Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ada nie myslalam o trenerze, watpie aby coś zrobil z wiekowym psem, a co do sierści to dla mnie jest to duzy problem, bo jak dziecko zaczyna pełzać a tu sie walaja dosłownie kłeby sierści, potem dziecko kiedy zaczyna łapki pchac do buzi i wszystko co jest na podłodze a te rzeczy są oblepione kłakami to jest to problem, nawet teraz mimo iz akurat ma sezon ze jeszcze sie nie sypie i całymi dniami jej nie ma w domu tylko wieczorami i w nocy to na zabawkach czy nawet butelkach znajduje kłaki wcześniej nawet nie myslalam ze to bedzie taki problem a teraz jest inaczej , no coz, jakos sobie musze z tym radzic....
A z tą budą to odpada, ja nie dam rady, a wkurza mnie jak wszyscy na około mówią " wywal ją na dwór" jakby ona uczuć nie miała.. eh mówie wam dylemat mam okropny....:-(
kropka ja tez uwazam ze wyprawke za 8 tys to nie wiem gdzie ona kupiła, albo kłamie albo faktycznie same z najwyzszej połki rzeczy kupili...
magda z uk pokaż jaki model łóżeczka masz, ja chetnie swoje drewniane zamienie na turystyczne..
A z tą budą to odpada, ja nie dam rady, a wkurza mnie jak wszyscy na około mówią " wywal ją na dwór" jakby ona uczuć nie miała.. eh mówie wam dylemat mam okropny....:-(
kropka ja tez uwazam ze wyprawke za 8 tys to nie wiem gdzie ona kupiła, albo kłamie albo faktycznie same z najwyzszej połki rzeczy kupili...
magda z uk pokaż jaki model łóżeczka masz, ja chetnie swoje drewniane zamienie na turystyczne..