Cześć dziewczyny:-)
Ja od rana zabiegana jestem. Musiałam iść po kolejne zwolnienie do lekarza, a potem zawieźć je do pracy. Poza tym zakupy, odbiór starszej ze szkoły i zaprowadzenie młodszej no i wreszcie chwila spokoju
Mam problem, bo nie wiem, co wymyślić na obiad no i poszukuję jakiegoś fajnego przepisu na oryginalną sałatkę. Znacie coś fajnego, mało spotykanego? Dajcie znać, jakby co, bo jakoś w necie tyle tego, a nic takiego mi w rękę nie wchodzi.
Poza tym, muszę wybrać się połazić po sklepach w poszukiwaniu jakiegoś cieplejszego odzienia. Raczej nie kurtki, ale może coś w stylu grubszego swetra, bo niby jeszcze wchodzę we wszystko, ale jakoś śmiesznie wyglądam, więc przydałoby się coś może nie do końca tylko ciążowego, ale fajnie podkreślającego brzuszek.
Aninek nie orientuje się, jak to jest z tym wolnym na czas wizyty dla partnera. Na pewno po urodzeniu dziecka przysługuje specjalny, 2 tygodniowy urlop, ale na wizytę, to nie wiem. Szczerze przyznam, że pierwsze słyszę. Tym razem niestety nie pomogę.
Januarka fajnie, że macie domek letniskowy. Normalnie Ci zazdroszczę, że możesz się w taki sposób oderwać od szarej rzeczywistości. Życzę udanego wypoczynku!
Biłka wrzucę Ci kilka linków do stronek, które często odwiedzam. Przyznam jednak, że np. na stronce H&M jest bardzo mały wybór ciuszków dla noworodków. W rzeczywistości wybór w sklepie jest dużo lepszy. Szkoda. Ja bardzo lubię ubranka z ASDY no i Nexta. No i oczywiście Ebay. Podaje do niego linka, a tam już na stronce trzeba sobie poszukać, co nas interesuje. Ceny na Ebay'u tych samych markowych rzeczy bywają dużo niższe, niż w sklepach. No i można na Ebay'u znaleźć wiele rzeczy z Primarka jednego z tańszych, ale fajnych sklepów w UK. Czy o coś w tym stylu Ci chodziło?
Baby Clothes | Newborn Clothing | Mothercare UK
Baby Boutique | Baby Clothing, Equipment and More | Next Official Site
Newborn essentials - Newborn at Debenhams.com
Baby Clothes | Girls and Boys Baby Clothing | George at ASDA
Newborn, Baby 0-36 months
Kids | Newborn Size 0-6m | H&M GB
Clothes, Shoes Accessories | eBay
Skorupka napisz coś więcej o mieszkanku i oczywiście trzymam bardzo mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Elisse i tak trzymaj! Obijaj się ile wlezie! A mąż niech skacze w okół Ciebie;-) Poza tym po porodzie już nie będzie czasu na takie słodkie nieróbstwo, więc korzystaj ile możesz
No i masz bardzo dobre nastawienie. Musi być dobrze!:-) A wstać musiałam o 5.30
Natal mam nadzieję, że albo już to zrobiłaś, albo zrobisz i pochwalisz się nowymi zdobyczami dla maleństwa na odpowiednim wątku;-):-)
Patinka powodzenia w załatwianiu sprawy z autem!
Anetka faktycznie czas szybko leci. Nim się obejrzysz maluszek Ci będzie gugał za uszkiem
Ada gdzieś Ty?
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego popołudnia!