reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Alicja ciesz się, bo macie swoją kawalkerkę chociaż, a my nie naszą, płacimy za wynajem grosze, ale płacimy w sumie 1050 zł, a moglibyśmy za same opłaty tylko czyli średnio co miesiąc w roku jakieś max 500 zł z ogrzewaniem, poza tym w swojej zrobisz sobie po swojemu, a ja tutaj nikomu nie będę np okien wymieniać...i tak wprowadzając się tu 4000 zł przyinwestowaliśmy, na kwaity, lampe, garnki, zastawe, sztucce itp wykładzine, malowanie żeby nie mieszkać jak w jaskini... ech... ja poszłam spać gdzieś o 5 rano, nie mogłam spać no i teraz wstałam i jem śniadanko... rano nawet bucika nie słyszałam...

Wczoraj jak się położyłam tylko chyba mały z 2 razy się poruszał, kurde boje się....

reklama
Czesc dziewczyny :) a ja dzis bylam rano na tescie glukozy :) balam sie okropnie ale nie bylo az tak zle :) tylko te 3 klocia w ta sama zyle troche bolesne ;/ mam nadzieje ze wyniki beda ok :d milego popoludnia :)

Dzięki Dziewczyny ;-) Hanusia też się nieźle wystraszyła i o cukierkach nie wspomina.

Kropka87, Czarni współczuję przeżyć w poszukiwaniu mieszkania. Życzę Wam, żebyście szybko znalazły swoje wymarzone mieszkanka :tak::-D Tak jak napisała Szylwias trzeba myśleć pozytywnie :tak:;-) Polecam Wam film "Secret".

Tak po za tym to ostatnio wyczytałam, że uczysz matematyki, więc witaj w klubie, też jestem nauczycielką matematyki. Uczę dopiero 2 lata i jeszcze jestem stażystką.
:-D Ja uczę trochę dłużej, bo minęło już 8 lat :szok:, a pamiętam jak zaczynałam pracę niedawno :cool2: A w jakiej szkole uczysz?

ada1989 super łóżko :tak: My kupiliśmy niedawno Hanusi łóżko i czekamy aż przyślą, bo też stwierdziliśmy, że nie mam sensu kupować drugiego łóżeczka. Jak mówiłam Hani, że będzie miała nowy tapczanik do spania, to powiedziała, że ona ma :-D

Magda_z_uk
współczuję przeżyć. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło.

Biłka, gratuluję synka. ;-)

Ja sie pochwalę, że od wczoraj wieczora Adaś kopie regularnie w okolicach pępka. W końcu czuję kopniaki, a nie tylko zaczepiania i wypychania. :tak:
Super :-D

Wczoraj jak się położyłam tylko chyba mały z 2 razy się poruszał, kurde boje się....
Kropka nie martw się czasami dzieciaczki w brzuchu też mają dzień lenia :tak:;-)

Kropko to i tak mało płacićie u nas wynajem sam zaczną sie od 600zł do tego spółdzielnia nigdy nie mniej niż 300 i gaz prąd według zużycia... To jest jakąś masakra...

Czarni tak mało, bo mieszkamy w takiej dziurze,że szkoda gadać... do takiego stopnia, że kiedyś słyszałam jak sąsiadka z dołu do drugiej nazwała mnie paniusią, bo mąż ma nowego golfa (firmowego) na niemieckich blachach, a ja starego punciaka... a u nas w bloku 2 auta to już burżuje jacyś..... tylko, że tak naprawde jedno jest nasze punto 1998 roku hahahaha a jak poszła fama, że w sądzie pracuje i kiedyś wp[adło do mnie 2 kupli po służbowemu (są policjantami) to teraz albo ktoś wyraźnie mi się kłania albo omija łukiem :D Dziewczyny, które mieszkają w pobliżu wiedzą pewnie co to Bytom - Łagiewniki :-):-):-) Mieliśmy się tutaj tylko na chwile zaytrzymać, ale ślub pierwsza ciaża zakończona niepowodzeniem, firma męża i tak już ponad 2 lata.. co nie zmienia faktu, że jakbyśmy byli tacy dziani to już dawno byśmy budowali dom... no ale tak czy siak kreedyt trzeba wziąć, co prawda nie na całość, bo troche mamy uzbierane... no ale co zrobić trzeba co trzeba...

Dziewczyny uczycie matyyyy łoooo masakra, ostatnio nie wiem czemu przez tydzień śniła mi się klasówka właśnie z maty (z liceum) i ciągle dostawałam banie :-) jak ja nie cierpiałam matyyyy w maturalnej klasie miałam ledwo 3, to była moja jedyna 3 o jak mnie to bolało :D

Witam wszystkie mamy! Chciałabym dołączyć do grona przyszłych Styczniówek :-)
Jestem w 20-22 tc, z każdego usg wychodzi co innego a z om ni jak nie wychodzi dobrze( 7-8tyg różnicy).
Termin porodu z usg w 7 tc ustalony na 7.01.
Mam za sobą usg połówkowe, wszystko w porządku. Wiemy, że będzie chłopiec!
:happy2:
Jednak mam chorą tarczycę i w nadchodzącym tyg. czekają mnie badania kontrolne hormonów.

Miło po przeczytaniu wątku móc się utożsamić z niektórymi problemami życiowymi i dolegliwościami ciążowymi :)
Ja obecnie zmagam się z prawo jazdy, tydzień temu miałam 4 egz. niestety nie zdany... oj płakałam jak nigdy ….

Pozdrawiam Aneta

Czarni nie smutaj i nie płacz słońce, bo dzidzia to czuje.
Trzymaj się kochana :)

Afja-Anetka gratulacje synusia.

Miłego wieczoru.
I dla polepszenia humorów na TVN7 jest film gremliny2 :)

Afja-Anetka gratuluje synusia ! a z prawkiem to doskonale Cię rozumiem :( Ja zdałam za 3 razem ale też sporo nerwów mnie to kosztowało ... Wiem jedno, że drugi raz bym nie chciała tego przechodzić. Za bardzo się wszystkim przejmuję

Czarni wszystko się ułoży ! Potrzebujesz teraz dużo uśmiechu mimo wszystko, żeby dzidzia też była w brzuszku zadowolona :*

Dziewczyny ja też od kilku dni czuję typowe kopniaki ! Niestety w brzuszku mam uparciucha i jak tatuś kładzie rękę na brzuszku żeby poczuć synusia to mały się uspokaja i nici. ;D

reklama
Łatwo mówić już przychodzi taki czas że już człowiek nie ma siły sie uśmiechać...
Witam nowa styczniowke ;-)
Boże tylko nie gremliny... Już za często je puszczają...
A co do dziedzi to też ręką tatusia i koniec nie wiem czemu tak jest... A tak to fika aż brzuch tylko faluje ;-)

Do góry