reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Magda_z_uk no właśnie ja tez tak sobie tłumacze i śmieje się że leń po tacie :-p tylko jak się nie rusza tak jak wcześniej to już czarne myśli mnie dopadają, że może serduszko nie bije i takie bzdury mi po głowie chodzą.
Skorupka84 mnie też dopadł okropny katar i od tego głowa mnie boli grr zamiast pisać konspekty to ja w najlepsze zasnęłam hehe no i piję herbatę z cytryną i sokiem malinowym a na wieczór mleko z czosnkiem nie chcę łykać za wiele tabletek mam nadzieje, że mnie bardziej nie rozłoży
a33 no to faktycznie super cena jak wózek tego wart :)
Gizmowa, a wydawało mi się żeby patrzeć na jeszcze większy hehe
biłkabdg ja ostatnio kupiłam koszulę taka na 3 miesiące i wydaje mi się jakaś maleńka hmm chyba że jakaś dziwna numeracja. Udanego obiadku ;-)

Dobrze, że jesteście na tym forum bo jakaś taka zielona jestem jak chodzi o zakupy dla malucha heheh :p

reklama
Aninek co do kurtek zimowych w hm to nie mam zielonego pojęcia bo u nas nie widziałam.. może jeszcze się coś pojawi;-)
Biłkabdg zaglądaj częściej bo się stęskniłyśmy :-) a co do kuchni greckiej to dzisiaj mam ochotę na sałatkę z serem feta mmmm... narobiłaś mi ochoty tą Grecją :-D
agagaga14 ja też sobie niczego nie omawiam a cooo!!! :-D
Szylwias ja osobiście preferuję 62.. mam taki kombinezon misiowy więc do marca mam nadzieję że mała pochodzi w nim a ze szpitala po prostu troszkę cieplej pod spód ubiorę i będzie git mam nadzieję ;-)
A jeżeli chodzi o wózki to ja preferuję koła pompowane - a na zimę tylko pompowane ! kumpela miała piankowe i zimą nie dawała rady.. ale to każdego indywidualna sprawa;-)
Skorupka84 ja już trzeci dzień do południa herbatka z miodem i cytrynką a na wieczór mleko z miodem.. nie wiem czy pomaga ale jakoś trzeba kombinować;-)

A ja właśnie odprawiłam mężusia do pracy a teraz będę leniuchować i kurować się bo na wieczór zawsze grypa najbardziej daje popalić..

Szylwias my przy wózku mamy koła pompowane i sprawdzały się przy Hanusi super, także na śniegu i piasku :tak:
Kombinezon na pewno kupię 62.
Skorupka84 zdrówka dla Ciebie. Pokrop sobie chusteczki i poduszkę kroplami Olbas Oil. Na katar są super :tak:

Marzenix nie zauważyłam, by było tutaj zbyt restrykcyjnie. Jak po kinie. Dobry film? Wytrwałości życzę z tym ząbkowaniem.

ada1989 myślę, że mały z tygodnia na tydzień będzie bardziej zadowolony z przedszkola :) ja bym była chętna do wątku zamkniętego, jeśli jest możliwość.

Alicja32 od czasu do czasu myślę można pozwolić sobie na trochę słabości. Też się ostatnio budzę w nocy i ciężko mi zasnąć potem.

EmiliaM i reszta dziewczyn zdrówka. Też jestem przeziębiona. Trzymam kciuki za rozmowę.

a33 warto czasami się wyżalić. Niestety czasami trafi się na takiego d.. za to masz swój skarb, który wszystko wynagrodzi. Wózek ma super cenę.

niebieska81 teraz jest najgorszy okres z chorobami, potem już będzie lepiej.

magda_z_uk zdrówka dla maluchów.

greenflower miłej wizyty :) macie teraz 15 rocznicę? To gratuluję.

Dorotqua ja mieszkam w większym mieście, a czasami też odnoszę wrażenie, że nie można nic kupić. Też będę musiała jakieś spodnie ciążowe kupić, ale te ceny są powalające.

caroline też domowe sposoby na chorobę stosuje. Byłam dzisiaj u lekarza, by mi coś zaradził, ale nic więcej nie może polecić. Tylko domowe sposoby. Jeszcze wracając prawie zemdlałam. Dobrze, że sama nie chodzę. Mi pozostaje tylko allegro, będę musiała kupić sobie spodnie w ciemno.

M@linka takie szaleństwa maleństwa są super :) na taki test ginekologa wyszłabym z siebie.

Martinek teraz już na 100 % dziewczynka :)

Afja-Anetka bezbolesnej wizyty ;-) to wybawiliście się na weselu :)

Aninek słowa położnej bardzo nie na miejscu były. Co ma Twoja sytuacja do warunków życia w Afryce..

agaagaaga14 każde niemowlaki są słodkie :)

szylwias też zielona jestem i tylko podczytuję.

