reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Gratulacje dziewczynki!!!!!!!!!!!!

A ja zjadlam dzis avokado i na dekolcie juz mnie wysypalo , jak 2 mce temu po melonie wrrrrrr.. kiedys jadlam wszystko i zadnej alergii a teraz? ehhh:-D

dobrze że jutro ta wizyty bo zaczynam się denerwować piszecie że czujecie ruchu a ja nic i nic aż się zastanawiam czy wszystko dobrze uciekam dam znać co i jak jutro miłego wieczorku życzę wszystkim :-)

Kurcze co do tych ruchów, to ja np dzisiaj tylko ze 3 razy w ciągu dnia poczułam 2 razy po środku i raz po lewej stronie ( o ile to są ruchy) no i strasznie nisko jeszcze mały jest :/ Ja nie wiem, może sobie wmówiłam i to nie są żadne ruchy

Czarni ja też jestem zwolenniczką wymienionych przez Ciebie sklepów. Znajome po przecenach nakupowały dzieciaczkom rzeczy w naprawdę rozsądnych cenach a maluchy chodziły i chodziły.. i po praniach i wybielaniach nawet nic się nie działo. Trzeba tylko czasami zapolować i trafić jakąś okazję ;)
natal84 niestety na to reguły nie ma. ale współczuję Ci bo ja od 10 lat zmagam się z ŁZS i wszyscy zapowiadali że minie w okresie ciąży.. trzeba było ze względu na niunie odstawić 3/4 specyfików i niestety też czasami ciężko wyjść z domu bo taki atak choroby przyjdzie :( ale nie martw się.. miejmy nadzieje, że to tylko taki wybryk ciąży i jak już będziesz mogła to nadrobisz zaległości w jedzeniu avokado :)
Szylwias ja też jeszcze nie czuję ruchów także nie jesteś sama i nie zamartwiaj się bo jak już kopnie to pewnie odechce się nam takiej pobudki w środku nocy ;))) czekamy jutro na info :) powodzenia

Wróciłam ! :D

Spodnie kupione, wizyta zaliczona :)

Szyjka bez zmian nadal mam się oszczędzać i brać lekarstwa na szczęście niie skróciła się jeszcze bardziej od ostatniej wizyty :) No i mamy niespodziankę ! Lekarz przyłożył ten przyrząd od usg do mojego brzucha i pierwsze wejrzenie a ty rozkraczone nogi a międzi nimi sisiorek :o ! i jego słowa "Piękny chłopczyk !" miała być dziewczynka a jest chłoptaś :) Mina męża była niezastąpiona nie wiedział co powiedzieć. Już przywyknęliśmy do myśli że będzie córeczka. No ale cóż ... byle zdrowe było !

Na zaproszeniu na nasz ślub pisaliśmy ze zamiast kwiatów jakieś ubranko albo coś dla dzidziusia no i Ci co wiedzieli juz że dziewczynka pokupowali rózowe ciuszki i mam całą torbę różowego ;d na szczęście sąsiadka ma mieć niby dziewczynkę więc dostanie cały wór ciuszków ode mnie ;D

się porobiło ! :)

Cluue gratulacje chłopczyka :) a wcześniej w którym tyg oznajmili wam że dziewczynka? :) nam w 13 tyg lekarz powiedział że chłopczyk a teraz już dwie wizyty dziewusia :) a to ci dzieciątko niespodziankę sprawiło :) podejrzewam że mina nie tylko męża była niezastąpiona :) dobrze że na wizycie ze zdrówkiem wszystko ok :)
Nie wiedziałam że takie niespodzianki jeszcze się zdarzają :D dużo zdrówka!

reklama
Cluue gratulacje chłopczyka :) a wcześniej w którym tyg oznajmili wam że dziewczynka? :)

Dziękuję ! :) Na wizycie w 18 tygodniu lekarz powiedział że nie widzi sisiorka więc jest dziewczynka, ja powiedziałam że jeszcze pewnie różnie może być a on " nie, nie to napewno dziewczynka" ;D no i naszej dziewczynce wyrósł sisiorek ;d Jutro jadę na usg 3d ciekawe co tam nam powiedzą ;D

Marzenixx jutro po południu jedziemy po odbiór filmu i zdjęć ze ślubu. Obiecuję że wstawię na zamkniętym :)

Do góry