januarka
Fanka BB :)
Marzenixx Nareszcie poznalam kogos kto tak jak ja lubi deszcowa pogode Zawsze wszyscy wokolo narzekaja fe znowu deszcz nic mi sie nie chce, mam jesienna handre i nerwy, az mi sie gorzej robilo sluchajac tego, a ja moglabym tanczyc spiewac i skakac z radosci jesienia i na sniegu Moj lekarz tez sie zmial, jak wspomnialam,ze lepiej sie zima czuje bo te upaly mnie wykanczaja, no i mowi,ze to widac wlasnie,ze wole zime skoro ciaze na zimowa pore zaplanowalismy Nawet slub mial byc zima tego roku niestety Pl biurokracja przesunela nam termin i musielismy przekladac na wiosne (papiery papiery i jeszcze raz papiery + marna wiedza urzednikow, na temat zwiazkow z obcokrajowcami),a Pl uwazaja sie za ludzi idacych do przodu :/
Zapomnialam wczoraj o meblach napisac my wiecej z BRW mamy bo wydaja sie byc solidniejsze z ikei mamy jeden swietny rozkladany stol(przyznam nie tani) ale nie jest to do konca samo drzewo tylko jakby z jakas domieszka, jest porzadny ale z BRW wydaja mi sie byc mocniejsze i trwalsze.
NIe wiem czy sa u was w okolicy sklepy pepco,ale ja zakupilam tam juz troche ubranek dla smyka sa naprawde tanie i ladne no i udalo mi sie cos poza rozem znalezc ;p
Zapomnialam wczoraj o meblach napisac my wiecej z BRW mamy bo wydaja sie byc solidniejsze z ikei mamy jeden swietny rozkladany stol(przyznam nie tani) ale nie jest to do konca samo drzewo tylko jakby z jakas domieszka, jest porzadny ale z BRW wydaja mi sie byc mocniejsze i trwalsze.
NIe wiem czy sa u was w okolicy sklepy pepco,ale ja zakupilam tam juz troche ubranek dla smyka sa naprawde tanie i ladne no i udalo mi sie cos poza rozem znalezc ;p