reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć dziewczynki coś nie mogę spać jak zbliża się godzina 7:00 to koniec spania kręcę się i wiercę :dry: pogoda zapowiada się dobrze byle by nie było zbyt gorąco bo nie będzie chciało mi się chodzić po zoo a jeszcze siostrę zabieram to trzeba będzie za nią ganiać bo jest wszędzie.
Magda_z_uk

współczuję takich przeżyć nawet nie chcę myśleć jak by to było jak by tak mi się przytrafiło szok miejmy nadzieje że żadnej z nas się nic takiego już nie zdarzy.

Uciekam i życzę miłego dnia :-)

reklama
mój młodszy brat tak uwielbiał smoczka mając.... 4 lata, że odgryzł w końcu cumla i było bardzo nieciekawie, bo już siny strasznie był... gumą się prawie udusił:baffled: na szczęście tata do góry kołami mama ostukiwanie i dali radę a brat cumla więcej nie zobaczył :tak:

Witam wszystkie Ciężarówki :)

Hejka

Indziorka witaj :)

MAgda no to mialas przygody, nam tez sie raz zdarzylo ale na szczescie 2 klepniecia miedzy lopatki i bylo ok. U nas znowy jak to z chlopczurem bardziej wypadki zwiazane ze skakaniem z wysokosci i wywrotki, poobijana glowa itd. Raz z paniki wezwalam pogotowie bo niewiedzialam co robic, zadnego sasiada nie bylo w domu, maz byl w tym czasie w Afganistanie na misji a bzik sobie postanowil glowe rozbic, wyladowam plasko czolem na betonie, krew sie lala z nosa z ust i ten okropny placz, masakra.. na szczescie obeszlo sie bez szpitala i nawet blizny na czole nie ma. Ostatnio go przylapalam jak skakal z wysokosci jakiegos 1m50 bo jego 5 letni kumpel tak robil, myslalam ze ze mi serce wyskoczy z klatki piersiowej jak go zobaczylam jak sie na skok szykuje, za pozno bylo zeby leciec i go lapac wiec skoczyl, na szcescie nic mu sie nie stalo ale dostal ochrzan jak nigdy.. kumpel tez dostal po uszach ;) Takze Madziu jesli tam u ciebie chlopczyk siedzi to sie szykuj na takie atrakcje :p

Czarni, Kropka mam nadzieje ze cos niedlugo sie znajdzie, trzymam kciuki.. tak na sile kupowac i potem miec problemy to tez nie warto

W UK dlugi weeken mamy wiec tesciowie wpadaja na kilka dni. W sumie to lubie moich tesciow i juz w planie mam wypad z mezusiem do kina i na kolacyjke a oni niech siedza z malym hihi :)

Milego dzionka

Hej dziewczyny trochę dziś pospalam mimo kolejnej pobudki w nocy ale dosyć szybko usnelam to już chyba ze zmęczenia...
Alicja ja to już rozmyślalam o tych tbs bo sił mi już brakuje ale znając życie i tam jest długa droga która i tak by dla nas skończyła sie klapą...

Magda_z_uk az mi sie lzy w oczach zrobily, u mnie sasiadka, jak miala 9 lat zachlysnela sie landrynka, dzis ma 30pare lat i jej mozg nie pracuje dobrze przez niedotlenienie mozgu. Naprawde przy dzieciach trzeba miec oczy dookola glowy.
Zastanawoiam sie czy nie jechac do lekarza, jak bylam siusiu , to zauwazylam taka lekko brazowa plamke, jak by krew, niby nic mnie nie boli, nie chce panikowac . :-(

czarni teraz przepisy(nie wiem dokladnie jakie) sie zmienily odnosnie tbs wiec warto sie popytac w ostatecznosci , a nie zaszkodzi ;) moj P.czekal na mieszkanie komunalne ponad 10 lat i jak juz jego kolej nadeszla to akurat zadnego mieszkania nie bylo,a chcial do remontu,a poniewaz jeszcze te 3lata temu budowlanka nie byla pograzona w kryzysie jego zarobki pozwolily na przekwalifikowanie go do tbs i po wielu formalnosciach po ok 5 mies.dostal kawalerke na nowo wybudowanym osiedlu :) i tak juz prawie 2lata mieszkamy razem,a od stycznia juz bedzie nas troje ;)

Biłka, gratuluję synka. ;-)

Ja sie pochwalę, że od wczoraj wieczora Adaś kopie regularnie w okolicach pępka. W końcu czuję kopniaki, a nie tylko zaczepiania i wypychania. :tak:

Czarni i Kropka współczuję:-:)-( i nawet nie potrafię wyobrazić sobie jak musi być wam ciężko. Wierzę, że posiądziecie mieszkania i to jak najszybciej. Trzymam mocno kciuki.

Natal84 dużo odpoczywaj :) I lepiej dzisiaj poleżeć:tak:.

Co do tych zakrzsztuszeń przez: lizaki, cukierki, biszkopty, folie, a nawet smoczki. To, aż gęsiej skóry dostałam na samą myśl, iż sytuacje są, aż tak częste. I jak tu zachować zimną krew? Masakra.

Gizmowa również cieszę się, iż Adaś daje o sobie znać.
Ja jeszcze ruchów nie czuję. Chwilami takie jakby bulgotanie ? Chyba to określenie jest najlepsze :-)

EmiliaM zapowiada się romantyczny wieczór z mężem :-) super :-D
W końcu po to mamy dziadków dla naszych dzieci, aby nas wspierali i odciążali, a oni tym samym mają pociechę ze swoich wnucząt :-D
Super zostało to skonstruowane .... hehe :-p

U nas w Bydgoszczy pada od rana deszcz i chyba dzisiaj nigdzie się nie ruszam...cieszy mnie za to jedno, iż od września w taka pogodę nareszcie będzie można obejrzeć super dawkę nowych programów i seriali, np. Przyjaciółki na POlsat, czy Prawo Agaty nowe odcinki na TVN i nowe programy jak : Masterchef na TVN ;)

BUZIAKUJE I do usłyszenia później. Paaaa ;-)

reklama
Do góry