reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Kropka87 to jestesmy w tej samej sytuacji ja też jeszcze przed @. Mi testy też za każdym razem wychodzą ciemniejsze, a zrobiłam ich już 4 za parę dni zrobię jeszcze jeden i wtedy muszę zgłosić do przychodni że jestem w ciąży. Ja usg będę miała napewno dopiero po 12 tygodniu ale jakoś wytrzymam chyba :)

reklama
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Dzis rozmawialam z moim narzeczonym. ucieszył się, choc tez ma obawy czy sobie damy rade logistycznie to ogarnac. do lekarza ide w piatek. oby wszystko bylo dobrze :) trzymam kciuki za wasze fasolki :) ja poki co czuje sie dobrze choc dzisiaj rano mnie mdliło :)

Mnie lekarz odesłał z kwitkiem :no:
Pójdę za tydzień.

Baska, Gizmowa ma rację. Ale i tak ból rozrastającej się macicy to pikuś przy zmniejszającej się macicy po porodzie ;-)

Ostatnia edycja:
Nie było mnie 2 dni, a tu tak się wątek rozrósł ;). Witam wszystkie nowe ciężaróweczki ;))).

Byłam dzisiaj u lekarza- powiedział, że wszystkie oznaki wskazują na ciążę. USG jeszcze nie robił, bo powiedział, że może tak być, że nic nie będzie widać i niepotrzebnie będę się stresować ;). Dał badania do zrobienia i kolejna wizyta za 2 tygodnie. I wtedy też z usg :D.
Oprócz tych wzdęć wrednych to od wczoraj częściej chodzę do wc i zaczyna pobolewać/ kłuć podbrzusze. Ale tylko co jakiś czas. Podobno tak być może ;).

baska201 wychodzi na to, że jesteśmy na tym samym etapie :).

Gizmowa, Aneta85 ja wiem, ze sie rozrasta, tyle, ze byłam ciekawa czy Was tez tak boli.. To jestem spokojniejsza.. A co do bólu zmiejszającej sie macicy to nie było tak zle;-):-)

Aneta85 czemu odesłał Cię z kwitkiem??

Łooo ile dziewczyn z moich okolic :D Ja póki co mieszkam w paskudnym Bytomia, ale jeszcze troszkę i wyprowadzka na swoje :) Widze Zabrze, Dąbrowa Górnicza :D Jak miło. Ja tutaj od 2 lat mieszkam. Jestem z Cz-wy, ale mąż z Chorzowa, tutaj lepiej z pracą i dlatego się przeprowadziłam :) Wynajmujemy mieszkanie, kawalerke, ale chyba przyszedł czas przenieść się na swoje :) kurcze to macie masakre z lekarzami, ja odkąd przeprowadziłam się tutaj jeżdże do Katowic do lekarza, też tani nie jest, ale bardzo mi pomógł. Super człowiek :)

Kropka, to powodzenia z ucieczką na swoje. :) Ja mogę się pochwalić, że już miesiąc minął w naszym własnym M. :)
Czyli Ty typowo śląskie miasto, ale widziałam, że z Zagłębia chyba tez ktoś jest? :)

Aneta, mnie nie bolała kurcząca się macica, albo bolała słabo, bo nawet nie pamiętam. :)

Baska, odesłał z kwitkiem, bo powiedział że za wcześnie na badania. Już w pierwszej ciąży jak poszłam z nim w 5 tc to jojczył że za wcześnie... No ale z łaską zrobił, a teraz kazał przyjść właśnie w 5 tc.

reklama
Ja jutro miałam zamiar umówić się na wizytę , ale może to rzeczywiscie za wcześnie ???? Zadzwonię i zapytam najlepiej bo jak czytam o waszych terminach odległych o 5 miesięcy to jestem w stresie. Niebieska cieszę się , że nie jestem sama w oczekiwaniu na czwarte maleństwo :-) Ja mam dwie córki i synka. Też liczę na chłopaka bo synek się burzy , że nie ma z kim po mesku się pobawić :-). Pozdrawiam wszystkie mamusie ze Śląska !!! Dużo nas ! :-)

Do góry