Dzień dobry wszystkim.
U nas pogoda już się popsuła. To znaczy nie ma tragedii, ale słoneczko się schowało, więc z plaży nici
Pojedziemy za to na wycieczkę do oceanarium. Co prawda daleko, bo 250km, ale warto.
Ogólnie to mam ostatnio ogromną ochotę na chipsy
gdyby były zdrowe jadłabym codziennie ... ale niestety muszę się powstrzymywać
No to witaj w klubie
Ja też mam ciągle ochotę na chipsy, ale wiadomo, że jem tylko raz na jakiś czas. Kupuję sobie Polskie, bo tutejsze mi aż tak nie smakują;-)
t
niestety co do MA to ci nie pomogę, poprzednio płacili mi SMP i też będę to miała, a nie orientowałam się jak to wygląda. Może na stronie JobCentre bedzie opisane? Ja wiem że przy tej ciązy będę się starać o becikowe, poprzednio ku mojemu zdziwieniu nam przyznali więc mam nadzieje ze i tym razem się uda
Nie chcę Ci psuć humorku, ale od kwietnia 2011 roku becikowe w UK przysługuje tylko na pierwsze dziecko. Lipa, nie?
Witajcie dziewczyny. Dzisiaj obudziłam się z paskudnym humorem, huśtawką nastrojów. Hormony dają mi popalić... Biedny ten K., nie dość, że wrócił z nocki i zaraz musiał jechać naprawiać nasz samochód, to jeszcze pomiędzy zrobiłam mu akcję...
Ech, idę teraz zrobić sobie jakieś śniadanie, włączę muzykę i ogarnę mieszkanie. Może trochę mi przejdzie... Miłej soboty!
No ja Ci powiem, że przy sprzątaniu rozładowuje swoje negatywne emocje.Życzę Ci jak najszybszej poprawy nastroju. Trzymaj się;-)
Hej dziewczyny też miałam pobudke o 5 jak mąż wstał zaraz za nim oliwia która była głodna
więc tatuś robił niuni śniadanie. Zanim potem usnelysmy masakra a teraz już 10 dużo pracy mało czasu do 2 muszę sie wyrobić potem jedziemy na urodzinki ;-)
Bawcie się dobrze na urodzinkach. Miłego dnia
witam po nieprzespanej nocy
Magda_z_uk mała wczoraj wymiotowała jeszcze kilka razy a w nocy miała gorączkę, dzis narazie jest dobrze no ale dziś tez nie wybierzemy się na żadną wycieczkę, moze tylko na jakis spacerek
Oj, to nie fajnie
. Ja wiem, że ona jest jeszcze malutka, ale moje jak wymiotują, to daję im trochę rozgazowanej coli i powiem Ci, że pomaga. Trzymajcie się. Oby dziś się lepiej czuła
Teraz już zmykam, bo jedziemy, a wszystkim życzę udanej soboty