reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Padam dziś pogoda przegiela na maksa popołudnie spędziliśmy aktywnie w mielnie ale ten upał dal popalic a żeby wrócić do domu to już całkowicie odlot z korkami ale w koncu w domu i czas odpocząć szczególnie zadowolony jest z tego maluszek

reklama
Dziewczyny dzieki za pocieszanie, mi juz jest duzo lepiej :tak: U nas dzis tez straszny upal, okolo poludnia zrobilo sie ciemno, lalo niesamowicie, a potem znow wyszlo slonce i dalej skwar. Ja skonczylam prace o 15 i poszlam na 2 godziny do parku troche skorzystac ze slonca. Fajnie tylko szkoda, ze sama bylam. Moj dzis wroci znowu pewnie po polnocy :-(

Witam ponownie.

Nie zazdroszczę Wam dziewczyny, kiedy słyszę, że w Pl nadchodzi kolejna fala upałów. Ja jednak wolę chłodniejsze klimaty. Wkurza mnie jednak taka pogoda jak jest u mnie teraz. Ciepło, owszem, ale już kolejny dzień jest tak, że rano leje, więc nie zaplanujemy nic konkretnego, a później ok 16 piękne lato:huh:. Teraz czyste niebo. Jak jutro rano znowu będzie lało, to się chyba zastrzelę:baffled:;-)

niebieskaa81 moja starsza też sie nie może doczekać, kiedy maluszek już będzie z nami. Ja wiem, że mnie czeka CC, więc ona ciągle karze mi opowiadać, jak to będzie, kiedy pan doktor zrobi mi dziurę w brzuchu i wyjmie dzidziusia:happy: No i najważniejsze dla niej, że dostane plaster. W jej mniemaniu to lek na całe zło tego świata:laugh2: Ale cieszę się, że tak wyczekuje. Jak to ostatnio stwierdziła, ona też pójdzie rodzić do szpitala:szok::-D Posikać się czasem można:-)

Alicja32
no nie ma to, jak smarkać przy takiej pogodzie:blink: Zdrówka Ci życzę. Oby ten katar szybko się skończył. Trzymaj się!

Czarni ja zazwyczaj po aktywnym dniu dostaje takie kopniaczki od mojego lokatora, że ojej. To chyba jest na zasadzie :"mamusiu no weź nie odpoczywaj, tylko pobujaj jeszcze trochę".;-)

A tak poza tym, to moje maleństwo już nieźle kopie. Wczoraj aż było widać na zewnątrz. Najbardziej czuję, kiedy nadaje w pęcherz. Mam wtedy takie chwilowe, na prawdę krótkie parcie na pęcherz. Wiem jednak, że to mój skarbek:tak:

hej dziewczyny!!
U mnie dzis 38 st. ledwo przezyylam, w weekend nad morzem bylism opalac sie nie opalalam, ale bylo fajnie. Dzis to przesada!!:angry:
Pozdrawiam

Marzenixx moja gwiazdeczka zaczęła ząbkować bardzo późno, bo pierwsze zęby dostała ok. 11 miesiąca. Jak się bardzo męczyła podawałam jej na noc czopki Viburcol, bo żele na dziąsła nic nie pomagały.

dzięki:tak:u nas tez pierwsze ząbki wyszły dopiero po 10 miesiącu, i narazie są tylko dwa dolne, teraz idą górne.....:baffled:

My juz po imprezie, dzisiaj roczek wyprawialismy, wszytsko sie udało, Michas wylosował książeczke :)) a potem śrubokręt hehe z czego bardzo się cieszymy:-D BYło super, ale narobilam sie jak glupia, jestem padnieta a do tego upał był niemiłosierny:baffled:

Także buziaki dziewczyny ja lece odpoczywac;-)

hej

oddajcie troche ciepełka dla mnie bo u nas znów szaro buro i zimno...:(

aninek słuchaj swojego instynktu ale jeżeli czegoś nie wiesz to możesz śmiało zapytać i ja nie widze nic w tym złego, zwłaszcza przy pierwszym dziecku a i ja teraz przy drugim na pewno skorzystam z kilku rad i podpowiedzi, twój M zobaczy że to nie tak łatwo jak się maluch urodzi:tak:
Emilia to masz chyba podobny odkurzacz do naszego bo też 8 kg waży, cholerstwo ciężkie ale dobrze zbiera szczególnie psią sierść:) tak to zawsze odkurzałam ale teraz juz mój M przejął ten obowiązek:-)

M na razie w domu siedzi i ma nadzieje wrócić do pracy w tym tyg, chociaż to kolano się nie poprawia i nadal kuleje. CZekamy co z tym raportem i będziemy działać...

w sobote kupiłam sobie 3 nowe staniki, rozmiar oszałamiający 80F :szok: no ale w końcu mi wygodnie jest:-) i chyba musze sie zaoptrzyc w jakies dłuższe bluzki bo wszystko za krótkie się robi, niedługo wyciągne spodnie ciążowe, masakra ja teraz mam podobny brzuch jak miałam w 7 miesiącu w pierwszej ciąży:-p no i w normalne spodnie to juz ciężko, zakładam sobie na guzik gumke recepturke i jakoś jeszcze jest dobrze

dzięki:tak:u nas tez pierwsze ząbki wyszły dopiero po 10 miesiącu, i narazie są tylko dwa dolne, teraz idą górne.....:baffled:

My juz po imprezie, dzisiaj roczek wyprawialismy, wszytsko sie udało, Michas wylosował książeczke :)) a potem śrubokręt hehe z czego bardzo się cieszymy:-D BYło super, ale narobilam sie jak glupia, jestem padnieta a do tego upał był niemiłosierny:baffled:

Także buziaki dziewczyny ja lece odpoczywac;-)

Wszystkiego Najlepszego dla Michasia!! duuuuzo zdrowka i caly czas usmiechu!!!!:tak:

I na pisaniu sie skończyło dopiero teraz odpoczywam znajomi nas na grila zaprosili co sie nie robi dla apetycznej karkówki :-D mój maluch też to takim dniu kopie jak oszalały ale już muszę zwolnić bo mi sie cały napina. A jak jest gorąco na dworze taka godzina a to tak przyjemnie uwielbiam nocne spacery ale dziś to już wysiadam

Marzenixx gratuluję udanej imprezki. Oczywiście dla synusia naj, naj, najlepsze życzenia!!!

natal84 pocieszające jest to, że te końcowe miesiące ciąży przechodzimy chłodniejszą porą. Trzymaj się:happy:

ada1989 no to nieźle Ci biuścik podskoczył. Nie wiem czemu, ale u mnie kompletnie nic:confused: Dużo zdrówka dla męża:tak:

Spokojnej nocki dziewczyny!

reklama
magda no podskoczył, przed ciąża to się mieściłam w C lub D miseczke, po ciąży było DD i potem E a teraz F, boziu żeby tylko jeszcze bardziej nie urosły:/

co do smaków to ja mam tak jak poprzednio niechęć do mięs, najgorszy jest kurczak, np pałeczki albo taki jak kfc, na samą myśl niedobrze mi się robi:/piersi z kurczaka jeszcze przeżyje :p owoców dużo moge jeść, lody coś za słodkie dla mnie, kwaśne rzeczy są ok:)

no i pomału jakieś delikatne szmeranie w brzuszku się pojawia ale nie jestem pewna czy to "to", najlepiej jak leże wieczorem w łóżku, ale oficjalnie to żadnych mocniejszych kopniaków:-D

Do góry