natal84 całe szczęście że nie na brzunio ! Kiedyś też poparzyłam sobie nogę ojj pamiętam jak szczypało
Jak bardzo boli to rób sobie może jakieś zimne okłady ?
agaagaaga14 świetne są takie spotkania ! Moja była klasa od tylu lat już planuje jakieś spotkanie i jakoś nigdy jeszcze nie wypaliło ... a szkoda chętnie bym się przeszła na taką imprezkę
Ja jestem dzisiaj kompletnie nie wyspana, nie spałam dwie noce przez mojego męża. Strasznie bolał go ząb nie mógł usiedzieć w miejscu całą noc chodził po domu zaciskał pięści a ja płakałam jak głupia bo nie potrafiłam mu pomóc
każdy dentysta odsyłał go z kwitkiem że nie wyrwą mu zęba bo jest za gorąco i mu się nie będzie goić rana dawali tylko znieczulenie które i tak schodziło po 2 godzinach i znów tortura
Jak w nocy przyszła burza i zaczęło lać to skakałam z radości z nadzieją że będzie dzisiaj chłodno i mu tego zęba ktoś w końcu wyrwie no i na szczęście już dzisiaj ząbka nie ma
Mężu opuchnięty ale szczęśliwy od dwóch dni nwet jego uśmiechu nie widziałam a teraz cieszy się jak dziecko. Sama się tym wszystkim tak przejmowałam że teraz jak wróciliśmy do domu wreszcie fizycznie i psychicznie trochę odpoczęłam
Dzisiaj mam wizytę o 15.40
nie mogę się doczekać i mam nadzieję że już wszystko okej. Pędzę zaraz na zakupy kupić sobie jeansy ciążowe, bo w naluźniejszych jeansach jakie miałam nie dopinam guzika, brzunio rośnie !
Byłam wczoraj w mieście i w jednym sklepie kobieta powiedziała że spodnie ciążowe od 150 zł
w drugim że od 120
A ja potem wyczaiłam taki mały sklepik koło mojego nowego miejsca zamieszkania z odzieżą ciążową i mają pełno spodni jeansowych za 79 zł !
więc pędzę kupić bo wiecznie w legginsach ciążowych chodzę albo w starych jeansach z odpiętym guzikiem
Miłego dnia dziewczyny ! :*