reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

5:30 pobudka :/, no ale dzieki pogodzie spie cala noc i nie mecze sie w nocy, jak wstaje to jedynie do toalety raz lub dwa w ciagu nocy. Biust nie jest wielki,ale twardszy nie swedzi moze dlatego ze caly czas sie smaruje,brzuszek tez nie swedzi jakos mega tylko czasami cos tam poczuje,ale biustonosz musze zmienic i zastanawiam sie na jaki bo ten mi sie rozpina juz,a wyciaglam jakis zaduzy rozmiar z szafki,ktory tak sobie lezal nieuzywany i niechce kupowc 5 biustonoszy co chwile w innym rozmiarze bo chyba mi sie nie przydadza,podejrzewam ze wroce do B co najwyzej na C pozostanie po ciazy bo nigdy nie mialam duzego, choc nieukrywam taki jak jest moglby byc, maz tez zadowolony ;p
Ja chyba jednak na to 4d sie zdecyduje sadzac po opiniach chyba lepiej :)
Oj jak ja bym chciala aby byly juz swieta :))) Jakos mi ostatnio czas powoli leci :/

reklama
czesc:-)

mi piersi narazie tylko troszke sie powiekszyly,ale za to swedza.brzuch mi rosnie jak na drozdzach...
wczoraj objadlam sie slodkiego i dzidzia dostala chyba adhd bo czulam jak mi tam w srodku szaleje;),czulam lekkie kopniaczki i klucie.

mojemu nowy image bardzo sie spodobal,wiec tym bardziej czuje sie usatysfakcjonowana:-)

polecam taka terapie na poprawe samopoczucia;)

Witajcie dziewczyny. Dzisiaj obudziłam się z paskudnym humorem, huśtawką nastrojów. Hormony dają mi popalić... Biedny ten K., nie dość, że wrócił z nocki i zaraz musiał jechać naprawiać nasz samochód, to jeszcze pomiędzy zrobiłam mu akcję...
Ech, idę teraz zrobić sobie jakieś śniadanie, włączę muzykę i ogarnę mieszkanie. Może trochę mi przejdzie... Miłej soboty!

Hej dziewczyny też miałam pobudke o 5 jak mąż wstał zaraz za nim oliwia która była głodna :-D więc tatuś robił niuni śniadanie. Zanim potem usnelysmy masakra a teraz już 10 dużo pracy mało czasu do 2 muszę sie wyrobić potem jedziemy na urodzinki ;-)

witam sie i ja ;) zaraz ide piec placek ze sliwkami bo mi strszna ochota na niego naszla

ja wyczekuje ruchow ale poki co cisza, pewnie jeszcze czas, bo to moja 1 ciaza. za to brzuszek mnie swedzi i tez chcialabym na 4d pojsc ;) zobaczyc ta buzke

Witam się i ja:)

ale koszmary miałam w nocy, echh ten niepokój ciężarnych, pewnie to przez to, że to druga ciąża i dokładnie wiem jak to wszystko będzie wyglądać:D:D:D:D

buziakuję w tę nędzną pogodę:)

witam po nieprzespanej nocy
Magda_z_uk mała wczoraj wymiotowała jeszcze kilka razy a w nocy miała gorączkę, dzis narazie jest dobrze no ale dziś tez nie wybierzemy się na żadną wycieczkę, moze tylko na jakis spacerek
dotka85 współczuję przeżyć urlopowych
ada1989 a czy becikowe nie jest tylko na pierwsze dziecko, bo coś mi takiego obiło się o uszy

Hej! U nas dzis piekna pogoda, sloneczko swieci, ja mam wolne a do tego kolezanka z mezem przyjada pozwiedzac Londyn i bardzo sie ciesze bo okropnie za nia tesknie, wiec powinien byc mily dzien :-)
W nocy mi sie snilo, ze zjadlam cos niedobrego i sie zatrulam, cholera nawet w nocy sie nie mozna uwolnic od jakis dolegliwosci! :-p
Ah.. poza tym wczoraj w pracy powiedzialam dziewczynom, ze jestem w ciazy, nie chcialam jeszcze, bo jeszcze jestem na probie, no ale tak wyszlo i w sumie mi ulzylo.

Dzień dobry wszystkim.
U nas pogoda już się popsuła. To znaczy nie ma tragedii, ale słoneczko się schowało, więc z plaży nici:baffled: Pojedziemy za to na wycieczkę do oceanarium. Co prawda daleko, bo 250km, ale warto.

Ogólnie to mam ostatnio ogromną ochotę na chipsy :zawstydzona/y: gdyby były zdrowe jadłabym codziennie ... ale niestety muszę się powstrzymywać :)

No to witaj w klubie:tak: Ja też mam ciągle ochotę na chipsy, ale wiadomo, że jem tylko raz na jakiś czas. Kupuję sobie Polskie, bo tutejsze mi aż tak nie smakują;-)

t
niestety co do MA to ci nie pomogę, poprzednio płacili mi SMP i też będę to miała, a nie orientowałam się jak to wygląda. Może na stronie JobCentre bedzie opisane? Ja wiem że przy tej ciązy będę się starać o becikowe, poprzednio ku mojemu zdziwieniu nam przyznali więc mam nadzieje ze i tym razem się uda:)

Nie chcę Ci psuć humorku, ale od kwietnia 2011 roku becikowe w UK przysługuje tylko na pierwsze dziecko. Lipa, nie?:baffled:

Witajcie dziewczyny. Dzisiaj obudziłam się z paskudnym humorem, huśtawką nastrojów. Hormony dają mi popalić... Biedny ten K., nie dość, że wrócił z nocki i zaraz musiał jechać naprawiać nasz samochód, to jeszcze pomiędzy zrobiłam mu akcję...
Ech, idę teraz zrobić sobie jakieś śniadanie, włączę muzykę i ogarnę mieszkanie. Może trochę mi przejdzie... Miłej soboty!

No ja Ci powiem, że przy sprzątaniu rozładowuje swoje negatywne emocje.Życzę Ci jak najszybszej poprawy nastroju. Trzymaj się;-)

Hej dziewczyny też miałam pobudke o 5 jak mąż wstał zaraz za nim oliwia która była głodna :-D więc tatuś robił niuni śniadanie. Zanim potem usnelysmy masakra a teraz już 10 dużo pracy mało czasu do 2 muszę sie wyrobić potem jedziemy na urodzinki ;-)

Bawcie się dobrze na urodzinkach. Miłego dnia:happy:

witam po nieprzespanej nocy
Magda_z_uk mała wczoraj wymiotowała jeszcze kilka razy a w nocy miała gorączkę, dzis narazie jest dobrze no ale dziś tez nie wybierzemy się na żadną wycieczkę, moze tylko na jakis spacerek

Oj, to nie fajnie:baffled:. Ja wiem, że ona jest jeszcze malutka, ale moje jak wymiotują, to daję im trochę rozgazowanej coli i powiem Ci, że pomaga. Trzymajcie się. Oby dziś się lepiej czuła:tak:

Teraz już zmykam, bo jedziemy, a wszystkim życzę udanej soboty:happy:

reklama
Witam się i ja mnie dzisiaj obudziły wstrętne jaskółki, które skrobały na oknie w elewacje :wściekła/y: a w nocy na dokładkę sąsiadka robiła jakąś imprezkę i słuchałam weselnych piosenek hehe :-p
Po południu wybieram się do kina uciekam do sprzątania i na zakupy
Życzę miłego dnia wszystkim :-)

Do góry