reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Witajcie po weekendzie UUUU ale dzisiaj ukrop masakra Ja chcę troszkę chłodu
U mnie spotkanie klasowe z8 klasy podstawówki było super Powspominaliśmy stare dobre czasy ( najfajniej wspomina się nauczycieli ) ,uśmialiśmy się na całego :-)
Hmm ostatnio doznałam szoku Wchodzę na wagę a tu 1,5 kg więcej Normalnie z dnia na dzień Wcześniej też było 1,5kg czyli teraz razem 3 kg jestem już na plusie Kurcze troszkę dużo Jak tak dalej pójdzie to będę baaaardzo duża :no: W sumie jem cały czas tyle samo Oj nie dobrze
Marzenixx wszystkiego najlepszego dla synusia

Hej

Gizmowa staniki akurat dobrze dobrałam, byle mi nic nie wyskakiwało i żeby pod biustem ciasno było dlatego 80 a miseczka F no dla mnie ogormna prawie czapke sobie moge zrobić:-D właśnie tak jak na mnie to nie widać żebym miała jakieś strasznie wielkie piersi tylko patrząc na samą miseczke to duża mi się wydaje:-D
agaagaaga super że spotkanie udane!:))

jak chodzi o termin to ja z @ nie wyliczałam bo nie pamietałam którego dnia pierwszy dzień był, z usg mi wyszło że niby 15 kwietnia ale ja wiem że nie póżnniej niż 11 się zaczęła:-)

dzisiaj nawet słoneczko zaświeciło, choć rano nieciekawie było. M był u lekarza i dostał zwolnienie lekarskie na tydzień, wkurzony na maksa bo tu nie płaca pełnego wynagrodzenia niestety. No i możliwe że potem czeka go rehabilitacja, niby naderwane lub naciągnięte ma jakieś włókna łączące kość udową z piszczelową, ech....

hej dziewczyny!!
dzis rano robilam sobie kawe i gadalam z m,oim chlopakiem przez tel. i prosto na filizanke spadl mi sloik z gornej szafki, myslalam w pewnym momencie ze wszystko wyladowalo na mnie, ale tylko lewa noga troche szczypie i jest lekko czerwone, ale ledwo i prosto na brzuch by poleciala goraca woda! :-(
Dobre wiadomosci , znalazlam fajna instruktorke z prawka, przemila kobieta , a tamten nich spada:tak:
Pzdr.

natal84 całe szczęście że nie na brzunio ! Kiedyś też poparzyłam sobie nogę ojj pamiętam jak szczypało :( Jak bardzo boli to rób sobie może jakieś zimne okłady ?

agaagaaga14 świetne są takie spotkania ! Moja była klasa od tylu lat już planuje jakieś spotkanie i jakoś nigdy jeszcze nie wypaliło ... a szkoda chętnie bym się przeszła na taką imprezkę :)

Ja jestem dzisiaj kompletnie nie wyspana, nie spałam dwie noce przez mojego męża. Strasznie bolał go ząb nie mógł usiedzieć w miejscu całą noc chodził po domu zaciskał pięści a ja płakałam jak głupia bo nie potrafiłam mu pomóc :( każdy dentysta odsyłał go z kwitkiem że nie wyrwą mu zęba bo jest za gorąco i mu się nie będzie goić rana dawali tylko znieczulenie które i tak schodziło po 2 godzinach i znów tortura :( Jak w nocy przyszła burza i zaczęło lać to skakałam z radości z nadzieją że będzie dzisiaj chłodno i mu tego zęba ktoś w końcu wyrwie no i na szczęście już dzisiaj ząbka nie ma :) Mężu opuchnięty ale szczęśliwy od dwóch dni nwet jego uśmiechu nie widziałam a teraz cieszy się jak dziecko. Sama się tym wszystkim tak przejmowałam że teraz jak wróciliśmy do domu wreszcie fizycznie i psychicznie trochę odpoczęłam :)

Dzisiaj mam wizytę o 15.40 :) nie mogę się doczekać i mam nadzieję że już wszystko okej. Pędzę zaraz na zakupy kupić sobie jeansy ciążowe, bo w naluźniejszych jeansach jakie miałam nie dopinam guzika, brzunio rośnie ! :)
Byłam wczoraj w mieście i w jednym sklepie kobieta powiedziała że spodnie ciążowe od 150 zł :o w drugim że od 120 :o
A ja potem wyczaiłam taki mały sklepik koło mojego nowego miejsca zamieszkania z odzieżą ciążową i mają pełno spodni jeansowych za 79 zł ! :) więc pędzę kupić bo wiecznie w legginsach ciążowych chodzę albo w starych jeansach z odpiętym guzikiem :-D

Miłego dnia dziewczyny ! :*

hej laski

ja dziś wkońcu do roboty sie zabieram bo wczoraj miałam taki dzień lenia ze az wstyd:zawstydzona/y:

clue współczuje mężowi, jak dla mnie nie ma nic gorszego od bólu zęba, miałam koszmarnie bolący poród ale wole iść drugi raz rodzić niż iść do dentysty :baffled: gdzie te fotki ze slubu??;-) a no i trzymam kciuki za wizyte:tak:
natal oj uwazaj na siebie, ja tak czasami jak cos gotuje to musze brzuchol zasłanic coby nie prysnęło cuś albo wylało nie daj boze;-)
czarni daj znac jak kolezanka ;-)

Cluue nie ma nic gorszego jak bolący ząb i doskonale rozumiem Twojego męża... wyrwanie to taaaka ulga, że hoho :)

No dziewczyny moja szwagierka urodziła córe przed chwilą, kurde sszokowałam się mówili jej, że grubo ponad 3,5 kg będzie ważyć, a tu 3,200 i tylko 52 cm, a sama mi mówiła, że ciuchów 56 cm wcale nie kupować prawie, bo to wyrzucenie pieniędzy :/ szok, to teraz chyba z 10 razy rękawy jej zawinie. No cóż, ja tam kupie zestawik 56 i co najważniejsze wczoraj zakupiłam kombinezon na 62, przyda się na marzec, teraz musze poszukać na 56 cm, bo faktycznie 62 to jest całkiem spory... Kosztował niewiele, więc nie będzie mi szkoda, nawet ja się tylko na trochę przyda.

Cluue- nie ma sladu , tylko takie cieplo teraz czuje, moze cos poziej wyjdzie, a moze to wcale na mnie duzo nie polecialo, nie wiem bo przestraszylam sie , dopiero co weszlam do domu, rozebralam sie i bylam w samej bieiznie.
Co do bolu zeba to znam to!i cala noc nie moglam wytrzy,ac , nawet codeina nie pomagaala juz, o 7 tel do mojego dentysty, i po zebie bylo.
Zycze udanej wizyty!!!!! :tak:

reklama
kropka mi mówili ze bedzie 3200 a wyszedł 3700 prawie i 53 cm :-)i ja ubranka na 56 uzywalam co najmniej przez miesiąc,jak nie dłuzej, takze uwazam ze trzeba takowe miec, chyba ze naprawde jestescie z mężem baaardzo wysocy i faktycznie raczej będzie długaśny:tak:

Do góry