reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

nie kazala, biore leki...w zasadzie w tej sytuacji nie ma innego wyjscia...czytalam duzo na forach o tym i sporo kobiet niestety ma taki problem, jesli jest to wczesnie zdiagnozowane i sie lezy to wiekszosc krwiakow sie wchlania...mam nadzieje ze nie bede musiala lezec do 18tyg. az do powstania lozyska...

reklama
ok a powiedz mi w ktorym tygodniu bylas na wizycie ze ci to odkryto? i czy bylo to przy okazji wizyty czy mialas jakies objawy / plamienia?

Cześć
Ja jestem już po pierwszej wizycie! Jest pęcherzyk i ciałko żółte w prawym jajniku! Mam zrobić mocz morfologię i TSH bo mam troszkę podwyższone i za dwa tyg. na kolejną wizytę by sprawdzić czy bije serducho :) Ale dziś brzydka pogoda pada i pada ble :(

Witam wszystkie Panie!
Jestem tu całkiem nowa. Jakieś trzy tyg temu dowiedziałam się o ciąży. Nieplanowana była totalnym zaskoczeniem, jednak teraz szok już minął i jestem szczęśliwą przyszłą mamą ;] Dlatego też pomyślałam, że warto byłoby się zalogować na jakimś forum ciążowym, żeby mieć z kim porozmawiać i dzielić przemyślenia, a także wątpliwości.
Mój przewidywany termin porodu to 8. stycznia. Obliczyłam sama, bo pierwsze badania mam dopiero za 4 tyg.
Mam nadzieję, że będzie mi tu z Wami raźniej :)

super wiesci ja jestem pewnie na tym samym etapie co Ty bo mam tyle samo tygodni i dni :) gratulacje, ale dziewczyny moze wiesci z wizyt piszmy w tym watku o wizytach twedy bedziemy mialy wszsytko uporzadkowane jakbysmy kiedys chcialy cos przeczytać jeszcze raz - latwiej bedzie nam zlaezc

czarni musze kiedyś wybrać sie tam do was z moim małym łobuzem na plac zabaw bo widziałam że całkiem fajny macie,w zasadzie z mojego osiedla to mam tylko przez ulice.
Ja tez chcialam iść jutro do Saluoma ale nie mam z kim małego zostawić i pode na początku przyszlego tygodnia,
Ach dziewczyny z tymi kilogramami ja też nie najlepiej stoje bo w pierwszej ciąży z 70kg przytylam ponad 30 i teraz mam jeszcze jakieś 5kg które mi pozostało waze teraz jakięś 75kg także też nie mało i mam nadzieje że więcej jak 15 mi nie przybędzie

To masz nie daleko ja widzę go z balkonu :-)
Ja też nie mam co z mała zrobić i jadę z nią i z sąsiadka ale nie wiem czy jechać ah... Wszystko sie chrzani jeszcze do tej sie dodzwonić nie mogę

Po pierwsze gratulacje dla wszystkich przyszłych mama :) Oby ciąża dobrze Wam służyła;) Ja jak narazie dobrze ją znosz podobnie ja pierwsza:)
ticker.php

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
Martinek mam nadzieję, że ten krwiak szybko zniknie i będziesz mogła już na spokojnie cieszyć się ciążą :).
Gizmowa to byłaś w końcu dzisiaj u tego lekarza?

U mnie wszystko w porządku. Zrobiłam się senna od wczoraj i jeść mi się chce, że szok ;).

Do góry