ada1989
Mama Konradka :)
Magda to u nas jest tak- nie nazywa sie to flying start ale te same zasady, w sensie że to takie przedszkole przy szkole, czyli nursery( choć dziwne to dla mnie że żłobek i przedszkole mają właśnie ta samą nazwe:/) i są 3 godz za darmo dziennie, jak tam byłam pierwszy raz to dzieciaczki mają jeszcze dużo zabawy ale wiecej nauki niż jak do zlobka chodził. Znajome właśnie mi opowiadały że tam jest bardzo fajnie i że dzieciaki zadowolone więc sie nie martwie, jutro będę mogla o wszystko popytać Konrad bedzie chodził od 12.15 do 15.15, wybrałam popludnia bo wcześniej tak mi pod prace pasowalo a nie wiedzialam ze nagle na.zwolnienie pójdę, ale i tak mi pasuje, w sumie jeżeli M już wróci do pracy to bede miała 3 godz nudy dla siebie hehe
Patrzylam przed chwilka na aukcję i jestem w trakcie licytacji zestawu ciuszkow, używki ale w dobrym stanie, aukcja jutro sie kończy, tak wiec ustawilam sobie snajpera i zoabzymy czy uda sie wygrac
Dobranoc:*
Patrzylam przed chwilka na aukcję i jestem w trakcie licytacji zestawu ciuszkow, używki ale w dobrym stanie, aukcja jutro sie kończy, tak wiec ustawilam sobie snajpera i zoabzymy czy uda sie wygrac
Dobranoc:*