rozpuści.
A moją panią doktor pytałam jak to z tym jedzeniem dzień przed i powiedziała, ze normalnie tak jak się je zwykle a o to chodzi, żeby właśnie sprawdzić czy wszystko jest ok. Nie jedząc słodyczy można poprawi wynik no ale o to waśnie chodzi żeby wiedzieć czy coś w diecie zmienić trzeba czy jest ok. A od koleżanek które były w ciążach wiem, ze zaburzony wynik jaki miały to niekoniecznie cukrzyca tylko pewna nietolerancja cukrów ale diabetycy i tak jakąś dietę zalecają

reklama
Do góry