reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Hej kochane...

Ja się tylko witam i macham rączką bo jutro znowu wyjazd do Wawy .......dobrze, że pociągiem bo 300km autem to masakra z Katowic do Wawy....echhh przebudowy dróg wiecznie....

Moje drogie - witam wszystkie nowe mamusie, już sie troszkę gubię:D:D:D, ale wiadomo jedne będą bardziej inne mniej aktywne i jakos to się wyklaruje.......

TRzymam kciuki za wizytki......

Moje drogie u mnie sampoczucie - dupiate...totalnie,....nudności męczą mnie caly dzień...., ale wiem, że to minie,no kurde musi minąć.....nie wierzę w to, żeby było tak caly czas bo żadna baba by nie dała rady...

Ściskam....

reklama
Kropeczka :)) to jest ciaża przecież wiesz :))
tośka no własnie chce isc jeszcze na wizytę do innego i nie wiem czy solloum czy jak mu tam czy prywatnie a potem do pstro
wiem ze do niej cieżko sie dzodzwonic bo nie ma teraz położnej i dlatego wogóle Tośka to twoje imię??

MatkaEwa widzę, że Mikołów wita :) Ja prawdopodobnie tam już niedługo będe mieszkać.... ale ciiii żeby nie zapeszać

Czarni, jeszcze Ci nie założyli? Mój optymistyczny lekarz wersja trail (nfz) założył od razu, widząc sam pęcherzyk. W ten sposób otworzyłam im rok 2013.
Za to moja lekara zakłada jak jest serduszko.

Kiedy masz wizytę?

Gizmowa ja się witam z Zagłębia - dokładnie z Sosnowca:D hihihih, ale mój synuś urodził się w Tychach, a cała moja rodzinka z Wawy:) więc international jak się patrzy:)....

Czarni już niebawem ujrzysz swoją kartę:) ja mam tysiąc myśli na minutkę, czy jest pęcherzyk, czy jest fasoleczka, czy tamto czy pierdziamto....kiedyś to wszystko spokojniej przebiegało nie było neta i był spokój, a teraz ? hihih

D dziwne żebym miała kartę jak nie mam lekarza...
U tego co byłam kartę zakłada 9 10 tydzień dopiero.a i tak mi nie potrzebna
Wizyta chyba w czwartek muszę najpierw dodzwonić sie do gin do którego chce chodzić a to wcale nie takie łatwe i ona mi powie jak powie idź to pójdę a jak nie to poczekam

Dzień dobry :). Mikołów piękne miasto ! Mieszkam tu od ponad 6 lat . Więc jak tu zamieszkasz Kropka to może w tym samym szpitalu urodzimy :) - Powiatowy ( polecam ) . Miłego dnia wszystkim.

reklama
Witam z rana:)) szybciutko coś naskrobię i zaczynam prace;))
Olka poprzednia ciąża zakończyła sie cesarką, niby kolejne dziecko można rodzić naturalnie ale podejrzewam ze i tak będzie tez cesarka.

Aneta, niebieska witajcie:))

kropka witam Cie w naszym gronie

Jęsli chodzi o zwolnienia to zależy od lekarza.....ja w poprzedniej ciaży bardzo szybko poszłam na zwolnienie bo mdłości i wymioty nie pozwalaly mi normalnie funkcjonować a co dopiero pracować.....teraz nie wiem zobaczymy...wizyta w poniedziałek......zobaczę jak sie będe czuła.

Milego dnia!!!!!

Do góry