reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Gratulacje dziewczynki!!!!!!!!!!!!

A ja zjadlam dzis avokado i na dekolcie juz mnie wysypalo , jak 2 mce temu po melonie wrrrrrr.. kiedys jadlam wszystko i zadnej alergii a teraz? ehhh:-D

dobrze że jutro ta wizyty bo zaczynam się denerwować piszecie że czujecie ruchu a ja nic i nic aż się zastanawiam czy wszystko dobrze uciekam dam znać co i jak jutro miłego wieczorku życzę wszystkim :-)

Kurcze co do tych ruchów, to ja np dzisiaj tylko ze 3 razy w ciągu dnia poczułam 2 razy po środku i raz po lewej stronie ( o ile to są ruchy) no i strasznie nisko jeszcze mały jest :/ Ja nie wiem, może sobie wmówiłam i to nie są żadne ruchy

Czarni ja też jestem zwolenniczką wymienionych przez Ciebie sklepów. Znajome po przecenach nakupowały dzieciaczkom rzeczy w naprawdę rozsądnych cenach a maluchy chodziły i chodziły.. i po praniach i wybielaniach nawet nic się nie działo. Trzeba tylko czasami zapolować i trafić jakąś okazję ;)
natal84 niestety na to reguły nie ma. ale współczuję Ci bo ja od 10 lat zmagam się z ŁZS i wszyscy zapowiadali że minie w okresie ciąży.. trzeba było ze względu na niunie odstawić 3/4 specyfików i niestety też czasami ciężko wyjść z domu bo taki atak choroby przyjdzie :( ale nie martw się.. miejmy nadzieje, że to tylko taki wybryk ciąży i jak już będziesz mogła to nadrobisz zaległości w jedzeniu avokado :)
Szylwias ja też jeszcze nie czuję ruchów także nie jesteś sama i nie zamartwiaj się bo jak już kopnie to pewnie odechce się nam takiej pobudki w środku nocy ;))) czekamy jutro na info :) powodzenia

Wróciłam ! :D

Spodnie kupione, wizyta zaliczona :)

Szyjka bez zmian nadal mam się oszczędzać i brać lekarstwa na szczęście niie skróciła się jeszcze bardziej od ostatniej wizyty :) No i mamy niespodziankę ! Lekarz przyłożył ten przyrząd od usg do mojego brzucha i pierwsze wejrzenie a ty rozkraczone nogi a międzi nimi sisiorek :o ! i jego słowa "Piękny chłopczyk !" miała być dziewczynka a jest chłoptaś :) Mina męża była niezastąpiona nie wiedział co powiedzieć. Już przywyknęliśmy do myśli że będzie córeczka. No ale cóż ... byle zdrowe było !

Na zaproszeniu na nasz ślub pisaliśmy ze zamiast kwiatów jakieś ubranko albo coś dla dzidziusia no i Ci co wiedzieli juz że dziewczynka pokupowali rózowe ciuszki i mam całą torbę różowego ;d na szczęście sąsiadka ma mieć niby dziewczynkę więc dostanie cały wór ciuszków ode mnie ;D

się porobiło ! :)

Cluue gratulacje chłopczyka :) a wcześniej w którym tyg oznajmili wam że dziewczynka? :) nam w 13 tyg lekarz powiedział że chłopczyk a teraz już dwie wizyty dziewusia :) a to ci dzieciątko niespodziankę sprawiło :) podejrzewam że mina nie tylko męża była niezastąpiona :) dobrze że na wizycie ze zdrówkiem wszystko ok :)
Nie wiedziałam że takie niespodzianki jeszcze się zdarzają :D dużo zdrówka!

reklama
Cluue gratulacje chłopczyka :) a wcześniej w którym tyg oznajmili wam że dziewczynka? :)

Dziękuję ! :) Na wizycie w 18 tygodniu lekarz powiedział że nie widzi sisiorka więc jest dziewczynka, ja powiedziałam że jeszcze pewnie różnie może być a on " nie, nie to napewno dziewczynka" ;D no i naszej dziewczynce wyrósł sisiorek ;d Jutro jadę na usg 3d ciekawe co tam nam powiedzą ;D

Marzenixx jutro po południu jedziemy po odbiór filmu i zdjęć ze ślubu. Obiecuję że wstawię na zamkniętym :)

Do góry