Cała połamana jestem od tego przeziębienia. Nie mogę też siędoczekać czwartkowej wizyty. Może dowiem się kto u mnie gości :)

hej

Magda współczuje, zdrówka dla córci!!
aninek wow jaki pozytywny post, super:) ja tam na oxford street byłam raz z M, dzień przed cc i taki był tłok że zaraz stamtąd uiekliśmy:-p
malinka ja też nie kupuje ubrań specjalnie ciążowych, chyba że np spodnie ale to z tamtej ciąży mam jedne i teraz chyba tylko dokupie sobie ze 2 pary legginsów, będą na potem:) kupiłam też w hm dwie dłuższe bluzki i na zime to chyba ze dwa swetry grubsze i dłuższe dokupie bo stwierdziłam że kurtki specjalnie większej nie bede kupowac, mam taka skórzaną z podpinką a że tu zimy srogiej nie ma to myśle że starczy:)
dorotqua powodzenia na wizycie jutro:)szkoda że tak cie ostatnio lekarz potraktował
marzenixx współczuje niesprzespanej nocki....ech te zębole:sorry2:
martinek super że wszystko w porządku i gratki dziewuszki:-) fajnie macie z tym koncertem:))) ja 56 niewiele dokupuje bo mam po synku ale tez tylko po kilka sztuk z kazdego rodzaju np 3-4 body czy śpiochy:) więcej lepiej na 62 kupic niż potem te mniejsze mają leżeć:tak:
madziamadzia gratki dla córy, dzielna dziewczynka:-)
szylwias my kombinezony tylko na 62 kupujemy ze wzgledu ze pod to idzie jeszcze np kaftanik i pajacyk to lepiej zeby dzieciaczek mial troszke luzu niz za ciasno:tak: a co kółek w wózku to my będziemy mieć piankowe, u nas nie ma zimy takiej żeby zaspy śniegu leżały, ślą słyszałam o pompowanych że dobre ale tak sobie pomyslałam że jak mam mięc wózek z PL i jakimś cudem by mi guma poszła to potem odsyłać kółko z powrotem i czekać jak naprawią i wyslą znów to chyba ze 2 tyg bym w domu sie musiała kisić:baffled: poza tym w poprzednim mielismy piankowe i nie miałam zastrzeżen:)

lece na razie Kondziowi zrobić kolacje i kąpać go, dziś taki wesolutki jak skowronek wracał z przedszkola że szok:-D zajrze jeszcze później :)

Dzieki dziewczyny za kciuki, chyba pomogly do maz zostal wykreslony z listy wiec nie jedzie do Afganistanu! Hurrrrra!

Ada super ze maly taki zadowolony z przedszkola :)

Elisse zdrowka tobie rowniez. Ja sie dzisiaj czosnkiem faszeruje, mam nadzieje ze do jutra mi sie polepszy bo musze isc do pracy..

Zreszta widze ze wiekszosc z nas poprzeziebiana jest, zdrowka wszystkim..

Milego wieczorku

Emilia to kamień z serca, możecie odetchnąć:-) cieszę się razem z Tobą:-D

A ja wyciągnęłam mojego na spacerek, właśnie wróciliśmy i czuję się fajnie dotleniona:happy2: Teraz kanapa, herbatka i lenistwo;-)
Miłego wieczorka życzę:-)

Hej laski!
Jestem mega przejedzona brzuch mam super napięty chyba od ilości jedzenia. Humorek już mi bardziej dopisuje zakupy zrobione.
Za cenę 2 par spodni z C&A kupiłam sobie 4 pary spodni w tym ogrodniczki spódnice leginsy i 3 tuniki.
I jak tu nie kochać allegro?
Emilia- Gratulacje cieszę się strasznie że Twój M zostaje :-D.
Dziewczyny dzięki za ciepłe słowa dochodzę do wniosku jak jutro mi nic nie odpowie to pójdę dodatkowo na usg do jakiegoś innego specjalisty i wsio.
Mój kot właśnie się ze mną kłóci:-D. Ostatnio dostały oba obroże przeciwpchelne i ciągle się po niej liżą i dostają o******* żeby się nie lizały.:-D Jak jednego się opindoli, że ma nie lizać to potem się kłóci i gada:rofl2:.

dziekuje wam dziewczyny za pomocne informacje...uznalam ze laktator bede miala wybrany i napisze mężowi co i jak...jakby sie w szpitalu okazalo ze jest potrzebny podskoczy i kupi:)
teraz jestem na etapie mebelków i pościeli...od kiedy wasze dzieci spaly pod kolderka?? bo slyszalam ze takie maluszki to najlepiej rożek albo kocyk bo posciel jest za ciepla itd...co o tym sadzicie? czy ktoras z was uzywala do mycia wiaderka? czy jestescie bardziej wanienkowe?:)

reklama
Martinek moj zaczal spac pod kolderka dopiero jak mial okolo 18 miesiecy, wczesniej sie jakos balam, spal bez poduszki i koldry. Do mycia uzywalismy wanienki, ale to tylko kilka razy bo jakos mi bylo niewygodnie, potem kupilam taka specjalna materialowa jakby podstawke ze dzidzi sie kladlo na to i obie rece byly wolne wiec kapany byl maluch w wannie duzej Mothercare Fabric Bath Support - supports & mats - Mothercare

Dorotqua ja tez kupuje ciazowe rzeczy na aukcjach, po co to wydawac tyle kasy jak po porodzie i tak sie w tych ciuchach za dlugo nie pochodzi

Ostatnia edycja:
Do góry