reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

5:30 pobudka :/, no ale dzieki pogodzie spie cala noc i nie mecze sie w nocy, jak wstaje to jedynie do toalety raz lub dwa w ciagu nocy. Biust nie jest wielki,ale twardszy nie swedzi moze dlatego ze caly czas sie smaruje,brzuszek tez nie swedzi jakos mega tylko czasami cos tam poczuje,ale biustonosz musze zmienic i zastanawiam sie na jaki bo ten mi sie rozpina juz,a wyciaglam jakis zaduzy rozmiar z szafki,ktory tak sobie lezal nieuzywany i niechce kupowc 5 biustonoszy co chwile w innym rozmiarze bo chyba mi sie nie przydadza,podejrzewam ze wroce do B co najwyzej na C pozostanie po ciazy bo nigdy nie mialam duzego, choc nieukrywam taki jak jest moglby byc, maz tez zadowolony ;p
Ja chyba jednak na to 4d sie zdecyduje sadzac po opiniach chyba lepiej :)
Oj jak ja bym chciala aby byly juz swieta :))) Jakos mi ostatnio czas powoli leci :/

reklama
czesc:-)

mi piersi narazie tylko troszke sie powiekszyly,ale za to swedza.brzuch mi rosnie jak na drozdzach...
wczoraj objadlam sie slodkiego i dzidzia dostala chyba adhd bo czulam jak mi tam w srodku szaleje;),czulam lekkie kopniaczki i klucie.

mojemu nowy image bardzo sie spodobal,wiec tym bardziej czuje sie usatysfakcjonowana:-)

polecam taka terapie na poprawe samopoczucia;)

Witajcie dziewczyny. Dzisiaj obudziłam się z paskudnym humorem, huśtawką nastrojów. Hormony dają mi popalić... Biedny ten K., nie dość, że wrócił z nocki i zaraz musiał jechać naprawiać nasz samochód, to jeszcze pomiędzy zrobiłam mu akcję...
Ech, idę teraz zrobić sobie jakieś śniadanie, włączę muzykę i ogarnę mieszkanie. Może trochę mi przejdzie... Miłej soboty!

Hej dziewczyny też miałam pobudke o 5 jak mąż wstał zaraz za nim oliwia która była głodna :-D więc tatuś robił niuni śniadanie. Zanim potem usnelysmy masakra a teraz już 10 dużo pracy mało czasu do 2 muszę sie wyrobić potem jedziemy na urodzinki ;-)

witam sie i ja ;) zaraz ide piec placek ze sliwkami bo mi strszna ochota na niego naszla

ja wyczekuje ruchow ale poki co cisza, pewnie jeszcze czas, bo to moja 1 ciaza. za to brzuszek mnie swedzi i tez chcialabym na 4d pojsc ;) zobaczyc ta buzke

Witam się i ja:)

ale koszmary miałam w nocy, echh ten niepokój ciężarnych, pewnie to przez to, że to druga ciąża i dokładnie wiem jak to wszystko będzie wyglądać:D:D:D:D

buziakuję w tę nędzną pogodę:)

witam po nieprzespanej nocy
Magda_z_uk mała wczoraj wymiotowała jeszcze kilka razy a w nocy miała gorączkę, dzis narazie jest dobrze no ale dziś tez nie wybierzemy się na żadną wycieczkę, moze tylko na jakis spacerek
dotka85 współczuję przeżyć urlopowych
ada1989 a czy becikowe nie jest tylko na pierwsze dziecko, bo coś mi takiego obiło się o uszy

Hej! U nas dzis piekna pogoda, sloneczko swieci, ja mam wolne a do tego kolezanka z mezem przyjada pozwiedzac Londyn i bardzo sie ciesze bo okropnie za nia tesknie, wiec powinien byc mily dzien :-)
W nocy mi sie snilo, ze zjadlam cos niedobrego i sie zatrulam, cholera nawet w nocy sie nie mozna uwolnic od jakis dolegliwosci! :-p
Ah.. poza tym wczoraj w pracy powiedzialam dziewczynom, ze jestem w ciazy, nie chcialam jeszcze, bo jeszcze jestem na probie, no ale tak wyszlo i w sumie mi ulzylo.

Dzień dobry wszystkim.
U nas pogoda już się popsuła. To znaczy nie ma tragedii, ale słoneczko się schowało, więc z plaży nici:baffled: Pojedziemy za to na wycieczkę do oceanarium. Co prawda daleko, bo 250km, ale warto.

Ogólnie to mam ostatnio ogromną ochotę na chipsy :zawstydzona/y: gdyby były zdrowe jadłabym codziennie ... ale niestety muszę się powstrzymywać :)

No to witaj w klubie:tak: Ja też mam ciągle ochotę na chipsy, ale wiadomo, że jem tylko raz na jakiś czas. Kupuję sobie Polskie, bo tutejsze mi aż tak nie smakują;-)

t
niestety co do MA to ci nie pomogę, poprzednio płacili mi SMP i też będę to miała, a nie orientowałam się jak to wygląda. Może na stronie JobCentre bedzie opisane? Ja wiem że przy tej ciązy będę się starać o becikowe, poprzednio ku mojemu zdziwieniu nam przyznali więc mam nadzieje ze i tym razem się uda:)

Nie chcę Ci psuć humorku, ale od kwietnia 2011 roku becikowe w UK przysługuje tylko na pierwsze dziecko. Lipa, nie?:baffled:

Witajcie dziewczyny. Dzisiaj obudziłam się z paskudnym humorem, huśtawką nastrojów. Hormony dają mi popalić... Biedny ten K., nie dość, że wrócił z nocki i zaraz musiał jechać naprawiać nasz samochód, to jeszcze pomiędzy zrobiłam mu akcję...
Ech, idę teraz zrobić sobie jakieś śniadanie, włączę muzykę i ogarnę mieszkanie. Może trochę mi przejdzie... Miłej soboty!

No ja Ci powiem, że przy sprzątaniu rozładowuje swoje negatywne emocje.Życzę Ci jak najszybszej poprawy nastroju. Trzymaj się;-)

Hej dziewczyny też miałam pobudke o 5 jak mąż wstał zaraz za nim oliwia która była głodna :-D więc tatuś robił niuni śniadanie. Zanim potem usnelysmy masakra a teraz już 10 dużo pracy mało czasu do 2 muszę sie wyrobić potem jedziemy na urodzinki ;-)

Bawcie się dobrze na urodzinkach. Miłego dnia:happy:

witam po nieprzespanej nocy
Magda_z_uk mała wczoraj wymiotowała jeszcze kilka razy a w nocy miała gorączkę, dzis narazie jest dobrze no ale dziś tez nie wybierzemy się na żadną wycieczkę, moze tylko na jakis spacerek

Oj, to nie fajnie:baffled:. Ja wiem, że ona jest jeszcze malutka, ale moje jak wymiotują, to daję im trochę rozgazowanej coli i powiem Ci, że pomaga. Trzymajcie się. Oby dziś się lepiej czuła:tak:

Teraz już zmykam, bo jedziemy, a wszystkim życzę udanej soboty:happy:

reklama
Witam się i ja mnie dzisiaj obudziły wstrętne jaskółki, które skrobały na oknie w elewacje :wściekła/y: a w nocy na dokładkę sąsiadka robiła jakąś imprezkę i słuchałam weselnych piosenek hehe :-p
Po południu wybieram się do kina uciekam do sprzątania i na zakupy
Życzę miłego dnia wszystkim :-)

Do góry