Hej, witam sie niestety z Lemsipem, bo cos mnie przeziebienie wzielo, gardlo mnie boli okropnie :-( Nie bylo mnie tu ostatnio chociaz w miare czytalam, ale w tym tygodniu moje hormony szalaly. Humor mi sie zmienial co chwile. Najgorszy byl czwartek, jakas taka bylam nie w sosie, w pracy bylam 6 godzin i mi sie dluzylo okropnie, myslalam ze nigdy sie nie skonczy, wreszcie wrocilam do domu, poszlam spac na godzine, obudzilam sie glodna, poszlam do kuchni i jak zobaczylam brudne garki i talerze to sie rozplakalam a potem gadalam z mama na facebooku i juz sie smialam. Na dodatek w ten dzien tak mnie skora na brzuchu ciagnela no i brzuszek urosl i to sporo. Dzidzia tez chyba urosla bo juz coraz czesciej jak sie poloze to czuje delikatne ruchy :-) Wczoraj przyjeli nowego chlopaka do pracy, a dzis mam otworzyc pub i zapomnialam kluczy i w nocy mi sie snilo, ze szef mi powiedzial ze mnie zwolni, bo tych kluczy zapomnialam.... Az sie boje tam isc hehe, jeszcze to bolace gardlo... Na szczescie jutro wolne.
Milego dnia dziewczyny!
Milego dnia dziewczyny!