reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć dziewczynki coś nie mogę spać jak zbliża się godzina 7:00 to koniec spania kręcę się i wiercę :dry: pogoda zapowiada się dobrze byle by nie było zbyt gorąco bo nie będzie chciało mi się chodzić po zoo a jeszcze siostrę zabieram to trzeba będzie za nią ganiać bo jest wszędzie.
Magda_z_uk

współczuję takich przeżyć nawet nie chcę myśleć jak by to było jak by tak mi się przytrafiło szok miejmy nadzieje że żadnej z nas się nic takiego już nie zdarzy.

Uciekam i życzę miłego dnia :-)

reklama
mój młodszy brat tak uwielbiał smoczka mając.... 4 lata, że odgryzł w końcu cumla i było bardzo nieciekawie, bo już siny strasznie był... gumą się prawie udusił:baffled: na szczęście tata do góry kołami mama ostukiwanie i dali radę a brat cumla więcej nie zobaczył :tak:

Witam wszystkie Ciężarówki :)

Hejka

Indziorka witaj :)

MAgda no to mialas przygody, nam tez sie raz zdarzylo ale na szczescie 2 klepniecia miedzy lopatki i bylo ok. U nas znowy jak to z chlopczurem bardziej wypadki zwiazane ze skakaniem z wysokosci i wywrotki, poobijana glowa itd. Raz z paniki wezwalam pogotowie bo niewiedzialam co robic, zadnego sasiada nie bylo w domu, maz byl w tym czasie w Afganistanie na misji a bzik sobie postanowil glowe rozbic, wyladowam plasko czolem na betonie, krew sie lala z nosa z ust i ten okropny placz, masakra.. na szczescie obeszlo sie bez szpitala i nawet blizny na czole nie ma. Ostatnio go przylapalam jak skakal z wysokosci jakiegos 1m50 bo jego 5 letni kumpel tak robil, myslalam ze ze mi serce wyskoczy z klatki piersiowej jak go zobaczylam jak sie na skok szykuje, za pozno bylo zeby leciec i go lapac wiec skoczyl, na szcescie nic mu sie nie stalo ale dostal ochrzan jak nigdy.. kumpel tez dostal po uszach ;) Takze Madziu jesli tam u ciebie chlopczyk siedzi to sie szykuj na takie atrakcje :p

Czarni, Kropka mam nadzieje ze cos niedlugo sie znajdzie, trzymam kciuki.. tak na sile kupowac i potem miec problemy to tez nie warto

W UK dlugi weeken mamy wiec tesciowie wpadaja na kilka dni. W sumie to lubie moich tesciow i juz w planie mam wypad z mezusiem do kina i na kolacyjke a oni niech siedza z malym hihi :)

Milego dzionka

Hej dziewczyny trochę dziś pospalam mimo kolejnej pobudki w nocy ale dosyć szybko usnelam to już chyba ze zmęczenia...
Alicja ja to już rozmyślalam o tych tbs bo sił mi już brakuje ale znając życie i tam jest długa droga która i tak by dla nas skończyła sie klapą...

Magda_z_uk az mi sie lzy w oczach zrobily, u mnie sasiadka, jak miala 9 lat zachlysnela sie landrynka, dzis ma 30pare lat i jej mozg nie pracuje dobrze przez niedotlenienie mozgu. Naprawde przy dzieciach trzeba miec oczy dookola glowy.
Zastanawoiam sie czy nie jechac do lekarza, jak bylam siusiu , to zauwazylam taka lekko brazowa plamke, jak by krew, niby nic mnie nie boli, nie chce panikowac . :-(

czarni teraz przepisy(nie wiem dokladnie jakie) sie zmienily odnosnie tbs wiec warto sie popytac w ostatecznosci , a nie zaszkodzi ;) moj P.czekal na mieszkanie komunalne ponad 10 lat i jak juz jego kolej nadeszla to akurat zadnego mieszkania nie bylo,a chcial do remontu,a poniewaz jeszcze te 3lata temu budowlanka nie byla pograzona w kryzysie jego zarobki pozwolily na przekwalifikowanie go do tbs i po wielu formalnosciach po ok 5 mies.dostal kawalerke na nowo wybudowanym osiedlu :) i tak juz prawie 2lata mieszkamy razem,a od stycznia juz bedzie nas troje ;)

Biłka, gratuluję synka. ;-)

Ja sie pochwalę, że od wczoraj wieczora Adaś kopie regularnie w okolicach pępka. W końcu czuję kopniaki, a nie tylko zaczepiania i wypychania. :tak:

Czarni i Kropka współczuję:-:)-( i nawet nie potrafię wyobrazić sobie jak musi być wam ciężko. Wierzę, że posiądziecie mieszkania i to jak najszybciej. Trzymam mocno kciuki.

Natal84 dużo odpoczywaj :) I lepiej dzisiaj poleżeć:tak:.

Co do tych zakrzsztuszeń przez: lizaki, cukierki, biszkopty, folie, a nawet smoczki. To, aż gęsiej skóry dostałam na samą myśl, iż sytuacje są, aż tak częste. I jak tu zachować zimną krew? Masakra.

Gizmowa również cieszę się, iż Adaś daje o sobie znać.
Ja jeszcze ruchów nie czuję. Chwilami takie jakby bulgotanie ? Chyba to określenie jest najlepsze :-)

EmiliaM zapowiada się romantyczny wieczór z mężem :-) super :-D
W końcu po to mamy dziadków dla naszych dzieci, aby nas wspierali i odciążali, a oni tym samym mają pociechę ze swoich wnucząt :-D
Super zostało to skonstruowane .... hehe :-p

U nas w Bydgoszczy pada od rana deszcz i chyba dzisiaj nigdzie się nie ruszam...cieszy mnie za to jedno, iż od września w taka pogodę nareszcie będzie można obejrzeć super dawkę nowych programów i seriali, np. Przyjaciółki na POlsat, czy Prawo Agaty nowe odcinki na TVN i nowe programy jak : Masterchef na TVN ;)

BUZIAKUJE I do usłyszenia później. Paaaa ;-)

reklama
Do góry