reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

witam z rana.
duchota w nocy ciezko sie spalo,komary pokasaly,ale chociaz katar odpuscil.
dzis kolejny dzien z upalem wiec lece do sklepu poki znosnie.jutro ma sie lekko ochlodzic,to i samopoczucie sie poprawi.
milego dnia wszystkim zycze:-)

reklama
hej

Dziekuje wam za życzonka dla synusia:tak: po całym dniu wrażeń spał ładnie w nocy, wstał dziś z super humorkiem :tak:
Ja za to czuje sie jak wypluta....:baffled:chyba za duzo sie wczoraj narobilam i jeszcze dzis zmeczona jestem eh...

U nas deszczyk spadł i odrazu fajnie chłodniej sie zrobiło... Dziś mam dzień leniucha i nic nie robie :-D

ada zazdoszcze takiego biustu, ja to pewnie bede musiala sobie implanty zafundowac bo po porodzie pewnie nie zostanie mi nic oprócz sutków :-D

Hej :-) jak dobrze że trochę pokropilo bo dziś to bym nie dała rady. I tak w nocy była masakra gorąco duszno...
Wczoraj to ludzie mogli mnie wziąć za wariatke jak mnie wszystko swedzi znowu skura sie rozciąga brzuch jak ci mogę ale cycki a szczególnie otoczki wokół sutkow i dziś jest to samo bu:-/

Dziewczyny gratulacje z okazji poznania płci :) My w sobote o 21 na spontanie w auto ido Cz-wy, a wczoraj cały dzień u babci na wsi :) Wróciliśmy późno i padłam o 22 30 :p Jutro szwagierka rano na cesarke, bo mała już coś ponad 3 600 waży więc o normalnym porodzie nie ma mowy, tym bradziej że pierwszą miała cesarkę. Pewnie z 4 5 dni będą je tam trzymać. Nie wiem jak delikatnie zapytać jej czy za jakieś 3 dni od zabiegu mogę ją odwiedzić i kiedy, bo może nie będzie chciała nikogo widzieć...

Ten sam post jest w wizytowym wątku.. sorry pomyliłam sie :O

Witajcie!!!
u mnie w nocy 32 st w pokoju na zewnatrz duchota ze hej! nie moglam spac, teraz w dzien jest lepiej , ale glowa mnie nawala i krew w nosie wrrr . Magda z uk to samo sobie pomyslalam , super ze my zimowki! :-)
Milego dnia mamy!!

hej dziewczyny, witam się po małym urlopie, pisałam kilaka razy ale zasięg był tak słaby że wywalało mi net i po poście :(
Odpoczęłam, było cudownie i mięliśmy trochę czasu tylko dla siebie. Patrzyliśmy na rodzinki z maluszkami na plaży i już byśmy chcieli, żeby nasze maleństwo było z nami:) Najśmieszniejszy był obraz tatusia na plaży który jak wielbłąd taszczył wózek, parawanik, dmuchanego rekinka, kocyk , torbę i tysiąc innych rzeczy. Mój tylko zerkał i śmiał się ze podgląda technikę :)))
Wczoraj się trochę zestresowałam bo jakieś brązowe brudzenie mi się pojawiło (wieczorem dzień wcześniej się kochaliśmy) nie wiem czy wiązać jedno z drugim, dziś już spokojnie. Mam nadzieję, że wszystko ok jutro mam wizytę.

Cześć dziewczyny.
Już myślałam, że po wczorajszym wieczorze dziś słonko trochę pogrzeje.:baffled: Owszem ciepło jest, ale nie wiadomo, czy zaraz nie lunie. Zaczynam wątpić, czy jeszcze kiedyś będzie słoneczny dzień:sorry2:

Skorupka84, domiska1
gratuluję udanego odpoczynku i witam z powrotem:happy2:

Marzenixx
ja też mam dziś dzień lenia. Sama nie wiem czemu, ale normalnie nic mi się nie chce. Aż wstyd:zawstydzona/y:

Kropka87
ja miałam dwie cesarki i było mi bardzo miło, kiedy ktoś mnie chciał odwiedzić.Wiadomo jednak, że każdy jest inny, a i porody bywają różne. Powiedz jej, że jeśli ja będą trzymać te 4-5 dni, to chciałabyś zajrzeć, ale może wcześniej zadzwonisz. Zobaczysz, co Ci powie. Wydaje mi się, że nawet, jak Ci powie dziś, że nie ma problemu, to nie wiadomo, co będzie jutro. Chyba najlepiej umówcie się na telefon, a potem zobaczycie. Ja bym tak zrobiła:blink:

ada1989
ja też mam odrzut od kurczaka. W ogóle jakoś mięso mi mało smakuje. Bardziej ryby, dużo warzyw, rzeczy typu lekkie leczo, czy bigos z cukinii i owoce. Najlepiej jabłka i śliwki. I w sumie, to od początku tak miałam.

Miłego popołudnia dziewczyny!

Witam po urlopowo.
Wesele brata udane a urlop na mazurach trochę gorzej.
Nawet raz tyłka w wodzie nie zamoczyłam bo zimno było:-( ale dobrze ze chociaż deszcz po 2 dniach przestał padać i trochę pozwiedzaliśmy i pospacerowaliśmy, no zawsze to jakaś odskocznia od miasta. No a po powrocie dziś we wrocu 34 w cieniu jakby mi tu do czegokolwiek ten upał był potrzebny.
Naprodukowałyście, że ho ho trochę nadrabiam ale nie mam dziś czasu za wiele bo trzeba pranie zrobić, coś ugotować a popołudniu wizyta i mam nadzieję że płeć poznam:-) (nie mogę się już doczekać).

miłego dnia

reklama
Do góry