januarka
Fanka BB :)
Ooollcciiaaa dzieki kochana za pomoc, tez czytalam,ze takie dusznosci w ciazy sa czesta przypadloscia, ale odpukac zasnelam choc z trudem to polepszylo mi sie bo wieczorkiem chlodniej, no i teraaz tez odycha ni sie lepiej wiec to poprostu chyba upal, a zdomu w taka pogode rowniez sie nie ruszam co najwyzej do sklepu dopiero wieczokiem chodzimy z mezem na spacerek gdy juz nie grzeje i jest czym pooddychac,ale wczoraj to sie troche przestraszylam, bo bylo strasznie ciezko,podobno w krk ma byc nawet do 35 stopni w najblizszych dniach nie wiem czy to zniose :/
Magda_z_uk nie sadzilam,ze kiedys to jeszcze powiem bo po powrocie z anglii zapieralam sie rekami nogami,ze nigdy tam niechce wracac, nie podoba mi sie ten kraj milo bylo zobaczyc cos nowego ciekawego ale nie chcialabym tam zostac na dluzej, ale dzisiaj powiem, że zazdroszcze ci tej angielskiej pogody i na czas ciazy przynajmniej chetnie bym tam pomieszkala
Magda_z_uk nie sadzilam,ze kiedys to jeszcze powiem bo po powrocie z anglii zapieralam sie rekami nogami,ze nigdy tam niechce wracac, nie podoba mi sie ten kraj milo bylo zobaczyc cos nowego ciekawego ale nie chcialabym tam zostac na dluzej, ale dzisiaj powiem, że zazdroszcze ci tej angielskiej pogody i na czas ciazy przynajmniej chetnie bym tam pomieszkala