agaagaaga14
Fanka BB :)
Witam w ten piękny dzień Ja po weekendzie super W sobotę byliśmy ze znajomymi na pizzy Ja na co mam ochotę to jem W tygodniu robiłam frytki z filetem z kurczaka a w sobotę piekłam placki ziemniaczane Moja mama twierdzi że za dużo tłustych rzeczy jem Ale cóż mam na to ochotę i koniec Natomiast w niedzielę wybrałam się do koleżanki zobaczyć jej 4 tyg.synka wcześniaczka Urodził się w 33 tyg,ciąży 48 cm i 2700g Kruszyneczka z niego Taki malutki ale jaki słodziutki Ona kupowała większość ubranek 62r .56r miała dosłownie garstkę No ale i te okazały się na niego za duże
Ja też ostatnio nie mogę spać w nocy Jak idę do wc to po położeniu ciężko mi zasnąć Moja dziewczynka uwielbia kopać wieczorem jak się już leżę w łóżku Dla mnie to coś pięknego ,wspaniałego To moja pierwsza ciąża i dlatego cały czs się tym zachwycam
Zdrówka wszystkim życzę i udanego dnia
Ja też ostatnio nie mogę spać w nocy Jak idę do wc to po położeniu ciężko mi zasnąć Moja dziewczynka uwielbia kopać wieczorem jak się już leżę w łóżku Dla mnie to coś pięknego ,wspaniałego To moja pierwsza ciąża i dlatego cały czs się tym zachwycam
Zdrówka wszystkim życzę i udanego dnia