januarka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest podobnie: Hanusia była w brzuszku spokojniejsza, a teraz maluszek buszuje na całego, tylko nie wiem czy te ruchu nie są wyraźniejsze przez położenie poprzeczne.W tej ciązy dużo więcej dzidzia mi sie rusza, codziennie biega po brzuszku, nie jakos mocno czy intensywnie ale sporo , a dziś koło 4 w nocy czułam jak buszuje, smiesznie bo z Michasiem tak nie miałam heh :-)
Arbuz to widze, że mamy z porzedskzolem ten sam problem.. Ja juz wymiękam.. Mimo, że Lena lubi chodzic do przedszkola to rano zawsze sie wtula we mnie i placze.. W ubiegłym roku był problem, bo byly drzemki.. Teraz problemem jest, że musi sama na góre wchodzic.. Ahh nie rozumiem tej mojej dziewczyny.. Ale obstawiam, że do konca tyg tak bedzie i potem spokoj..
A u Was tak do konca sie ciagnie czy tez w jakims momencie jej przechodzi..??